Ciągnie Cię do doktoratu w przyszłości, czy na tym nie zamierzasz kończyć?
![]:-D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/devilish.gif)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Hunter napisał(a)
Ciągnie Cię do doktoratu w przyszłości, czy na tym nie zamierzasz kończyć?![]()
bluedragon napisał(a)
FireREDSKY
Czy to ty jesteś top 10 na KAtsuro s1 ?? Czy zbieżność nicków
Hunter napisał(a)
5 lat aplikacji, ok. 3,5 tys za semestr, zarobki w tym czasie: ok 500-1000 zł na praktykach w kancelarii jako popychle od wszystkiego
Dlatego wole wyścig szczurów w duże j korporacji![]()
(David) Fireredsky dziwny jestesani mnie nie wkurzasz, nie piszesz glupot na forum, na ircu jak cnotka na wydaniu xD
ciap napisał(a)
co tam u Pana Freredsky ? xD
phikażdemu nick się może pomylić. Jeth już mi mówił żeby zmienić na prostszy :>
lubisz DD?
lubię
czemu prawie mu dałeś zaproszenie? :>'
eeee?
mrum :*
David napisał(a)
(David) Fireredsky dziwny jestesani mnie nie wkurzasz, nie piszesz glupot na forum, na ircu jak cnotka na wydaniu xD
spamuje na ircu, tylko na innych kanałach. Jeden to taki specjalnie dla mnie i DeathStara do spamowania, przy okazji jest to teamowy kanał S&D, ale spam ma większy priorytet. Niestety Klylas i Jacko mają co do tego obiekcje i czasem nas banująI jeszcze spamię na drugim, ale on Ci się nie spodoba :x
Hmm, muffPraffdę
![]()
eeee? nieciap napisał(a):
Freredsky Ty mi zgłosiłeś posta?
![]()
nie ;x kiedyś tylko w zawodach teamowych z wakatem wszystkich biliśmyDavid napisał(a):
ŚFirerTeraz chwila prawdy:
czy to prawda, że żeby nas ogrywać w netopol i chiniola ćwiczysz całymi dniami?
czy to prawda, że masz czity do ww. gier?
czy to prawda, że lagujesz serwer?
![]()
nie wiem, nie dostałem przypomnieniaciap napisał(a):
czemu olewasz swój temat?
pamietasz swój pierwszy raz z komputerem?
"Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 33 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu."
![]()
jak nie Ty to kto!?Fireredsky napisał(a):
eeee? nie![]()
a nie masz takiego czegoś "zobaczę a może prawie ktoś coś napisał"?;xFireredsky napisał(a):
nie wiem, nie dostałem przypomnienia![]()
jakie "współżyje"?Fireredsky napisał(a):
wiesz, ja nie współżyje z komputerami ;x
pierwsze spotkanie z myszka, przejechanie kursorem po pulpicie itakietamFireredsky napisał(a):
no sama pisałaś o pierwszym razie z komputerem ;x skąd ja mam wiedzieć co po głowie Ci chodzi?![]()
on ten tego nie może bo sie połamieDoctor Devil napisał(a):
5. Wolisz na górze, czy na dole?![]()
Doctor Devil napisał(a):
Ja nic nie robiłemjak nie? :x
Ale skoro mam naspamować:
1. Wyjaśnij teorię Super Strun w kilku sensownych zdaniach czego? :x
2. Mówi się parasol, czy parasolka? eja nie widzę różnicy ;x z tym że parasolka wydaje się rzeczą mniejszą od parasola :D
3. Co sądzisz o pradoksie kuli Banacha-Tarskiego? na pewno jest paradoksalny :D
4. Ile znasz słów w języku polskim zaczynających się na 'ę'? niestety tylko jedno ;x ęokasdasęęuuu
5. Wolisz na górze, czy na dole?na górze róże na dole fiołki? ;x o to chodzi? ;x
ciap napisał(a):
pierwsze spotkanie z myszka, przejechanie kursorem po pulpicie itakietamFireredsky napisał(a):
no sama pisałaś o pierwszym razie z komputerem ;x skąd ja mam wiedzieć co po głowie Ci chodzi?![]()
pierwszy raz z komputerem to u kuzyna na atari jak miałem parę latfajnie gierki były
nie to co teraz ;x
on ten tego nie może bo sie połamieDoctor Devil napisał(a):
5. Wolisz na górze, czy na dole?![]()
pffffoch!
ciap napisał(a):
Hancolet napisał(a):
A ja chcialem sie zapytacz czy Ty masz jakas traume po spotkaniu z kims w glanach? Albo jakis kompleks?
Bo ciagle wspominasz o moim obuwiu... :lol: nie, ależ skądale o czymś trzeba mówić, każdy ma jakąś cechę powodującą, że jest się innym
oczywiście mi to nie przeszkadza, nie mam nic do glanów, ale podczas żartów można czasem wspomnieć, nie? :P