Bad.Whisky napisał(a):
no tak - dowiedzieliscie sie ze fuzja niebawem to postanowiliscie sprzedac i zwiac gdzie pieprz rosnie .. coz szkoda
Fuzja była, Spica/Nusakan/Virgo. Miałaś szansę się wykazać, teraz to sobie możesz pisać co chcesz. Równie dobrze mogę Ci powiedzieć, że trzeba było na u21 powalczyć ze mną w 2006, a teraz to pfffff
I nie wyzywaj mnie od "kasztanów" czy tam jak tam na Ciebie wołają na osiedlu, bo to tylko pokazuje Twój brak ogłady
Oj Bruncia Bruncia, masz w sygnaturze na forum wpisane, że "to Twój nejm" więc nazywam Cię po imieniu.
Nie masz argumentów, to nie wdawaj się w dyskusję
ktokolwiekwidzial napisał(a):
regulamin stanowi ze jedna osoba moze na konto kupowac antymaterie a ty tu wypisujesz ze caly sojusz kupowal antymaterie dla tego konta no fajno fajno ... nie macie za grosz honoru i godnosci lamiecie regulamin w kazdym mozliwym miejscu wykorzystujecie wszystkie bledy zeby tylko byc na samym szczycie nawet z polskim suportem sie dogadalicie... mi juz wiecej informacji nie potrzeba...
Każdy czyta to co chce przeczytać. Napisałem o "pchaniu anty". Możesz to rozumieć sobie jak chcesz, nawet jak dla mnie możesz uważać, że Art nam dopisywał anty za gifty - mniej więcej taki jest poziom Waszego rozumowania

nie macie za grosz honoru i godnosci lamiecie regulamin w kazdym mozliwym miejscu wykorzystujecie wszystkie bledy zeby tylko byc na samym szczycie nawet z polskim suportem sie dogadalicie... 
chyba na piratach. powinienes dopisac jeszcze ile to banow nie dostalem , i dalej gram , bardzo to wszystko ciekawe.
Ja korzystam z odpoczynku od ogame już dobre pół roku, bo wtedy oddałem konto, ale pewnie zaraz znowu się ktoś znajdzie, kto wie lepiej ode mnie czy nadal gram, czy też nie
nie moje konto nie moje techy , ja przeciez mialem niska technologie bojowa i latalem sobie okretami wojennymi "
Rekrutacja MOD
; ojczyznoslaw czy jakos tak - ja jestem niewinny a koledzy nie maja czystego sumienia ale to nie mi oceniac