Qnick napisał(a):
Na pytanie czy team posiada logi z handlu pewnie @ciap nie możesz odpowiedzieć?

Qnick napisał(a):
Na pytanie czy team posiada logi z handlu pewnie @ciap nie możesz odpowiedzieć?
Water napisał(a):
Lepiej być nie mogło .xD
dexPL napisał(a):
Paaaaanie - widziałem screeny - 350kk deu zapłacone za 10 lm. Całe ze złota te lmy - innego wyjścia nie ma.Water napisał(a):
Lepiej być nie mogło .xD
@Art - wyłączcie tolerancję (to juz pokazałeś, że jest w twojej gestii) - to znacznie ograniczy PRZYPADKOWE użycie tego buga. Wtedy 99% użyć to będzie już bugusing.
Muniek napisał(a):
ale z tego co tu widze to surki nie przybywa tym od autozapytan?
Winter napisał(a):
podkreślam że wyłączenie autozapytań rozwiąże problem
instrukcje wywoływania mechanizmu rynku wam opisać ?
Winter napisał(a):
podkreślam że wyłączenie autozapytań rozwiąże problem
instrukcje wywoływania mechanizmu rynku wam opisać ?
Viserion napisał(a):
Powiem wam coś od mojej strony.
Człowiek siedzi całymi dniami i nocami by kogoś zezłomować i się teraz dowiaduje że to jest wszystko daremne. Bo po co skoro inny pójdzie na rynek i zarobi 1000 x więcej. A ja sie zastanawiałem nad niektórymi dziwnymi przyrostami skąd. No to już wiem![]()
Długo się nie interesowałem tymi błędami bo wyszedłem z założenia że im mniej wiem tym jestem spokojniejszy. Ale dzisiaj się dowiedziałem dzięki uprzejmości kolegi Wintera i przeszło to moje najgorsze wyobrażenia.
A najgorsze jest to w tym że @Art podobno o wszystkim wie od soboty i ma na nas wywalone i pewnie z nas graczy się śmieje mając za "frajerów"
Sam jestem przedstawicielem handlowym i ze wstydu bym się spalił wypuszczając na rynek takiego bubla za wszelką cenę byle zdążyć przed zima bo wtedy nas graczy jest najwięcej i brać za to jeszcze pieniądze. Tu się aż prosi o rzecznika praw konsumenta bo kupując anty nie godziłem się na takie g.... Ta gra nie ma już nic wspólnego z rywalizacją.
Za 1,5 godziny mamy nowy rok. Może to czas na noworoczne postanowienia i skończyć z tym nałogiem? Nie wiem jak wy, ale ja włączam kasację chyba że ktoś się znajdzie na moje konto. Pozdrawiam
szpic napisał(a):
wystawiłem 3mln krysztalu na sprzedaż i co?
i to:
i co teraz?
pisac ticket czy zapomnic
szpic napisał(a):
wystawiłem 3mln krysztalu na sprzedaż i co?
i to:
i co teraz?
pisac ticket czy zapomnic
Muniek napisał(a):
a gdy ktos dostanie 50kkk surki z nieba i czeka miesiac na tiket to co ma z ta surka zrobic ?
@ciap A orientujesz się czy w ogóle trwają próby żeby to ukrocic? Działanie buga zostanie skasowane?ciap napisał(a):
Może zaraz odesłać do GO jeżeli surowce sa z nieba. Chyba przy 50kkk można spodziewać się że coś nie gra?Muniek napisał(a):
a gdy ktos dostanie 50kkk surki z nieba i czeka miesiac na tiket to co ma z ta surka zrobic ?
a czym ma to odesłać? i czy GO odda deuter za latanie z tymi surowcami, czy gracz ma pokryć to z własnych surowców, nie mówiąc o czasie?ciap napisał(a):
Może zaraz odesłać do GO jeżeli surowce sa z nieba. Chyba przy 50kkk można spodziewać się że coś nie gra?
ciap napisał(a):
Może zaraz odesłać do GO jeżeli surowce sa z nieba. Chyba przy 50kkk można spodziewać się że coś nie gra?Muniek napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Duch Puszczy ().