fuzyjna i energetyczna da rade
na odpowiednim poziomie
![;)](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/wink.png)
![;)](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/wink.png)
![](http://img213.imageshack.us/img213/9008/92067617vk9.jpg)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Parę postów wyżej masz dokładne wyliczeniaMunio_Uni 1 napisał(a):
Bede przenosił planety na 15stki i jeszzce nie liczyłem tego ale chyba sama fuzyjna + energetyczna powinny dać radę zasilić kopalnie i te statki ?:)ciap napisał(a):
new_mateuszgg napisał(a):
hmmm czyli blebleble
Keisper napisał(a):
Tam przypadkiem nie jest +2 do bojowej a nie szybsze badanie bojowejnew_mateuszgg napisał(a):
hmmm czyli blebleble
Zbiera pz po walce nowy statek bo w niej uczestniczy a nie leci z reckami.
jeśli coś zmienią, to jakieś drobnostki, testy są po to by ewentualnie wyłapać jakieś błędy w kodzie..ciap napisał(a):
Bearded napisał(a):
Zdanie mówiące o idlakach, w klasie Odkrywcy brzmi jakby procent miało się wyliczać z obecnych 50%, czyli logicznie wychodzi (50%*75%)/100%=87,5%. Na forum anglojęzycznym również jest:Mnie się wydaje, czy to jest dokładnie tak, jak teraz interpretuję?piink napisał(a):
"75% higher loot from Inactive players"
uwierz mi że jak tylko liczby poziom jednego i drugiego zacznie być odpowiednio ładny to i liczba bardzo szybko się zaokrąglaMunio_Uni 1 napisał(a):
Bede przenosił planety na 15stki i jeszzce nie liczyłem tego ale chyba sama fuzyjna + energetyczna powinny dać radę zasilić kopalnie i te statki ?:)ciap napisał(a):
edes napisał(a):
nadprzestrzenny daje więcej bo 30% a to i tak są sekundy
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bearded ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Starrk ().
Starrk napisał(a):
Chyba masz na myśli napęd spalinowy.
KrzysDRJ napisał(a):
Prawdopodobnie chodzi mu o (...)
Starrk napisał(a):
E2: no i doszedłem do tego, że przedmówca miał na myśli ladowność, a nie prędkość
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
PiotrekPe napisał(a):
Czyli wiadomo ze eko jedyna słuszna opcja![]()
Apofis napisał(a):
Po walce
Śmieci (nowe): 89.600 => 4 Recykler
Wydobywana po walce: 22.400 => 2 żniwiarzy
- 0
- 89,600
Pola odpadów (pozostałe): 67.200 => 3 Recykler
- 0
- 22.400
Twój Żniwiarz (12 statków) ma całkowitą pojemność do przechowywania 134.400. Na cel
- 0
- 67,200
xxxxxxxx, 0 metalu i 89.600 kryształu unoszą się w kosmosie. Zebrałeś 0 metali i 22.400 kryształów.
Żeby sprawdzić co zbiera ile itd.Munio_Uni 1 napisał(a):
Po cona to latać ?Apofis napisał(a):
Po walce
Śmieci (nowe): 89.600 => 4 Recykler
Wydobywana po walce: 22.400 => 2 żniwiarzy
- 0
- 89,600
Pola odpadów (pozostałe): 67.200 => 3 Recykler
- 0
- 22.400
Twój Żniwiarz (12 statków) ma całkowitą pojemność do przechowywania 134.400. Na cel
- 0
- 67,200
xxxxxxxx, 0 metalu i 89.600 kryształu unoszą się w kosmosie. Zebrałeś 0 metali i 22.400 kryształów.
4 gości