Galatea ma nieco ponad 2 miesiące i są tam turbo recki, więc nie wiem skąd ten rok czasu, żeby do nich dojść

Lucky Gal napisał(a):
to ok 1,2kkk sury co w przypadku nowego uni przez kilka miesiecy albo moze i lat jest NIEOSIAGALNE
ciap napisał(a):
Symulator pokazuje że po jednym roku grając z eko na speed x1+ eko x7 jest się w stanie zrobić z samego eko ponad 60kk punktów. :fsmile:Aktywnie grający flociarz zazwyczaj szybciej robi punkty.Lucky Gal napisał(a):
to ok 1,2kkk sury co w przypadku nowego uni przez kilka miesiecy albo moze i lat jest NIEOSIAGALNE
Inna sprawa że badanie można wygrać w konkursach. x;
Winter napisał(a):
Grałem a zibalu flotą uniwersum x1 flota - uwierzcie mi ze przez pierwsze trzy miesiące (45 st ) dużo więcej czasu musiałem poświęcać grze niż na uniwersum x6 flota .
Truck driver napisał(a):
A co w tym dziwnego? Juz napisane bylo wczesniej, ze na speed uni nie problem dostac zloma/kogos strzelic. Z tego co widze to tylko sie powtarzasz non stop kokietujac gre na x6 flotyWinter napisał(a):
Grałem a zibalu flotą uniwersum x1 flota - uwierzcie mi ze przez pierwsze trzy miesiące (45 st ) dużo więcej czasu musiałem poświęcać grze niż na uniwersum x6 flota .
Tobie moze sie taka gra podoba ale nie kazdemu musi to pasowac
Winter napisał(a):
Mówi to gość który jest wszędzie w każdym temacie i w każdym wie najlepiej dalej piszesz wszędzie gdzie ciap tylko po to by napisać coś innego niż ona ?
Winter napisał(a):
Ludzie wypowiadają się że x6 jest dla nolifów to tłumacze ze czym wolniej tym więcej czasu trzeba poświęcać
Truck driver napisał(a):
Buahahah mowi to gosc, ktory mnie nie widzial nigdzie bo mialem bana przez dwa tygodnieWinter napisał(a):
Mówi to gość który jest wszędzie w każdym temacie i w każdym wie najlepiej dalej piszesz wszędzie gdzie ciap tylko po to by napisać coś innego niż ona ?
![]()
Nie tylko ja pisze, ze x6 floty nie jest dla kazdego ale Ty nie widzisz zadnego argumentu. Albo nie chcesz widziec.Winter napisał(a):
Ludzie wypowiadają się że x6 jest dla nolifów to tłumacze ze czym wolniej tym więcej czasu trzeba poświęcać
Winter napisał(a):
Skończ też wycieczki osobiste bo ja w przeciwieństwie do ciebie traktuje to jak rozrywkę
buleon napisał(a):
Gdyby przyspieszyć serwery x1 do powiedzmy x5 (lot spoza układu 8 minut szybką flotą) albo chociaż do x2 i jednocześnie wziąć wzór na szybkość gwiazdy śmierci w nawias i podzielić go przez współczynnik przyspieszenia floty?
Truck driver napisał(a):
Pomysl sam w sobie moze i nie glupi tylko czy by nie zaburzylo to szybkosci lotu dla poszczegolnych statkow? I co wtedy z wygodnymi jak dotad fs-ami dla graczy przyzwyczajonych do gry na x1...buleon napisał(a):
Gdyby przyspieszyć serwery x1 do powiedzmy x5 (lot spoza układu 8 minut szybką flotą) albo chociaż do x2 i jednocześnie wziąć wzór na szybkość gwiazdy śmierci w nawias i podzielić go przez współczynnik przyspieszenia floty?
turysta napisał(a):
przeczytaj jeszcze raz ze zrozumiem, wszystkie statki maja predkosc x(y), tylko gsy x1, czyli fsujac z gsem masz speed x1 i mozesz spokojnie leciec na dlugi fs w swoj uklad, co oznacza mniejsze zuzycie paliwa
Truck driver napisał(a):
Czyli niby x5 dla szybkiej i ciezkiej floty i floty cywilnej ale tylko gs by mialy miec x1?
turysta napisał(a):
dokladnie takTruck driver napisał(a):
Czyli niby x5 dla szybkiej i ciezkiej floty i floty cywilnej ale tylko gs by mialy miec x1?
Truck driver napisał(a):
Przeciez to sie kupy nie trzyma. Gs nie sa tylko do fs ale tez do atakowania wiec jesli przyspiesza cala flota to i gs tak samo powinno przyspieszac. Zreszta, w ogame wszystko mozliwe.
turysta napisał(a):
gsy na x1 w ataku sa napewno malo popularne, ale atakowanie nimi nie jest niemozliwe
w sumie nie ma co gdybac bo to i tak nie ujrzy swiatla dziennego xd
PDW napisał(a):
Jedynym rozwiązaniem powinno być ręczne wpisywanie kiedy flota ma dolecieć przykładowo na stacjonuj, a nie ustawianie procentowo.
Das140 napisał(a):
A co myślicie, żeby przyspieszyć GS-y, a regularną flotę zostawić na x1?
Truck driver napisał(a):
Przeciez to sie kupy nie trzyma. Gs nie sa tylko do fs ale tez do atakowania wiec jesli przyspiesza cala flota to i gs tak samo powinno przyspieszac. Zreszta, w ogame wszystko mozliwe.
Truck driver napisał(a):
dyskusja o tym co mozna wykombinowac by nowo otwierane uni rosly na tyle szybko by mogly sie rownac ze starszymi uniwersami po fuzjach?
smoki napisał(a):
Wybrane przez Was parametry to
smoki napisał(a):
Wybrane przez Was parametry to:
flota x2
eco x6,
badania x12,
50% złomu,
brak złomu z obrony,
0.5 zużycia deuteru,
8 galaktyk,
+15 fpól,