Tak, nie da się już namnożyć surowców.
Niektóre rzeczy się nie zmieniają, inne ulegają zmianom.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
bobiczeq napisał(a):
Czy można już bezpiecznie korzystać z rynku (pomijając przeliczniki)? Nic się już nie buguje?
KAyto napisał(a):
Od i tyle krzyku było o nic u nas na UNI tylko 2 bany poszły i to na słabiutkich kontach widocznie nikt nie oszukiwał sami prawi ludzie grają ....
A mogę wysłać ticketa na każdego po kolei?ciap napisał(a):
PS. Możesz ticketa z prośbą o sprawdzenie kogoś wysłać.
Ale że co że jak to nie łatwiej sprawdzić z góry do dołu wszystkich ze 100 ludzi gra wysłać do wszystkich komornika i niech się tłumaczą a jaka jest procedura jak mogę zapytać ? Ja kogoś zgłaszam wy mu każecie oddać sumę którą ja zgłosiłem i tyle ?? czy może gracie chociaż w pokera i każecie oddać wszystko i niech się domyśli o jakiej sumie wiecie i ile powinien oddać a jak źle odda to ban ?? Bo znając życie jak nikt nie zgłosi to nic nie wiecie no bo niby skąd ?? No chyba że się mylę ale jak by było inaczej to wiadomo ....ciap napisał(a):
Twoje uni zawsze grzeczne było. Wasza ex GO.KAyto napisał(a):
Od i tyle krzyku było o nic u nas na UNI tylko 2 bany poszły i to na słabiutkich kontach widocznie nikt nie oszukiwał sami prawi ludzie grają ....
PS. Możesz ticketa z prośbą o sprawdzenie kogoś wysłać.
bobiczeq napisał(a):
Czy można już bezpiecznie korzystać z rynku (pomijając przeliczniki)? Nic się już nie buguje?
stelmi napisał(a):
Buguje się. Na pewno dopasowuje oferty do autozapytań przy dzieleniu oferty na części. Czy generuje surowce - nie wiem - akurat moja oferta została zaniżona do autozapytania -,-bobiczeq napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Koloc ().
Avinashi napisał(a):
Czyli rozumiem, że wystawiam ofertę sprzedaży kryształu za deuter powiedzmy 10kk kryształu za 6kk deuteru, a ktoś ma autozapytanie na kupno kryształu 10kk za 5kk + jakieś tam widełki, to jemu sprzeda cały mój oferowany kryształ za 5kk deuteru i ja jestem w dupe 1kk deuteru?? fajnie fajnie, takie trochę okradanie.... rozumiem te wahania w przypadku autoofert/autozapytan. Ale jeśli ja oferuję coś za konkretną ilość surowców to oczekuję, że dostanę tyle ile chciałam. Chyba, że rynek doda od siebie te brakujące, to wtedy OK. Nie ważne, że to będzie bug, kolejny zresztą... ale dlaczego mam być okradana?stelmi napisał(a):
Buguje się. Na pewno dopasowuje oferty do autozapytań przy dzieleniu oferty na części. Czy generuje surowce - nie wiem - akurat moja oferta została zaniżona do autozapytania -,-bobiczeq napisał(a):
Wisior napisał(a):
. Mimo że obydwoje zarobili miliardy
Wisior napisał(a):
Całkowicie pomijamy jest fakt, że na uniwersach wciąż są miliardy pomnożonego surowca. Ja nie przypuszczam, ja to wiem.
Znam przypadek mnożenia przez dwóch graczy, gdzie jeden dostał bana a drugi nie. Mimo że obydwoje zarobili miliardy. Team wciąż (!!!!!!!) nie ma narzędzi jak szukać lewych surowców. Gdyby miał to uniwersa by wyglądały inaczej.
Tymczasem jedne z rzekomo urlopowanych SGO obrabia tickety na odwal się. Gracz zgłosił że kontrahentowi pomnozylo surowców to nakazał mu zwrot bonusu na planetę go (Nie temu co miał lewe surowce, tylko temu co zgłosił).
Także widzimy, że chaos wciąż trwa. Szybko z tego nie wyjdziemy.
Pozdrawiam
Wisior
alabaster607 napisał(a):
ynek i mowa tu o ilościach rzędu 10kk surowcó
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
Apofis napisał(a):
co to jest kilka dzieciąt mlnalabaster607 napisał(a):
ynek i mowa tu o ilościach rzędu 10kk surowcó
dexPL napisał(a):
o są resztki, których nie warto było farmić. Wcześniej poleciałeś już 3-4 razy (policz sobie ... a jeszcze ciekawie jak liczysz z odkrywcą - 75%) ... I już teraz wiesz ile surki zostało częściowo zalegalizowane. A teraz policz sobie ile to pktów - a ile pktów jest warte twoje konto. I dlaczego każdy taki idlak to więcej niż twoje konto ..
15 gości