czy wy tez macie problemy z krysztalem ? zablokowali handlarz ... i po co to cholera ? na rynku jest tylko do kupna metal i Deuter ... nikt nie opycha krysztalu bo go nie ma ... to najwieksza porazka blokada handlarzu co o tym myslicie ?
Handel
-
-
Ja mysle ze bylo to jasno opisane w opisie uniwersum wiec nie rozumiem w czym problem. Naucz sie czytac ze zrozumieniem albo skoncz skakać z uni na uni po zlomie i nie bedzie tego problemuA fructibus eorum cognoscetis eos
Darkstar napisał(a):
Ton wypowiedzi ten sam, arogancki, pełen pychy i pewności siebie, nawet śledztwo swoje robiłem i czytałem posty etc, to Ty xD -
Taka specyfika uni. Nie płakać bo była o tym mowa wcześniej.
-
Lucky Gal napisał(a):
Ja mysle ze bylo to jasno opisane w opisie uniwersum wiec nie rozumiem w czym problem. Naucz sie czytac ze zrozumieniem albo skoncz skakać z uni na uni po zlomie i nie bedzie tego problemu
Tu nie chodzi o płacz tylko że nie dopracowane to jest trochę moim zdaniem wiesz samym Metalem nic nie zdzialasz i każdy chce tylko to wymienić bo jest nadwyżka to tyle i chciałem się zapytać czy inni też mają z tym duży problem pozdro -
Temat jest poruszany w innym topicu, więc śmiało można powiedzieć, że tak i przyszłość będzie maluje ssięw szarych kolorach.
-
I pomyśleć że jeszcze parę tygodni temu sporo osób wyzywało mnie że bronię handlarza argumentem "bo nie ma problemu z kryształem" tylko dlatego że zarabiam na tym.
-
ciap napisał(a):
I pomyśleć że jeszcze parę tygodni temu sporo osób wyzywało mnie że bronię handlarza argumentem "bo nie ma problemu z kryształem" tylko dlatego że zarabiam na tym.
-
Jak dla mnie brak handlarza jest ok, skończy się mielenie sury za anty przez pusherów
-
szturman napisał(a):
Jak dla mnie brak handlarza jest ok, skończy się mielenie sury za anty przez pusherów
-
ciap napisał(a):
-
Wystawiłem na sprzedaż na uni Leda kryształ za deuter a dostałem metal.
haha nie ogarnęli tematu
podgląd się nie wyświetla nie widać co leci. Możecie to zgłosić? -
Apofis napisał(a):
Wystawiłem na sprzedaż na uni Leda kryształ za deuter a dostałem metal.
haha nie ogarnęli tematu
podgląd się nie wyświetla nie widać co leci. Możecie to zgłosić?
-
szturman napisał(a):
U 9
U 48 - D23
U 61 - ZGON
U Rigel
U Ursa
U Fenrir
U Janice - LHiP -
Poka_Bydlaka napisał(a):
A druga część, wbrew pozorom podziela/ła ten pogląd. Niekoniecznie wypowiadając się.
-
i tu się podpisuje , o ile brak handlarza faktycznie dokucza w początkowej fazie, o tyle przelicznik w rynku to jest jakaś abstrakcja...Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers
Universum: Wezn
-
Rzeczywiście, te przelicznik to jakaś pomylka.
-
ogólnie ciężko się w tym połapać... miał być na czas eventu 2/1/1 i w ten sposób za 100k metalu mam zapłacić 63,4k deuteru oO
ostatnio za 30k metalu kupić miałem krążownik a zabrało mi 30k deuteru... rewelacja,Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers
Universum: Wezn
-
To na rynku są jakieś przliczniki? Nie zauważyłem To co tam się dzieje to jakaś masakracja . Zobaczycie jaka będzie jazda jak to wejdzie w takiej formie na starszych universach, np. 68 wtedy dopiero będzie jazda a poteem bany i płacz a na koniec fuzja bo zostanie 100 graczy
-
LOKI napisał(a):
poteem bany i płacz a na koniec fuzja bo zostanie 100 graczy
-
Apofis napisał(a):
LOKI napisał(a):
poteem bany i płacz a na koniec fuzja bo zostanie 100 graczy
Do póki nie będzie patologii będzie dobrze bo jak ktoś ma nóż na gardle i potrzebuje jakiegoś surowca na zabój to sprzeda i krążki za psi "pieniądz". -
-
Przyjacielski
-
Mi wychodzi 0,8 w przyblizeniu
-
---Webber--- napisał(a):
Takie pytanie, co to za przelicznik?
-
-
Jakoś niemam problemu z przelicznikiem jeśli chodzi o surowce, po prostu szybki sposób na sprzedanie surki. Zawsze można szukać kogoś do bardziej opłacalnego handlu. Moim zdaniem większym problemem są widełki cen za przedmioty. Na przykład 30% boosta do kopania metalu można sprzedać za MAKSYMALNIE ok. 9k kryształu. Taka cena jest śmieszna, gdy gorsze przedmioty na aukcjach chodzą po 250k metalu (166k kryształu, 83k deuteru)
-
-
---Webber--- napisał(a):
Jak ktoś sprzedaje 200k krisu za 250k deuteru to coś jest nie tak, myślałem, że przelicznik minimalny to 2:1:1, czyli za 200k krisu powinno być 200k deu
W handlu normalnym pewnie dalej tak będzie obowiązywać a w rynku wolny rynek.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0