Gram sam dla siebie, więc jestem ponad tym, dlatego mogę swobodnie się wypowiedzieć.
Avinashi TEORETYCZNIE nic nie straciła. W praktyce straciła, bo zapłaciła 3:2:1 za coś co mogła mieć za 2,7:1,7:1.
Dobra, ale kończmy tę w sumie dyskusję, bo i tak do niczego nie doprowadzi.
Zauważyłem inną ciekawą rzecz, zmiana ta, mówię teraz o przelicznikach, jeszcze bardziej wzmocni handlarzy. Dlaczego? Teraz przeliczniki będą wynosić: między graczami (3:2:1-2,5:1,5:1) i antyhandlarz (3:2:1-2:1:1). Przy poprzednich przelicznikach raczej nikt mający możliwość wybrać między antyhandlarzem a graczem nie wybrałby gracza. Bo było łatwiej, szybciej, KORZYSTNIEJ. Teraz chyba wolałbym sprzedać swój deuter przykładowo u buleona, który da mi 2,8:1,8:1 niż u antyhandlarza, który może mi dać 2,3:1,3:1.
Czyli handlarze mogą ostatecznie nic nie stracić, bo zmniejszając zysk z pojedynczego kontrahenta jednocześnie potencjalnie mogą zwiększyć ich ilość.
Avinashi TEORETYCZNIE nic nie straciła. W praktyce straciła, bo zapłaciła 3:2:1 za coś co mogła mieć za 2,7:1,7:1.
Dobra, ale kończmy tę w sumie dyskusję, bo i tak do niczego nie doprowadzi.
Zauważyłem inną ciekawą rzecz, zmiana ta, mówię teraz o przelicznikach, jeszcze bardziej wzmocni handlarzy. Dlaczego? Teraz przeliczniki będą wynosić: między graczami (3:2:1-2,5:1,5:1) i antyhandlarz (3:2:1-2:1:1). Przy poprzednich przelicznikach raczej nikt mający możliwość wybrać między antyhandlarzem a graczem nie wybrałby gracza. Bo było łatwiej, szybciej, KORZYSTNIEJ. Teraz chyba wolałbym sprzedać swój deuter przykładowo u buleona, który da mi 2,8:1,8:1 niż u antyhandlarza, który może mi dać 2,3:1,3:1.
Czyli handlarze mogą ostatecznie nic nie stracić, bo zmniejszając zysk z pojedynczego kontrahenta jednocześnie potencjalnie mogą zwiększyć ich ilość.
). Od samego początku istnienia tej gry liczyło się zaplecze: siatka szpiegów, siatka kont pomocniczych. Budzicie się nagle po 14 latach grania w to, wpiszecie dwa zdania w zasady gry i myślicie że problem jest rozwiązany. Na 50% mniejsze zyski z handlu będzie 2x więcej multi bo to jest prawdziwy problem którego nikt, w żaden sposób nie jest wstanie rozwiązać przez system gry. Możecie zacząć grać w chińczyka, CSa, WoT gdzie problem multikont nie istnieje lub w żaden sposób nie wpływa na rozgrywkę. Chińczyk to w sumie zły przykład bo myślę że znalazłoby się paru co by pograło na 4 miejscach sam ze sobą. Ale proszę nie róbcie sobie jaj że ktoś tu jest przywiązany do paliwówki i ciężko mu się rozstać bo teraz zwyczajnie będzie przywiązany do dwóch. Kto kantował od początku - multi, gsówki, moonówki ten osiągał dużo. Każdy jeden topowy sojusz miał takie konta 14 lat temu i ma je dzisiaj i powiem więcej - we wtorek też będzie te konta miał. Ta gra sama się zabija. Wprowadzenie u g a melli typu eko x7 badania x15 złom 90%. Pamiętacie te serwery ? 0 zasad ? 9kkkk lmów 1kkkk niszczar ? To samo tu jest teraz. Wprowadzenie eko x7 tylko zwiększyło różnice punktowe no bo wiadomo na x1 było 10kk to ktoś miał 20kk przewagi z multi w rok. Teraz jak ktoś ma 70kk to drugi ma 140kk w miesiąc. Zwiększa się przepaść i tyle. Nic się nie zmieniło, nic się nie zmieni, GF musi zarabiać. Taka gra. Nie podoba się to jest pierdyliard innych gier.
Top1 Złomiarzy Uni28
Powodzenia życzę