chyba już sobie odpuszczę obiad
Wybory Miss i Mistera OGame.pl 2017 - dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Zla Kobieta napisał(a):
ahahha mowisz ze juz nie ccesz damskiego wydania @Ojciec Chrzestny ?
-
chyba "Bruno " nie widziałeś ban -
-
sądzę że najciekawsze zdjęcia są zaraz po przebudzeniu się z mocno zakrapianych całonocnych baletów lbo gdy wracasz z imprezy mocno wstawiony i patrol policyjny wmawia ci że jesteś pijany a ty próbujesz ich przekonać że nic nie piłeś
-
Ogame
-
A ja się wyłamię i....z chęcią zobaczę zdjęcie @Ojciec Chrzestny bez stanika:DLegionistkaCaryca Marcysia I
-
-
Bresia (L) napisał(a):
A ja się wyłamię i....z chęcią zobaczę zdjęcie @Ojciec Chrzestny bez stanika:D
"> -
Bresia nie pitol ! Ja chętnie zobacze Ciebie w zgloszeniach o!
-
Zla Kobieta napisał(a):
Ja chętnie zobacze Ciebie w zgloszeniach o!
Nie spamować! Zgłaszać się!
@Ojciec Chrzestny za zdjęcia toples to dostaniesz -
Graliśmy chwilkę razem Legionistko. Było całkiem fajnie. Dopóty, dopóki nie trafił mi się idiota. Pamiętasz?
Mam nadzieję, iż głos będzie można oddać na więcej niż jedną dziewczynę. -
no to się na robiło z dnia na dzień zmniejsza mi się grono znajomych ze zdania " jak oni się zgłoszą to i ja " teraz jeszcze Marta @Bresia (L) mi uciekła z tego grono został jeszcze Janek @^ZemstA^ i będzie trzeba chyba gębinkę pokazać
-
FILU napisał(a):
no to się na robiło z dnia na dzień zmniejsza mi się grono znajomych ze zdania " jak oni się zgłoszą to i ja " teraz jeszcze Marta @Bresia (L) mi uciekła z tego grono został jeszcze Janek @^ZemstA^ i będzie trzeba chyba gębinkę pokazać
czekamy -
Bresia (L) napisał(a):
- Podczas rutynowego lotu na ekspedycje Obcy oblali Cie kosmiczną substancją dzięki której ujawniają się nadprzyrodzone zdolności. Jaką chciałabyś otrzymać supermoc i jaką nazwę byś przyjęła jako superbohaterka? Nazywałabym się Telepatyczna Destruktorka. Spojrzeniem kierowałabym swoją ofiarą. Przy użyciu odpowiedniej siły /energii wchodziłabym w głowę ofiary na odległość. Np weszłabym teraz w głowę Ojca Mateusza ubrała go w różową sukienkę z falbankami i wysłała zgłoszenie na Mistera Ogame....
Skąd Ty wiesz jak ja mam na imię i nie ubiorę się w różową sukienke nie ma takiej opcji- najmniejszej, nie wiem co musiałbym za to dostać
- Podczas rutynowego lotu na ekspedycje Obcy oblali Cie kosmiczną substancją dzięki której ujawniają się nadprzyrodzone zdolności. Jaką chciałabyś otrzymać supermoc i jaką nazwę byś przyjęła jako superbohaterka? Nazywałabym się Telepatyczna Destruktorka. Spojrzeniem kierowałabym swoją ofiarą. Przy użyciu odpowiedniej siły /energii wchodziłabym w głowę ofiary na odległość. Np weszłabym teraz w głowę Ojca Mateusza ubrała go w różową sukienkę z falbankami i wysłała zgłoszenie na Mistera Ogame....
-
hahah zaczynam używać juz swoich magicznych mocy :p serio masz Mateuss? :pLegionistkaCaryca Marcysia I
-
FILU napisał(a):
został jeszcze Janek @^ZemstA^ i będzie trzeba chyba gębinkę pokazać
^ZemstA^ napisał(a):
Ej no ja miałem się zgłosić po tobie także ci juz nikt nie został czekamy
Dopadnie Was gniew Dagusi! Będę Was farmić dniami i nocami na u68.
-
@Bresia (L) !
narazie się zgłaszam, żeby mi nie truli, ale zdjęcia może dam jutro:P
-
ciap napisał(a):
FILU napisał(a):
^ZemstA^ napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez FILU ().
-
ciap napisał(a):
FILU napisał(a):
^ZemstA^ napisał(a):
1w2
emerytura zawieszona... again
-
OldSchool napisał(a):
ciap napisał(a):
FILU napisał(a):
^ZemstA^ napisał(a):
-
Ja Wam dam groźby.
Żartów z supportu nie można robić, bez listów miłosnych proszę -
To jeszcze do 4 można się zastanowić nad zgłoszeniem ? Jakbym nie musiał robić nowej foty to coś bym znalazł A tak wymagacie tyle wysiłku i do tego te ryzyko że ekran pęknie w aparacie...Darko W. stworzył rodzinę i nazwał ją Bad Boys, lecz każda rodzina
rozpada się po odejściu swego Ojca.
"Razem idziemy , razem zginiemy - Źli chłopcy na śmierć i życie " Darko W., BlackEagle, Wesooly, Hikari, Gekon, Skala, Odrodzony, Spoon, Zbusia, Sindbad, Beetle, lukash00, Shagy. -
Derlej napisał(a):
To jeszcze do 4 można się zastanowić nad zgłoszeniem ? Jakbym nie musiał robić nowej foty to coś bym znalazł A tak wymagacie tyle wysiłku i do tego te ryzyko że ekran pęknie w aparacie...
tylko VICIA !!! -
-
Zla Kobieta napisał(a):
a mnie się tele spalił
tylko VICIA !!! -
-
No i teraz muszę telefon wymienić Chyba najbardziej właśnie nie lubię robić sobie zdjęć.Darko W. stworzył rodzinę i nazwał ją Bad Boys, lecz każda rodzina
rozpada się po odejściu swego Ojca.
"Razem idziemy , razem zginiemy - Źli chłopcy na śmierć i życie " Darko W., BlackEagle, Wesooly, Hikari, Gekon, Skala, Odrodzony, Spoon, Zbusia, Sindbad, Beetle, lukash00, Shagy. -
Superman napisał(a):
@Bresia (L) !
narazie się zgłaszam, żeby mi nie truli, ale zdjęcia może dam jutro:P
LegionistkaCaryca Marcysia I
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1