fuzyjna i energetyczna da rade
na odpowiednim poziomie

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Parę postów wyżej masz dokładne wyliczeniaMunio_Uni 1 napisał(a):
Bede przenosił planety na 15stki i jeszzce nie liczyłem tego ale chyba sama fuzyjna + energetyczna powinny dać radę zasilić kopalnie i te statki ?:)ciap napisał(a):
new_mateuszgg napisał(a):
hmmm czyli blebleble
Keisper napisał(a):
Tam przypadkiem nie jest +2 do bojowej a nie szybsze badanie bojowejnew_mateuszgg napisał(a):
hmmm czyli blebleble
Zbiera pz po walce nowy statek bo w niej uczestniczy a nie leci z reckami.
jeśli coś zmienią, to jakieś drobnostki, testy są po to by ewentualnie wyłapać jakieś błędy w kodzie..ciap napisał(a):
Bearded napisał(a):
Zdanie mówiące o idlakach, w klasie Odkrywcy brzmi jakby procent miało się wyliczać z obecnych 50%, czyli logicznie wychodzi (50%*75%)/100%=87,5%. Na forum anglojęzycznym również jest:Mnie się wydaje, czy to jest dokładnie tak, jak teraz interpretuję?piink napisał(a):
"75% higher loot from Inactive players"
uwierz mi że jak tylko liczby poziom jednego i drugiego zacznie być odpowiednio ładny to i liczba bardzo szybko się zaokrąglaMunio_Uni 1 napisał(a):
Bede przenosił planety na 15stki i jeszzce nie liczyłem tego ale chyba sama fuzyjna + energetyczna powinny dać radę zasilić kopalnie i te statki ?:)ciap napisał(a):
edes napisał(a):
nadprzestrzenny daje więcej bo 30% a to i tak są sekundy
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bearded ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Starrk ().
Starrk napisał(a):
Chyba masz na myśli napęd spalinowy.
KrzysDRJ napisał(a):
Prawdopodobnie chodzi mu o (...)
Starrk napisał(a):
E2: no i doszedłem do tego, że przedmówca miał na myśli ladowność, a nie prędkość
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
PiotrekPe napisał(a):
Czyli wiadomo ze eko jedyna słuszna opcja![]()
Apofis napisał(a):
Po walce
Śmieci (nowe): 89.600 => 4 Recykler
Wydobywana po walce: 22.400 => 2 żniwiarzy
- 0
- 89,600
Pola odpadów (pozostałe): 67.200 => 3 Recykler
- 0
- 22.400
Twój Żniwiarz (12 statków) ma całkowitą pojemność do przechowywania 134.400. Na cel
- 0
- 67,200
xxxxxxxx, 0 metalu i 89.600 kryształu unoszą się w kosmosie. Zebrałeś 0 metali i 22.400 kryształów.
Żeby sprawdzić co zbiera ile itd.Munio_Uni 1 napisał(a):
Po cona to latać ?Apofis napisał(a):
Po walce
Śmieci (nowe): 89.600 => 4 Recykler
Wydobywana po walce: 22.400 => 2 żniwiarzy
- 0
- 89,600
Pola odpadów (pozostałe): 67.200 => 3 Recykler
- 0
- 22.400
Twój Żniwiarz (12 statków) ma całkowitą pojemność do przechowywania 134.400. Na cel
- 0
- 67,200
xxxxxxxx, 0 metalu i 89.600 kryształu unoszą się w kosmosie. Zebrałeś 0 metali i 22.400 kryształów.
3 gości