Ja tak nie uważam. Ja tylko wyciągam wnioski z PW jakie dostaje.^ZemstA^ napisał(a):
zawsze do usług jakby Ci z pamięci ucieklo widziałem cie i wcale nie uważam tak jak ty
Mam dość wysokie top więc skala się nasila
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ja tak nie uważam. Ja tylko wyciągam wnioski z PW jakie dostaje.^ZemstA^ napisał(a):
zawsze do usług jakby Ci z pamięci ucieklo widziałem cie i wcale nie uważam tak jak ty
A nie chcesz głosować?!Stary Alkoholik napisał(a):
to popatrz na zgłoszone Panie wszystkie piękne, jakbym miał głosować to miałbym problem..
Daga ty mi tu nie pitol tralalalala tylko uzupełnij profil na FB zdjęciemciap napisał(a):
Podobno kobiety grające w OGame są brzydkie
Lepiej się nie zgłaszam
ciap napisał(a):
Jakie głupoty? Nie słyszałeś teorii że jak kobieta gra w grę to musi być brzydka?
Wystraszę Was i tyle będzie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ojciec Chrzestny ().
FILU napisał(a):
ok, po pierwsze primo!!! to co dzieli brzydkie kobiety od pięknych w Polsce to się nazywa "rzeka Odra" po drugie primo!!! Jedyne brzydkie kobiety w Polsce to pozostałości po zaborach !!! i po trzeci primo!!! Nie ma brzydkich Kobiet są tylko niedofinansowane !!!
oż ty Janek teraz wiem kto prawdopodobnie pisał te romansidła z Herlequin^ZemstA^ napisał(a):
Daniel sory ale nie zgodzę się z tobą w 100% to ze Niemki są brzydkie tez stary zabobon wiedział byś jakbyś zobaczył moje znajome na fb . A tak całkiem serio nie męczyć Dagi bo i tak się nie zgłosi zabranie tego regulamin, jak coś na pw ja męczyć -polecam . A co do urody kobiet to każda kobieta ma coś w sobie co pociąga faceta tylko trzeba umieć na to spojrzeć, spojrzeć na urodę z serca a nie od dupy strony ( sory za wyrażenie) nie na portfel czy ciuchy, ciuchy można zmienić. .. a żeby odmienić wygląd nie trzeba wiele fryzjer +delikatny powtórzę delikatny makijaż jak ktoś chce bo normalny facet nie chce się łączyć z murarzem tynkarzem chyba tyle w temacie.Pozdrawiam dziewczyny które to przeczytają i zachęcam do udziału w konkursie.FILU napisał(a):
ok, po pierwsze primo!!! to co dzieli brzydkie kobiety od pięknych w Polsce to się nazywa "rzeka Odra" po drugie primo!!! Jedyne brzydkie kobiety w Polsce to pozostałości po zaborach !!! i po trzeci primo!!! Nie ma brzydkich Kobiet są tylko niedofinansowane !!!
gady lubią się wygrzewać na słońcu^ZemstA^ napisał(a):
hahaha lepiej wyciagnijcie @smoki na słońce bo może oslepnac od ciągłego chowania się po kątach
Derlej napisał(a):
Kurde nie zdążyłem... miałem iść do auta uwalić się smarami i walnąć fote bez koszulki.. ;D
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
wydało się..Cztery napisał(a):
@Stary Alkoholik narazie spokojnie ale zaraz odpali swoje multi i będzie po zawodach
GosieeQ napisał(a):
@Kylo bo jak gasisz światło w kuchni to gdzieś znika prawda? więc chowa się do lodówki aby mogło być ciągle świeże i jasne tam sobie odpoczywa, wyjada zapasy, zbiera siły po to, aby znienacka oślepić swoim błyskiem
11 gości