chyba już sobie odpuszczę obiad

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Bresia (L) napisał(a):
A ja się wyłamię i....z chęcią zobaczę zdjęcie @Ojciec Chrzestny bez stanika:D
Zla Kobieta napisał(a):
Ja chętnie zobacze Ciebie w zgloszeniach o!
FILU napisał(a):
no to się na robiłoz dnia na dzień zmniejsza mi się grono znajomych ze zdania " jak oni się zgłoszą to i ja " teraz jeszcze Marta @Bresia (L) mi uciekła z tego grono
został jeszcze Janek @^ZemstA^
i będzie trzeba chyba gębinkę pokazać
Bresia (L) napisał(a):
- Podczas rutynowego lotu na ekspedycje Obcy oblali Cie kosmiczną substancją dzięki której ujawniają się nadprzyrodzone zdolności. Jaką chciałabyś otrzymać supermoc i jaką nazwę byś przyjęła jako superbohaterka? Nazywałabym się Telepatyczna Destruktorka. Spojrzeniem kierowałabym swoją ofiarą. Przy użyciu odpowiedniej siły /energii wchodziłabym w głowę ofiary na odległość. Np weszłabym teraz w głowę Ojca Mateusza ubrała go w różową sukienkę z falbankami i wysłała zgłoszenie na Mistera Ogame....
![]()
Jak nie zgłosicie się to strzelę focha!^ZemstA^ napisał(a):
Ej no ja miałem się zgłosić po tobie także ci juz nikt nie zostałczekamy
![]()
A BANa chcesz?!narazie się zgłaszam, żeby mi nie truli, ale zdjęcia może dam jutro:P
Janek , Daga nie żartujeciap napisał(a):
Jak nie zgłosicie się to strzelę focha!Dopadnie Was gniew Dagusi! Będę Was farmić dniami i nocami na u68.^ZemstA^ napisał(a):
![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez FILU ().
Nie dajcie się, to podchodzi pod groźby karalne!ciap napisał(a):
Jak nie zgłosicie się to strzelę focha!Dopadnie Was gniew Dagusi! Będę Was farmić dniami i nocami na u68.^ZemstA^ napisał(a):
![]()
OldSchool napisał(a):
Nie dajcie się, to podchodzi pod groźby karalne!ciap napisał(a):
![]()
Derlej napisał(a):
To jeszcze do 4 można się zastanowić nad zgłoszeniem ?Jakbym nie musiał robić nowej foty to coś bym znalazł
A tak wymagacie tyle wysiłku i do tego te ryzyko że ekran pęknie w aparacie...
![]()
Zla Kobieta napisał(a):
a mnie się tele spalił![]()
Superman napisał(a):
@Bresia (L) !
A BANa chcesz?!narazie się zgłaszam, żeby mi nie truli, ale zdjęcia może dam jutro:P
fotki ładuj, zgloszenie musi być pełne! Nie można oszukiwać, raz dwa!
![]()
1 gość