Ja tak nie uważam. Ja tylko wyciągam wnioski z PW jakie dostaje.^ZemstA^ napisał(a):
zawsze do usług jakby Ci z pamięci ucieklo widziałem cie i wcale nie uważam tak jak ty

Mam dość wysokie top więc skala się nasila

Ja tak nie uważam. Ja tylko wyciągam wnioski z PW jakie dostaje.^ZemstA^ napisał(a):
zawsze do usług jakby Ci z pamięci ucieklo widziałem cie i wcale nie uważam tak jak ty
A nie chcesz głosować?!Stary Alkoholik napisał(a):
to popatrz na zgłoszone Paniewszystkie piękne, jakbym miał głosować to miałbym problem..
Daga ty mi tu nie pitol tralalalala tylko uzupełnij profil na FB zdjęciemciap napisał(a):
Podobno kobiety grające w OGame są brzydkie
Lepiej się nie zgłaszam
ciap napisał(a):
Jakie głupoty? Nie słyszałeś teorii że jak kobieta gra w grę to musi być brzydka?![]()
Wystraszę Was i tyle będzie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ojciec Chrzestny ().
FILU napisał(a):
ok, po pierwsze primo!!! to co dzieli brzydkie kobiety od pięknych w Polsce to się nazywa "rzeka Odra" po drugie primo!!! Jedyne brzydkie kobiety w Polsce to pozostałości po zaborach !!! i po trzeci primo!!! Nie ma brzydkich Kobiet są tylko niedofinansowane !!!
^ZemstA^ napisał(a):
Daniel sory ale nie zgodzę się z tobą w 100% to ze Niemki są brzydkie tez stary zabobon wiedział byś jakbyś zobaczył moje znajome na fbFILU napisał(a):
ok, po pierwsze primo!!! to co dzieli brzydkie kobiety od pięknych w Polsce to się nazywa "rzeka Odra" po drugie primo!!! Jedyne brzydkie kobiety w Polsce to pozostałości po zaborach !!! i po trzeci primo!!! Nie ma brzydkich Kobiet są tylko niedofinansowane !!!
. A tak całkiem serio nie męczyć Dagi bo i tak się nie zgłosi zabranie tego regulamin, jak coś na pw ja męczyć -polecam
. A co do urody kobiet to każda kobieta ma coś w sobie co pociąga faceta tylko trzeba umieć na to spojrzeć, spojrzeć na urodę z serca a nie od dupy strony ( sory za wyrażenie) nie na portfel czy ciuchy, ciuchy można zmienić. .. a żeby odmienić wygląd nie trzeba wiele fryzjer +delikatny powtórzę delikatny makijaż jak ktoś chce bo normalny facet nie chce się łączyć z murarzem tynkarzem chyba tyle w temacie.Pozdrawiam dziewczyny które to przeczytają i zachęcam do udziału w konkursie.
gady lubią się wygrzewać na słońcu^ZemstA^ napisał(a):
hahaha lepiej wyciagnijcie @smoki na słońce bo może oslepnac od ciągłego chowania się po kątach
Derlej napisał(a):
Kurde nie zdążyłem... miałem iść do auta uwalić się smarami i walnąć fote bez koszulki.. ;D
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
wydało się..Cztery napisał(a):
GosieeQ napisał(a):
@Kylo bo jak gasisz światło w kuchni to gdzieś znika prawda? więc chowa się do lodówki aby mogło być ciągle świeże i jasnetam sobie odpoczywa, wyjada zapasy, zbiera siły po to, aby znienacka oślepić swoim błyskiem
![]()