Ogame umiera już powoli kiedyś za anty można było mieć tylko pro a teraz za anty już eko i flote się stawia
OBERON top 130 OFF SOA | ARAZED TOP 200 OFF | URIEL TOP 200 ON |
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
OBERON top 130 OFF SOA | ARAZED TOP 200 OFF | URIEL TOP 200 ON |
Fuzje są fajniejsze bo już nie trzeba zaczynać od zera no i nowe są cele
i ożywiły tak forum jak nigdy aż w pobliskich sklepach czasami brakło popcornu

Gram teraz na uni 68 i bardzo mi ono odpowiada. Szkoda tylko, że nie ma już żadnych szans na wejście do topki, ludzie mają tu po kilkadziesiąt a nawet kilkaset mln pkt. Nie wszyscy mają tyle czasu aby być po 12 godzin na dobę w grze
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Loookash ().

a tak z kilku krajów, co by się znalazło kilkuset aktywnych graczy, może w końcu ruszyłoby uni z 4 cyfrową liczbą grajków
w erze translatorów
gram i porozumiewam sie pisząc po polsku z różnych państw
ogarnijcie się gdzie w necie potrzeba znajomość języka jeśli piszesz nie mówisz

od systemu i jego tłumaczenia jest modek i administracja niech oni się martwią tłumaczeniem 

Ostatnim tego typu serwerem jest chyba Zagadra która też ma już swoje lata, a nie każdemu odpowiada prędkość 6x, miliony punktów w rok i otwieranie ciągle nowych serwerów które i tak są później łączone w jeden... Jest jeszcze serwer Retro na którym utrzymuje się stała, wysoka liczba graczy, ale niestety został odłączony od całości i jest traktowany zupełnie oddzielnie. Po tym serwerze widać że ludzie chętnie wróciliby do starszych ustawień gry.
Może Art przekaże nasze uwagi GF dotyczące ustawień serwera. Mam nadzieję że następne uni będzie właśnie z ustawieniami standardowymi
Danil napisał(a):
Właśnie chciałem zapytać czy jest w planach otworzenie jakiegoś serwera z normalnymi ustawieniami 1x, ale widzę że kolega wyżej już o to pytaOstatnim tego typu serwerem jest chyba Zagadra która też ma już swoje lata, a nie każdemu odpowiada prędkość 6x, miliony punktów w rok i otwieranie ciągle nowych serwerów które i tak są później łączone w jeden... Jest jeszcze serwer Retro na którym utrzymuje się stała, wysoka liczba graczy, ale niestety został odłączony od całości i jest traktowany zupełnie oddzielnie. Po tym serwerze widać że ludzie chętnie wróciliby do starszych ustawień gry.
BeGAMER napisał(a):
Wszystko się zgadza, tylko że na uni Retro nie gra stała, duża ilość graczy, bo jak mnie pamięć nie myli jest tam 1200 graczy, gdzie około 500 nie gra.Danil napisał(a):
Właśnie chciałem zapytać czy jest w planach otworzenie jakiegoś serwera z normalnymi ustawieniami 1x, ale widzę że kolega wyżej już o to pytaOstatnim tego typu serwerem jest chyba Zagadra która też ma już swoje lata, a nie każdemu odpowiada prędkość 6x, miliony punktów w rok i otwieranie ciągle nowych serwerów które i tak są później łączone w jeden... Jest jeszcze serwer Retro na którym utrzymuje się stała, wysoka liczba graczy, ale niestety został odłączony od całości i jest traktowany zupełnie oddzielnie. Po tym serwerze widać że ludzie chętnie wróciliby do starszych ustawień gry.