Ogame umiera już powoli kiedyś za anty można było mieć tylko pro a teraz za anty już eko i flote się stawia
OBERON top 130 OFF SOA | ARAZED TOP 200 OFF | URIEL TOP 200 ON |
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
OBERON top 130 OFF SOA | ARAZED TOP 200 OFF | URIEL TOP 200 ON |
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Loookash ().
Danil napisał(a):
Właśnie chciałem zapytać czy jest w planach otworzenie jakiegoś serwera z normalnymi ustawieniami 1x, ale widzę że kolega wyżej już o to pyta Ostatnim tego typu serwerem jest chyba Zagadra która też ma już swoje lata, a nie każdemu odpowiada prędkość 6x, miliony punktów w rok i otwieranie ciągle nowych serwerów które i tak są później łączone w jeden... Jest jeszcze serwer Retro na którym utrzymuje się stała, wysoka liczba graczy, ale niestety został odłączony od całości i jest traktowany zupełnie oddzielnie. Po tym serwerze widać że ludzie chętnie wróciliby do starszych ustawień gry.
BeGAMER napisał(a):
Wszystko się zgadza, tylko że na uni Retro nie gra stała, duża ilość graczy, bo jak mnie pamięć nie myli jest tam 1200 graczy, gdzie około 500 nie gra.Danil napisał(a):
Właśnie chciałem zapytać czy jest w planach otworzenie jakiegoś serwera z normalnymi ustawieniami 1x, ale widzę że kolega wyżej już o to pyta Ostatnim tego typu serwerem jest chyba Zagadra która też ma już swoje lata, a nie każdemu odpowiada prędkość 6x, miliony punktów w rok i otwieranie ciągle nowych serwerów które i tak są później łączone w jeden... Jest jeszcze serwer Retro na którym utrzymuje się stała, wysoka liczba graczy, ale niestety został odłączony od całości i jest traktowany zupełnie oddzielnie. Po tym serwerze widać że ludzie chętnie wróciliby do starszych ustawień gry.
7 gości