Witajcie!
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
@Incoming
The Pawelec napisał(a):
Głos oddaję na @Incoming
Jako uzasadnienie - duży przyrost pkt, mimo dużego złoma bardzo szybko stanął samodzielnie na nogi z niewyobrażalnie dużą ilością ST. Odbudował się z ogromną nawiązką i stanowi trzon flociarzy Uni 68
Dagusia/ @powyginany drucik
-hetevox- napisał(a):
Ja bym chciał zgłosić gracza dagusia.
Uzasadnienie: Najszybciej wybudowane, a później skasowane ponad 500k wyrzutni plazm na księżycach. Piękny to był rekord.
Edit:
Druga kandydatura:
Kajak- wybitne przyrosty, oraz 16 planet
-hetevox- napisał(a):
Ciap wygrała ostatnie wybory będąc w teamie. Teraz już nie jest. Niekwestionowana top1 u68, dużo rekordów. Kandydatura jak najbardziej na tak
@Kromak
Genek napisał(a):
Zgłaszam @Kromak
1. Absolutny lider tegorocznych ST Top 10 Solo.
2. Jeden z nielicznych flotowców, którzy nie kosili exp, tylko ambitnie złomowali.
3. Niepodwarzalna czystość konta i masa pracy, którą wkłada i włożył aby być tam gdzie jest i złomować tak jak złomuje.
The_Witcher napisał(a):
To ja Zgłoszę gracza Kromak. Jedyny nie odkrywca co nadążał bez piratów a za chwilę przegoni ich wszystkich... mnóstwo ST wiele rekordowych... słowem komplety złomiarz
@john malkowitz007
Ten Keyra napisał(a):
Wszyscy jesteście w błędzie! Głos może być oddany tylko na jednego, prawilnego władcę U68. Nominuję @john malkowitz007 za całokształt - tyle złomów, a on nadal wałczy ze swoim przeznaczeniem, niczym z ostrym cieniem mgły.
Wisior napisał(a):
Popieram kandydaturę @john malkowitz007, nie ma lepszych.
Pozdrawiam
Wisior
@Zbawiciel, przecież @Rzezimieszek pisał, że gra na koncie Wisior. Z tego co słyszałem to nawet urlop ściągnął...
john malkowitz007 napisał(a):
Witam
Ten Keyra
26 Paź 2020+5
Wszyscy jesteście w błędzie! Głos może być oddany tylko na jednego, prawilnego władcę U68. Nominuję @john malkowitz007 za całokształt - tyle złomów, a on nadal wałczy ze swoim przeznaczeniem, niczym z ostrym cieniem mgły. "The circus is gon
Podaje troche wiecej informacji o sobie
Gram aktywnie , bez UFS .a , 2.... .3 x w roku urlop po 2 ...5 dni
Nie posiadam multi , pushowek , moonowek i GS.owek
Nie kupuje kont
Nie kupuje AM , nie korzystam z Rynku
Nie dostalem nigdy Bana !!!
Stale gram na tym samym koncie i pod tym samym Nikiem !!!
Gram Klasa General , nigdy nie zmienialem Klasy
Robie malo ST , to wynika z mojego stylu gry i z faktu ze Angelsi to Sojusz gornikow , brak mozliwosci oslony floty przed kontra
Robie za to dosyc duzo Mini ST
Ostatnio dostalem kilka zlomow , nie z mojej winy . brak dostepu do neta
Odbudowuje flote i dalej latam , farmie i zlomuje
Pozdrawiam
-hamer- napisał(a):
Ja oddaje głos na john malkowitz007 za najbardziej zapartego gracza po mimo tyle złomów które już dostał
z PNu nie będę wymieniał nikogo bo tam każdy wygrywa
kajak
-hetevox- napisał(a):
Ja bym chciał zgłosić gracza dagusia.
Uzasadnienie: Najszybciej wybudowane, a później skasowane ponad 500k wyrzutni plazm na księżycach. Piękny to był rekord.
Edit:
Druga kandydatura:
Kajak- wybitne przyrosty, oraz 16 planet
W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 22 listopada 2020. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
- Można oddać tylko 1 głos
- Głos można dowolnie zmieniać podczas trwania ankiety
- Wszelkie próby oszustwa w ankiecie skutkować będą anulowaniem takiego głosu
- Ankieta trwa do 22/11/2020 20:00
- Aby głosowanie było ważne w ankiecie musi zagłosować co najmniej 20 osób
Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2020.