Art napisał(a):
Z tego co widziałem na własne oczy, konto które miało aktywnych oficerów miało ich przedłużonych - więc tutaj nie było żadnego rozróżnienia.Jeśli było inaczej, zgłoś na Support sprawdzimy.Tronar napisał(a):
Na Xanthusie dostałem sztab na 5 dni, zaś na Quantumie nie, bo miałem włączony sztab za własną wypracowaną i uciułaną z ekspedycji antymaterię.
Rozumiem to, dlatego też wspomniałem o tym problemie. Wiem też, że były jakieś pomysły związane z samym statusem urlopu, aby ograniczyć jego używanie - coś wisiało na Origin o tym.Mirmir napisał(a):
Zlikwidujecie cele dla farmerów to zniechęcicie ich do gry ,taki jest Wasz cel.
Pozdrawiam ja:)
To pomysł firmy, w końcu Ikariam to własna gra. Jeśli już miałoby coś być wprowadzone, to trafiłoby to do gry wszędzie - nie prowadzimy różnych wersji gry w zależności od kraju. To tak jakby chcieć starego wyglądu tylko w PLFILU napisał(a):
Art czy ten projekt na ikarian był wdrożony już przez GF? czy to pomysł był z zewnątrz i zaakceptowany przez GF ? oraz czy taki pomysł na Ogame to wdrożony był by indywidualnie dzięki prośbie twoją / naszej dla społeczności ogame.pl czy GF musiał by cały projekt zmieniać dla wszystkich serwerów zagranicznych
Co do tych nieszczęsnych przenosin. Taka komunikacja była zaplanowana i taką też wdrożyłem. Proszę zauważyć, że identyczne informacje są publikowane na forach w innych krajach i tutaj staramy się być spójni w tym zakresie.
Darmowe relokacje z tego co wiem były doręczane wyłącznie gospodarzom, a nie przybyszom. Jeśli było inaczej, prosiłbym o przykład.
Wiem też, że sam skrypt owszem sprawdzał występowanie zaległych przenosin z poprzednich fuzji i pomijał takie konta. Zakładam, że ideą było faktycznie nagrodzenie tych graczy, którzy nie mieli możliwości rozlokowania się w nowej sytuacji i to oni dostali taką możliwość. A kto chomikował sobie zaległe przenosiny ich nie otrzymał.
Śmierć to tylko początek