Nie zgodzę się z tym twierdzeniem. Równie dobrze mógłbym tylko zamieszczać ogłoszenia bez dyskutowania o tym. A to, że dyskusje mają wpływ na nasze decyzje chociażby potwierdza fakt, że dokonaliśmy zmiany konfiguracji (H,I,J => ACS, 50% DF target J) na obecną (H L M J target J)Saymon Vega napisał(a):
Wybacz Art, ale coraz trudniej mi sie zgodzic ze strategia, ktora obrales. Te opinie, ktore chcesz przeczytac, sa Ci potrzebne tylko i wylacznie dla uzasadnienia deycyzji, ktora juz wczesniej podjales, i by dac czesci graczy zludzenie, ze mieli jakikolwiek wplyw na te decyzje.
Zmieniam propozycję wysłaną do szefostwa po raz kolejny już, więc tutaj na prawdę stoję po waszej stronie :)
Saymon Vega napisał(a):
Nawet niech tak bedzie, bo to wzglednie logiczne, ale czy stalo by sie cos gdyby do tych 2000 wolnych miejsc na J dac dodatkowo po 20 na 1, 66, 67, 68, 69 i A ? Jakiegos szczegolnego parcia te starsze uniwersa by raczej nie bylo, a ubyloby wielu niezadowolonych.
Jeśli o to chodzi, to myślę że nie będzie problemu. Nie wiem tylko czy taka ilość universów docelowych przejdzie. Ale zapewniam, że dopiszę do propozycji zaraz obok J, universa 1,66,67,68,69 oraz A. Z tego co się dowiedziałem, możemy nawet proponować Universa specjalne, gdzie np. komuś znudziła się gra na Uni x1 i chciałby skoczyć do E np.Saymon Vega napisał(a):
To samo z K i O. Cokolwiek zdecydujesz bedzie dobrze, o ile dasz ludziom mozliwosc wyboru.
Tego typu pomysły są mile widziane.
Ankieta na forum nie jest miarodajna. Ilość głosów nie odzwierciedlałaby opinii TYLKO graczy z danych Universów, stąd też uczciwa uśredniona konfiguracja..pl1 napisał(a):
dlaczego ma byc 40% po fuzji fornax z elka ?
dlaczego nie ma ankiety?
Owszem, ale biorąc pod uwagę statystyki aktywności to E jest bardziej aktywny od F, stąd też Uni E zasługuje na bycie targetem ;).pl1 napisał(a):
zawsze mysalem ze to elka idzie do fornaxa a nie na odwrot - zmienilo sie cos? czy gdzie to pisze?
Community Manager