Bad.Whisky napisał(a):
no tak - dowiedzieliscie sie ze fuzja niebawem to postanowiliscie sprzedac i zwiac gdzie pieprz rosnie .. coz szkoda
Fuzja była, Spica/Nusakan/Virgo. Miałaś szansę się wykazać, teraz to sobie możesz pisać co chcesz. Równie dobrze mogę Ci powiedzieć, że trzeba było na u21 powalczyć ze mną w 2006, a teraz to pfffff
I nie wyzywaj mnie od "kasztanów" czy tam jak tam na Ciebie wołają na osiedlu, bo to tylko pokazuje Twój brak ogłady
Oj Bruncia Bruncia, masz w sygnaturze na forum wpisane, że "to Twój nejm" więc nazywam Cię po imieniu.
Nie masz argumentów, to nie wdawaj się w dyskusję
ktokolwiekwidzial napisał(a):
regulamin stanowi ze jedna osoba moze na konto kupowac antymaterie a ty tu wypisujesz ze caly sojusz kupowal antymaterie dla tego konta no fajno fajno ... nie macie za grosz honoru i godnosci lamiecie regulamin w kazdym mozliwym miejscu wykorzystujecie wszystkie bledy zeby tylko byc na samym szczycie nawet z polskim suportem sie dogadalicie... mi juz wiecej informacji nie potrzeba...
Każdy czyta to co chce przeczytać. Napisałem o "pchaniu anty". Możesz to rozumieć sobie jak chcesz, nawet jak dla mnie możesz uważać, że Art nam dopisywał anty za gifty - mniej więcej taki jest poziom Waszego rozumowania