Zla Kobieta napisał(a):
i do tej możemy sie wycofac ?

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Zla Kobieta napisał(a):
i do tej możemy sie wycofac ?
FILU napisał(a):
Aśka !!! chyba jeszcze kawuni nie piłaśZla Kobieta napisał(a):
i do tej możemy sie wycofac ?![]()
i jakimś jeszcze koszmarem żyjesz ze snu nocnego
FILU napisał(a):
nieNeferet napisał(a):
Nie za duże wymagania? ; data-verified= ">
grubo to by było gdyby to był konkurs bikini
![]()
Angelo Di Livio napisał(a):
Jeszcze bys sie zakochala i co wtedy? nie potrzebuje klopotow. Przykro mi,z mojej strony moge Cie zapewnic,ze wyrazanie zgody jest naturalne, podparte faktami,nie zas przymusem.
Angelo Di Livio napisał(a):
Jeszcze bys sie zakochala i co wtedy? nie potrzebuje klopotow. Przykro mi,z mojej strony moge Cie zapewnic,ze wyrazanie zgody jest naturalne, podparte faktami,nie zas przymuse
Głupoty gadasz @ciapciap napisał(a):
Podobno kobiety grające w OGame są brzydkie
Lepiej się nie zgłaszam
Lizusie tyStary Alkoholik napisał(a):
to popatrz na zgłoszone Paniewszystkie piękne, jakbym miał głosować to miałbym problem..
Może dlatego że nie jesteś kobietą ale bardzo często dostaje PW na ogame o treści:Cztery napisał(a):
jak mogłem ją słyszeć skoro dopiero ją wymyśliłaś![]()
zawsze do usług jakby Ci z pamięci ucieklo widziałem cie i wcale nie uważam tak jak tyciap napisał(a):
Może dlatego że nie jesteś kobietą ale bardzo często dostaje PW na ogame o treści:"Pokaż fotkę bo jestem ciekawy jak wyglądają kobiety grające w OGame. Podobno wszystkie brzydkie.".Cztery napisał(a):
![]()
@Cztery @^ZemstA^
Dzięki za minusy tylko sobie tego nie wymyśliłam.
Dawaj namiary... zrobimy z Litkiem porządekciap napisał(a):
Może dlatego że nie jesteś kobietą ale bardzo często dostaje PW na ogame o treści:"Pokaż fotkę bo jestem ciekawy jak wyglądają kobiety grające w OGame. Podobno wszystkie brzydkie.".Cztery napisał(a):
oglądałem, oglądałemStary Alkoholik napisał(a):
jaki lizusie.. oglądałeś te same zdjęcia co ja?
14 gości