Galatea ma nieco ponad 2 miesiące i są tam turbo recki, więc nie wiem skąd ten rok czasu, żeby do nich dojść

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Lucky Gal napisał(a):
to ok 1,2kkk sury co w przypadku nowego uni przez kilka miesiecy albo moze i lat jest NIEOSIAGALNE
ciap napisał(a):
Symulator pokazuje że po jednym roku grając z eko na speed x1+ eko x7 jest się w stanie zrobić z samego eko ponad 60kk punktów. :fsmile:Aktywnie grający flociarz zazwyczaj szybciej robi punkty.Lucky Gal napisał(a):
to ok 1,2kkk sury co w przypadku nowego uni przez kilka miesiecy albo moze i lat jest NIEOSIAGALNE
Inna sprawa że badanie można wygrać w konkursach. x;
Winter napisał(a):
Grałem a zibalu flotą uniwersum x1 flota - uwierzcie mi ze przez pierwsze trzy miesiące (45 st ) dużo więcej czasu musiałem poświęcać grze niż na uniwersum x6 flota .
Truck driver napisał(a):
A co w tym dziwnego? Juz napisane bylo wczesniej, ze na speed uni nie problem dostac zloma/kogos strzelic. Z tego co widze to tylko sie powtarzasz non stop kokietujac gre na x6 flotyWinter napisał(a):
Grałem a zibalu flotą uniwersum x1 flota - uwierzcie mi ze przez pierwsze trzy miesiące (45 st ) dużo więcej czasu musiałem poświęcać grze niż na uniwersum x6 flota .
Tobie moze sie taka gra podoba ale nie kazdemu musi to pasowac
Winter napisał(a):
Mówi to gość który jest wszędzie w każdym temacie i w każdym wie najlepiej dalej piszesz wszędzie gdzie ciap tylko po to by napisać coś innego niż ona ?
Winter napisał(a):
Ludzie wypowiadają się że x6 jest dla nolifów to tłumacze ze czym wolniej tym więcej czasu trzeba poświęcać
Truck driver napisał(a):
Buahahah mowi to gosc, ktory mnie nie widzial nigdzie bo mialem bana przez dwa tygodnieWinter napisał(a):
Mówi to gość który jest wszędzie w każdym temacie i w każdym wie najlepiej dalej piszesz wszędzie gdzie ciap tylko po to by napisać coś innego niż ona ?
![]()
Nie tylko ja pisze, ze x6 floty nie jest dla kazdego ale Ty nie widzisz zadnego argumentu. Albo nie chcesz widziec.Winter napisał(a):
Ludzie wypowiadają się że x6 jest dla nolifów to tłumacze ze czym wolniej tym więcej czasu trzeba poświęcać
Winter napisał(a):
Skończ też wycieczki osobiste bo ja w przeciwieństwie do ciebie traktuje to jak rozrywkę
buleon napisał(a):
Gdyby przyspieszyć serwery x1 do powiedzmy x5 (lot spoza układu 8 minut szybką flotą) albo chociaż do x2 i jednocześnie wziąć wzór na szybkość gwiazdy śmierci w nawias i podzielić go przez współczynnik przyspieszenia floty?
Truck driver napisał(a):
Pomysl sam w sobie moze i nie glupi tylko czy by nie zaburzylo to szybkosci lotu dla poszczegolnych statkow? I co wtedy z wygodnymi jak dotad fs-ami dla graczy przyzwyczajonych do gry na x1...buleon napisał(a):
Gdyby przyspieszyć serwery x1 do powiedzmy x5 (lot spoza układu 8 minut szybką flotą) albo chociaż do x2 i jednocześnie wziąć wzór na szybkość gwiazdy śmierci w nawias i podzielić go przez współczynnik przyspieszenia floty?
turysta napisał(a):
przeczytaj jeszcze raz ze zrozumiem, wszystkie statki maja predkosc x(y), tylko gsy x1, czyli fsujac z gsem masz speed x1 i mozesz spokojnie leciec na dlugi fs w swoj uklad, co oznacza mniejsze zuzycie paliwa
Truck driver napisał(a):
Czyli niby x5 dla szybkiej i ciezkiej floty i floty cywilnej ale tylko gs by mialy miec x1?
turysta napisał(a):
dokladnie takTruck driver napisał(a):
Czyli niby x5 dla szybkiej i ciezkiej floty i floty cywilnej ale tylko gs by mialy miec x1?
Truck driver napisał(a):
Przeciez to sie kupy nie trzyma. Gs nie sa tylko do fs ale tez do atakowania wiec jesli przyspiesza cala flota to i gs tak samo powinno przyspieszac. Zreszta, w ogame wszystko mozliwe.
turysta napisał(a):
gsy na x1 w ataku sa napewno malo popularne, ale atakowanie nimi nie jest niemozliwe
w sumie nie ma co gdybac bo to i tak nie ujrzy swiatla dziennego xd
PDW napisał(a):
Jedynym rozwiązaniem powinno być ręczne wpisywanie kiedy flota ma dolecieć przykładowo na stacjonuj, a nie ustawianie procentowo.
Das140 napisał(a):
A co myślicie, żeby przyspieszyć GS-y, a regularną flotę zostawić na x1?
Truck driver napisał(a):
Przeciez to sie kupy nie trzyma. Gs nie sa tylko do fs ale tez do atakowania wiec jesli przyspiesza cala flota to i gs tak samo powinno przyspieszac. Zreszta, w ogame wszystko mozliwe.
Truck driver napisał(a):
dyskusja o tym co mozna wykombinowac by nowo otwierane uni rosly na tyle szybko by mogly sie rownac ze starszymi uniwersami po fuzjach?
smoki napisał(a):
Wybrane przez Was parametry to
smoki napisał(a):
Wybrane przez Was parametry to:
flota x2
eco x6,
badania x12,
50% złomu,
brak złomu z obrony,
0.5 zużycia deuteru,
8 galaktyk,
+15 fpól,