CzarnyPan napisał(a):
czytałem, ale zmiana parametrów uni po fuzji jest możliwa, jak to już wcześniej bywało?

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
CzarnyPan napisał(a):
czytałem, ale zmiana parametrów uni po fuzji jest możliwa, jak to już wcześniej bywało?
I am back napisał(a):
Czcze gadanie. Kto powiedzial, ze na starcie jestescie na przegranej pozycji? Czy nie da sie rozwinac konta, beda zwierzyna wsrod lowcow?Skiperrson napisał(a):
Na starcie jesteśmy na przegranej pozycji.
CzarnyPan napisał(a):
nie da się, jak nie masz dominującej pozycji to na uni 5x jesteś zepchnięty do grania urlopem, ja na 4x musiałem grać urlopem, albo nastawiać sobie budzik co 2 godziny
Ale tak naprawdę to wszyscy z tej grupy będą na przegranej pozycji. Bo z kim połączą przy następnej? Myślę że trafimy na quantum z virgo, no chyba że pasiphae z quasarem i coś tam jeszcze nam dołączą
I am back napisał(a):
Skoro tak uwazasz to wejdz sobie w link, wpisz moj nick (Kamil) i sprawdz, o ile punktow konto rozwinalem od fuzji, bedac malym gornikiem wsrod mega flociarzy. Jak juz sprawdzisz, wrocimy do tematu.CzarnyPan napisał(a):
nie da się, jak nie masz dominującej pozycji to na uni 5x jesteś zepchnięty do grania urlopem, ja na 4x musiałem grać urlopem, albo nastawiać sobie budzik co 2 godziny
Ale tak naprawdę to wszyscy z tej grupy będą na przegranej pozycji. Bo z kim połączą przy następnej? Myślę że trafimy na quantum z virgo, no chyba że pasiphae z quasarem i coś tam jeszcze nam dołączą
mmorpg-stat.eu/base.php?se=1&u…a=1&select_diff_a=&pays=4
ale cios na quantum zrobil top 1 swiatowego eko wiec pokazal, ze sie da. Brac przyklad z takiego gracza zamiast marudzic, ze sie nie da nic ugrac.
I am back napisał(a):
ale cios na quantum zrobil top 1 swiatowego eko wiec pokazal, ze sie da. Brac przyklad z takiego gracza zamiast marudzic, ze sie nie da nic ugrac.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
Macmichael1 napisał(a):
@powyginany drucik
Jak wygląda sytuacja z darmowymi relokacjami? Każda zmiana koordynatów to jedna darmowa relokacja, czy jest jakiś maks?
powyginany drucik napisał(a):
Fuzja Universów - marzec 2021
Zibal (152), Cosmos (155) połączą się z Xanthus (150)
Proces fuzji: od 2.03 10:00 do 9.03 10:00
dla tych serwerów już
Apofis napisał(a):
Jeśli jestem uni docelowym to relokacja darmowa nie jest potrzebna bo pozycje planety nam się nie zmieniają.
GF tego nie da.
Mnie to pasuje jak planety mi zostaną to nie potrzebna mi relokacja.
W tej kwestii gracze nie powinni narzekać. Ta relokacja nam się nie należy. Tak było wcześniej i teraz też tak jest.
Apofis napisał(a):
Jeśli jestem uni docelowym to relokacja darmowa nie jest potrzebna bo pozycje planety nam się nie zmieniają.
sheaker napisał(a):
Art, ostatnio udało się wywalczyć, w bólach, sztab i 2 relokacje na docelowych, nie da rady się gdzieś uśmiechnąć?
Art napisał(a):
Fuzje w zeszłym roku nie miały takiej opcji, teraz też nie wydaje się, żeby to przeszło. Zapytałem. Czekam na potwierdzenie.sheaker napisał(a):
Art, ostatnio udało się wywalczyć, w bólach, sztab i 2 relokacje na docelowych, nie da rady się gdzieś uśmiechnąć?
Muniekk napisał(a):
a coś na temat linku wrzuconego przez Ciap ?
Wiadomo cos o terminie kiedy bedzie mozna iść w świat ?
sheaker napisał(a):
Przy ostatniej dali, więc przestań robić ferment człowieku.
Apofis napisał(a):
Darmową relokację dostałem jak się przenosiłem na docelowe. Nie zauważyłem żeby u mnie były dodatkowe, ale skoro tak twierdzisz to ok..sheaker napisał(a):
Przy ostatniej dali, więc przestań robić ferment człowieku.
Art napisał(a):
Jeśli chodzi o dalsze zmiany w konfiguracjach Universów docleowych, to mogą one być przedmiotem zmiany poprzez ewentualną ankietę. Co do opcji aktywacji ładowności sond szpiegowskich, wpierw się upewnię czy ta opcja wchodzi w grę.
3 gości