No, to pozostało nam czekać na to, że nowe wersja przyciągnie nowych graczy...Spodziewam się fali dzieci z podstawówki i gimnazjum, ale przynajmniej będzie więcej noobków do farmienia

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
IJTKPZZ7 napisał(a)
No, to pozostało nam czekać na to, że nowe wersja przyciągnie nowych graczy...Spodziewam się fali dzieci z podstawówki i gimnazjum, ale przynajmniej będzie więcej noobków do farmienia![]()
.Nagflad. napisał(a)
nie ma co sie oszukiwac
ogame juz praktycznie nie istnieje
konta sa kasowane jedno po drugim
myślę ze powinniśmy wszyscy pokasować swoje konta i czekać az GF otworzy nową gre z 1 uni tak jak kiedyś zeby utrzymywać finanse i zacząć od nowa grać![]()
.Nagflad. napisał(a)
ale jesli zobaczą na komputerkach ze z Polski kasa nie wplywa na ich konta zaczną sie tym interesować i coś pewnie z tym zrobią![]()
Nigitalunge napisał(a)
.Nagflad. napisał(a)
ale jesli zobaczą na komputerkach ze z Polski kasa nie wplywa na ich konta zaczną sie tym interesować i coś pewnie z tym zrobią![]()
Muszą , zainteresowanie grą spada poprzez "Wprowadzenie Komandorów" jak by ich nie było to napewno nie było takiego spadku graczy 2/3 graczy by została.
-=Docent=- napisał(a)
Nigitalunge napisał(a)
.Nagflad. napisał(a)
Muszą , zainteresowanie grą spada poprzez "Wprowadzenie Komandorów" jak by ich nie było to napewno nie było takiego spadku graczy 2/3 graczy by została.
Ale jaki sens by to miało dla GFnic za darmo cały świat się opiera na $
Pozdrawiam![]()
djmarcin87 napisał(a)
ok tylko nie pomijajcie faktu ze polowa tych graczy to konta tych osób co maja po kilka kont![]()
Tomek Xtreme napisał(a)
djmarcin87 napisał(a)
ok tylko nie pomijajcie faktu ze polowa tych graczy to konta tych osób co maja po kilka kont![]()
Pewnie tak.
Dlatego jak nic się nie zmieni, a liczba graczy spadnie poniżej 1k osób, toi ja odejdę a tak zrobi pewnie większość graczy, bo klepanie eko staje się nudne, floty nie ma po co budować, bo już nie ma kogo złomować...
Nigitalunge napisał(a)
Tomek Xtreme napisał(a)
djmarcin87 napisał(a)
Pewnie tak.
Dlatego jak nic się nie zmieni, a liczba graczy spadnie poniżej 1k osób, toi ja odejdę a tak zrobi pewnie większość graczy, bo klepanie eko staje się nudne, floty nie ma po co budować, bo już nie ma kogo złomować...
Nie chce mi się wiezyc zeby GF Dopuściło do takiego spadku graczy oni napewno mają jakiś plan...
Alfons vel. Pyskaty napisał(a)
Nigitalunge napisał(a)
Tomek Xtreme napisał(a)
djmarcin87 napisał(a)
Pewnie tak.
Nie chce mi się wiezyc zeby GF Dopuściło do takiego spadku graczy oni napewno mają jakiś plan...
A ja myśle ,że żądnego planu nie mają... heh zobaczycie zostanie po 1k graczy i grajcie dalej. Pewnie nie jesteśmy sami w spadkach ludności na serwerach nie tylko to nasz kraj dotknęło jestem pewienNo chyba że mają jakis paln ale co my możemy ? Tylko o tym dyskutować trzeba czekać na rezultaty
![]()
Nigitalunge napisał(a)
... wtedy to tylko ratowało by połączenie uni.
Tomek Xtreme napisał(a)
Nigitalunge napisał(a)
... wtedy to tylko ratowało by połączenie uni.
Łączenie uni ? Chyba jest już na to za późno...
Co mi da 1600 kont - 500 graczy z innego uni ? 3200 kont (około) - 100 graczy. To nadal za mało. Na moje to potrzeba łączenia uni jeśli już to powyżej 3 uni na raz w jeden.
.Nagflad. napisał(a)
trzeba przygotować sie na najgorsze chyba ze GO by na dzień dobry rozdało nowym graczom ktorzy juz grają: dobre rozłożenie , flote przynajmniej 10k pc i 10k recków i eko w miare dobreto chyba Go moze zrobic
wtedy by bylo albo duzo ST
albo gracze by zaczeli przybywac na unie
IJTKPZZ7 napisał(a)
Plany, łączenie, reklama, przekupstwo nowych graczy...
Jedno jest pewne. Gdyby GF zrobiło coś wcześniej, to by nie było problemów...
Myślę, że od tego zależy przecież praca ludzi(ktoś to musi obsługiwać :E-Prawda ?(), więc na pewno nie będzie sytuacji, że będzie 1k na uni, bo poprostu nie byłoby wystarczająco kasy. Ktoś o to dba i myśle, że gdyby Wizja o 1k się zpełniła, to nie miałby kto dbać![]()
Zastanawiam jak idzie na szwabskich uniach.
Na ogame.dk od ok roku jest ok 1k graczyIJTKPZZ7 napisał(a)
więc na pewno nie będzie sytuacji, że będzie 1k na uni, bo poprostu nie byłoby wystarczająco kasy.
.Nagflad. napisał(a)
jesli naszym GO/GA/ i innym zależy by powrócili gracze to niech zbuanują wszystkie konta na uniach 20-64 i nie pozwalają sie rejestrować to może zaczną na tych starych grać lub niech stare unie pobanują i na mlodych niech dadza grać
tak nie mam co pisać to chociaż staram sie pomóc :)
6 gości