Ponawiam swoje pytanie bo zostało zlane ciepłym moczem - co z limitami przenosin - wiadomo już coś w tej sprawie ?
Druga sprawa Draco lub Wasat jako uni docelowe - czy przed fuzją będą usuwani idlerzy z tych uni ? Na Draco 77,9% do konta nieaktywne powyżej 30d a na Wasacie 81,4% więc znakomita większość.
Trzecia sprawa - co z debrisem? Draco ma 70%, Wasat 30% - to spora różnica. Szczególnie, że tak czy siak Wasat później będzie łączony z Draco.
Idealnie zamiast Wasatu pasuje Xalynth jako drugie uni docelowe
- debris 60% eko x4 i mniejsza ilość procentowa kont nieaktywnych powyżej 30d - 68,5% - gdyby jednak nie były kasowane przed UF.
Druga sprawa Draco lub Wasat jako uni docelowe - czy przed fuzją będą usuwani idlerzy z tych uni ? Na Draco 77,9% do konta nieaktywne powyżej 30d a na Wasacie 81,4% więc znakomita większość.
Trzecia sprawa - co z debrisem? Draco ma 70%, Wasat 30% - to spora różnica. Szczególnie, że tak czy siak Wasat później będzie łączony z Draco.
Idealnie zamiast Wasatu pasuje Xalynth jako drugie uni docelowe
- debris 60% eko x4 i mniejsza ilość procentowa kont nieaktywnych powyżej 30d - 68,5% - gdyby jednak nie były kasowane przed UF. Mi_Hau
ja się nie boję połączenia z draco - trudno bać się gry - ale w tym momęcie. Za jakiś czas jak uda się dysproporcję zmienić bardzo chętnie bym się z wami zmierzył. Sporo osób na xal nie gra ufs bo nie musi, nie ma ochoty wstawać w nocy i sprawdzać czy wszytko jest na miejscu, ba nawet jak nie jest na miejscu to zawsze można podjąć próbę obrony. Na draco tak nie będzie, bo jak się zbiorą 3-4 floty to nie ma opcji żeby zebrać wystarczające floty. I ja się nie dziwie takim osobą, że nie chcą iść na draco. Człowiek ma swoje przyzwyczajanie i nie chętnie je zmienia proste
Rekrutacja MOD
byłaby to najlepsza opcja dla w/w universów i podzielonych graczy, najbardziej sprawiedliwe podejście, a jeżeli taka opcja jest niemożliwa, to rozdzielcie 6 universów po 3 na 2 universa czyli np opcja 1 orion, draco, xalynth i opcja 2 wasat, vega, ursa.. ale i tak najlepiej połączyć wszystkie uważam, bo to bez sensu, albo Art zrób tak, aby Draco miało również wybór, a docelowe uni wybrac inne np X + U i po problemie <-- a jak wiadomo te 2 uni najwięcej krzyczało, że źle.. to dajcie nam wolny wybór, a oni niech oczekują na przyjście nowych osób. Oczywiście docelowe uni pozostawiam dla was do wyboru, ale ja wolę mieć wybór, niż te mydlenie mi oczu, że UF coś zmieni bo nikt na draco nie dojdzie mimo, że Zapraszamy. Jak zrobicie więcej miejsc na draco nawet, a mniej na Wasat to będzie to samo, wszyscy najlepsi uciekną na Wasat. Ja jak i Draco chce mieć wybór, a nie zastać za kilka miesięcy to samo co jest teraz,. Pierwsze dwie opcje Art wcześniejsze były już słuszniejsze. Proszę o rozważenie jeszcze raz opcji ostatecznych. Trzeba mieć COJONES
a nie grać dla punktów, topki.. to GRA więc liczy się zabawa, a ta jest możliwa jedynie z większą ilością graczy jak i tych lepszych z topki innych uni. 

i nie musimy przenosić planet
które teraz krzyczą bo widzą dla siebie "szanse" zachowania topki i nie robienia niczego prócz pajacowania, aby odwrócić temat kluczowy. Proszę byś rozważył jakieś dodatkowe opcje dla Draco i uni powiązanych z naszym łączeniem.