Panowie wymiatają
Legionistka
Caryca Marcysia I
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Bresia (L) napisał(a):
Panowie wymiatają
Zla Kobieta napisał(a):
Właśnie ?! Kaj są floty, my ślązocy pytomyStary Alkoholik napisał(a):
Malenkaa napisał(a):
A tam nie ma czego gratulowaćStary Alkoholik napisał(a):
@Malenkaa graty zgłoszenia
FILU napisał(a):
Jak nie będzie więcej zgłoszeń Pań to jutro pojawi sie nowe konto " FILUSIA" i weźmie udział w konkursie jak nie ma chętnych
Panowie, ale Litusia i Filusia muszą być w sukienkachStary Alkoholik napisał(a):
aa i Litusia moze sie znajdzie
Neferet napisał(a):
FILU napisał(a):
Jak nie będzie więcej zgłoszeń Pań to jutro pojawi sie nowe konto " FILUSIA" i weźmie udział w konkursie jak nie ma chętnych
Panowie, ale Litusia i Filusia muszą być w sukienkachStary Alkoholik napisał(a):
na Quntum i na Spicy grają kobitki pogońcie ich tam^ZemstA^ napisał(a):
no właśnie nie macie tam w sojuszu dziewczyn żeby kogoś zachęcić?
Neferet napisał(a):
FILU napisał(a):
FILU napisał(a):
na Quntum i na Spicy grają kobitki pogońcie ich tam^ZemstA^ napisał(a):
no właśnie nie macie tam w sojuszu dziewczyn żeby kogoś zachęcić?
Neferet napisał(a):
FILU napisał(a):
Bresia (L) napisał(a):
jak ja nie mam totalnie weny :p
Almera napisał(a):
FILU,
ten tekst ze świecami to mistrzostwo.
FILU napisał(a):
miałem zaprosić na spotkanie / zlot z kwiatami typu " piwonie i petunie " ale jeszcze ktoś by z teamu źle to odebrał i stracił bym szanse na jaką kolejek wygraną :).Ale jeszcze wszystko możliweAlmera napisał(a):
FILU,
ten tekst ze świecami to mistrzostwo.
Zla Kobieta napisał(a):
i do tej możemy sie wycofac ?
1 gość