Ciągnie Cię do doktoratu w przyszłości, czy na tym nie zamierzasz kończyć?
Wojnownik Fireredsky :)
-
-
FireREDSKY
Czy to ty jesteś top 10 na KAtsuro s1 ?? Czy zbieżność nicków -
Hunter napisał(a)
Ciągnie Cię do doktoratu w przyszłości, czy na tym nie zamierzasz kończyć?
zobaczymy będę musiał poczytać jak to jest z tymi aplikacjami, policzyć opłacalność (czas nauki, pensja na początku, etc) i jeszcze raz się zastanowić generalnie jak zacznę robić doktorat to myślę, że na tym nie poprzestanę ale mam jeszcze sporo czasu dopiero na 1 roku jestem
bluedragon napisał(a)
FireREDSKY
Czy to ty jesteś top 10 na KAtsuro s1 ?? Czy zbieżność nicków
ja ale już mnie powoli nudzi ta gra -
5 lat aplikacji, ok. 3,5 tys za semestr, zarobki w tym czasie: ok 500-1000 zł na praktykach w kancelarii jako popychle od wszystkiego
Dlatego wole wyścig szczurów w duże j korporacji -
Hunter napisał(a)
5 lat aplikacji, ok. 3,5 tys za semestr, zarobki w tym czasie: ok 500-1000 zł na praktykach w kancelarii jako popychle od wszystkiego
Dlatego wole wyścig szczurów w duże j korporacji
5? gdzieś czytałem, że prokuratorska trwa 3 lata. Ale to i tak długo
Ale może coś się zmieni Ponoć też z tytułem doktora habilitowanego można pełnić funkcję adwokata, czyli można być 2 w 1 chociaż bycie adwokatem średnio mi się widzi -
Jednak od 2 do 3,5 roku, 5 lat było kiedyś bo osobno jeszcze jakieś dodatkowe elementy się przeprowadzało, ale za to w niektórych miejscach podobno nawet 10 tys za semestr wychodzi... w Łodzi jeśli mnie pamięć nie myli. W warm- maz 3-3,5 tys.
-
hmm... no to nieciekawie ale zobaczymy jak to będzie póki co chciałbym się na stypendium naukowe dostać na laptopa powinno starczyć
-
Jak masz czas na naukę to warto, bo podobno teraz ciekawe pieniądze dają, a i średnia nie wszędzie jest wygórowana. Mi na 4 roku przysługiwało, ale zapomniałem złożyć papiery i przepadło
-
czas mam, tylko strasznie mi się nie chce uczyć nawet jak była sesja to olewałem i więcej przy kompie siedziałem niż przy książkach za to nauczyłem się pstrykać palcami ucząc się wstępu do prawoznawstwa xD
no niestety formalizm w Polsce jest straszny zawsze się boję, że coś zrobię nie tak, jakiś formularz źle wypełnie, a to spóźnię się z oddaniem czegoś... -
Od tego roku wprowadzili u nas zaostrzone zasady z terminami, już nic się nie da obejść, trzeba pilnować jak nigdy... 3 osoby ode mnie z roku cofnęli na 4 rok za to że nie oddali indeksów do końca lutego... masakra przed samą obroną takie nerwy...
-
co tam u Pana Freredsky ? xD
lubisz DD?
czemu prawie mu dałeś zaproszenie?
-
(David) Fireredsky dziwny jestes ani mnie nie wkurzasz, nie piszesz glupot na forum, na ircu jak cnotka na wydaniu xD
Hmm, muff Praffdę -
ciap napisał(a)
co tam u Pana Freredsky ? xD
phi każdemu nick się może pomylić. Jeth już mi mówił żeby zmienić na prostszy :>
lubisz DD?
lubię
czemu prawie mu dałeś zaproszenie? :>'
eeee?
mrum :*
David napisał(a)
(David) Fireredsky dziwny jestes ani mnie nie wkurzasz, nie piszesz glupot na forum, na ircu jak cnotka na wydaniu xD
spamuje na ircu, tylko na innych kanałach. Jeden to taki specjalnie dla mnie i DeathStara do spamowania, przy okazji jest to teamowy kanał S&D, ale spam ma większy priorytet. Niestety Klylas i Jacko mają co do tego obiekcje i czasem nas banują I jeszcze spamię na drugim, ale on Ci się nie spodoba :x
Hmm, muff Praffdę -
-
ŚFirer Teraz chwila prawdy:
czy to prawda, że żeby nas ogrywać w netopol i chiniola ćwiczysz całymi dniami?
czy to prawda, że masz czity do ww. gier?
czy to prawda, że lagujesz serwer?
-
czemu olewasz swój temat?
pamietasz swój pierwszy raz z komputerem?
"Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 33 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu."
-
ciap napisał(a):
Freredsky Ty mi zgłosiłeś posta?
David napisał(a):
ŚFirer Teraz chwila prawdy:
czy to prawda, że żeby nas ogrywać w netopol i chiniola ćwiczysz całymi dniami?
czy to prawda, że masz czity do ww. gier?
czy to prawda, że lagujesz serwer?
noo do chińczyka mam kody "3 szóstki" i "zbij wszystkie pionki"
nie umiem jeszcze
ciap napisał(a):
czemu olewasz swój temat?
pamietasz swój pierwszy raz z komputerem?
"Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 33 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu."
wiesz, ja nie współżyje z komputerami ;x
o_0 -
Fireredsky napisał(a):
eeee? nie
DD?;x
Fireredsky napisał(a):
nie wiem, nie dostałem przypomnienia
Fireredsky napisał(a):
wiesz, ja nie współżyje z komputerami ;x -
na pewno DD
on jest zły i okrutny :x
nawet mi tutaj nie naspamował jeszcze
nie mam czegoś takiego
są przypomnienia to powinny działać
no sama pisałaś o pierwszym razie z komputerem ;x skąd ja mam wiedzieć co po głowie Ci chodzi? -
Ja nic nie robiłem
Ale skoro mam naspamować:
1. Wyjaśnij teorię Super Strun w kilku sensownych zdaniach
2. Mówi się parasol, czy parasolka?
3. Co sądzisz o pradoksie kuli Banacha-Tarskiego?
4. Ile znasz słów w języku polskim zaczynających się na 'ę'?
5. Wolisz na górze, czy na dole? -
Fireredsky napisał(a):
no sama pisałaś o pierwszym razie z komputerem ;x skąd ja mam wiedzieć co po głowie Ci chodzi?
Doctor Devil napisał(a):
5. Wolisz na górze, czy na dole? -
Doctor Devil napisał(a):
Ja nic nie robiłem jak nie? :x
Ale skoro mam naspamować:
1. Wyjaśnij teorię Super Strun w kilku sensownych zdaniach czego? :x
2. Mówi się parasol, czy parasolka? e ja nie widzę różnicy ;x z tym że parasolka wydaje się rzeczą mniejszą od parasola :D
3. Co sądzisz o pradoksie kuli Banacha-Tarskiego? na pewno jest paradoksalny :D
4. Ile znasz słów w języku polskim zaczynających się na 'ę'? niestety tylko jedno ;x ęokasdasęęuuu
5. Wolisz na górze, czy na dole? na górze róże na dole fiołki? ;x o to chodzi? ;x
ciap napisał(a):
Fireredsky napisał(a):
no sama pisałaś o pierwszym razie z komputerem ;x skąd ja mam wiedzieć co po głowie Ci chodzi?
pierwszy raz z komputerem to u kuzyna na atari jak miałem parę lat fajnie gierki były nie to co teraz ;x
Doctor Devil napisał(a):
5. Wolisz na górze, czy na dole?
pfff foch!
-
-
A ja chcialem sie zapytacz czy Ty masz jakas traume po spotkaniu z kims w glanach? Albo jakis kompleks?
Bo ciagle wspominasz o moim obuwiu... :lol:
|Były Moderator Seek and Destroy oraz Starć Tytanów|
-
ciap napisał(a):
Hancolet napisał(a):
A ja chcialem sie zapytacz czy Ty masz jakas traume po spotkaniu z kims w glanach? Albo jakis kompleks?
Bo ciagle wspominasz o moim obuwiu... :lol: nie, ależ skąd ale o czymś trzeba mówić, każdy ma jakąś cechę powodującą, że jest się innym oczywiście mi to nie przeszkadza, nie mam nic do glanów, ale podczas żartów można czasem wspomnieć, nie? :P
-
Dlaczego spamujesz bardziej niż przewiduje to norma UE?
Dlaczego się tu wpisałem?
Lubisz jak ktoś Ci upuje ten temat?
Jakie polskie góry podobają Ci się najbardziej? -
f`wakacyjnie is Fireredsky@Fireredsky.moderator.OGamePl * Fireredsky
f`wakacyjnie on #jestem.gejem (...)
nieee -
bry daj mi marchewkę!
-
Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 70 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu.
No! Załóż nowy wątek cuteFiruś Co tak nisko upadł? Gdzie fanki? Co tak słabo się starasz? -
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość