czy wy tez macie problemy z krysztalem ? zablokowali handlarz ... i po co to cholera ? na rynku jest tylko do kupna metal i Deuter ... nikt nie opycha krysztalu bo go nie ma ... to najwieksza porazka blokada handlarzu co o tym myslicie ?
Handel
-
-
Ja mysle ze bylo to jasno opisane w opisie uniwersum wiec nie rozumiem w czym problem. Naucz sie czytac ze zrozumieniem albo skoncz skakać z uni na uni po zlomie i nie bedzie tego problemuA fructibus eorum cognoscetis eos
Darkstar napisał(a):
Ton wypowiedzi ten sam, arogancki, pełen pychy i pewności siebie, nawet śledztwo swoje robiłem i czytałem posty etc, to Ty xD -
Taka specyfika uni. Nie płakać bo była o tym mowa wcześniej.
-
Lucky Gal napisał(a):
Ja mysle ze bylo to jasno opisane w opisie uniwersum wiec nie rozumiem w czym problem. Naucz sie czytac ze zrozumieniem albo skoncz skakać z uni na uni po zlomie i nie bedzie tego problemu
Tu nie chodzi o płacz tylko że nie dopracowane to jest trochę moim zdaniem wiesz samym Metalem nic nie zdzialasz i każdy chce tylko to wymienić bo jest nadwyżka to tyle i chciałem się zapytać czy inni też mają z tym duży problem pozdro -
Temat jest poruszany w innym topicu, więc śmiało można powiedzieć, że tak i przyszłość będzie maluje ssięw szarych kolorach.
-
I pomyśleć że jeszcze parę tygodni temu sporo osób wyzywało mnie że bronię handlarza argumentem "bo nie ma problemu z kryształem" tylko dlatego że zarabiam na tym.
-
ciap napisał(a):
I pomyśleć że jeszcze parę tygodni temu sporo osób wyzywało mnie że bronię handlarza argumentem "bo nie ma problemu z kryształem" tylko dlatego że zarabiam na tym.
-
Jak dla mnie brak handlarza jest ok, skończy się mielenie sury za anty przez pusherów
-
szturman napisał(a):
Jak dla mnie brak handlarza jest ok, skończy się mielenie sury za anty przez pusherów
-
ciap napisał(a):
-
Wystawiłem na sprzedaż na uni Leda kryształ za deuter a dostałem metal.
haha nie ogarnęli tematu
podgląd się nie wyświetla nie widać co leci. Możecie to zgłosić? -
Apofis napisał(a):
Wystawiłem na sprzedaż na uni Leda kryształ za deuter a dostałem metal.
haha nie ogarnęli tematu
podgląd się nie wyświetla nie widać co leci. Możecie to zgłosić?
-
szturman napisał(a):
U 9
U 48 - D23
U 61 - ZGON
U Rigel
U Ursa
U Fenrir
U Janice - LHiP -
Poka_Bydlaka napisał(a):
A druga część, wbrew pozorom podziela/ła ten pogląd. Niekoniecznie wypowiadając się.
-
i tu się podpisuje , o ile brak handlarza faktycznie dokucza w początkowej fazie, o tyle przelicznik w rynku to jest jakaś abstrakcja...Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers
Universum: Wezn
-
Rzeczywiście, te przelicznik to jakaś pomylka.
-
ogólnie ciężko się w tym połapać... miał być na czas eventu 2/1/1 i w ten sposób za 100k metalu mam zapłacić 63,4k deuteru oO
ostatnio za 30k metalu kupić miałem krążownik a zabrało mi 30k deuteru... rewelacja,Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers
Universum: Wezn
-
To na rynku są jakieś przliczniki? Nie zauważyłem
To co tam się dzieje to jakaś masakracja
. Zobaczycie jaka będzie jazda jak to wejdzie w takiej formie na starszych universach, np. 68 wtedy dopiero będzie jazda a poteem bany i płacz a na koniec fuzja bo zostanie 100 graczy
-
LOKI napisał(a):
poteem bany i płacz a na koniec fuzja bo zostanie 100 graczy
Sprzedajesz lm za 3000 metalu takie są widełki to legalnie można.
-
Apofis napisał(a):
LOKI napisał(a):
poteem bany i płacz a na koniec fuzja bo zostanie 100 graczy
Sprzedajesz lm za 3000 metalu takie są widełki to legalnie można.
Do póki nie będzie patologii będzie dobrze bo jak ktoś ma nóż na gardle i potrzebuje jakiegoś surowca na zabój to sprzeda i krążki za psi "pieniądz". -
-
Przyjacielski
-
Mi wychodzi 0,8 w przyblizeniu
-
---Webber--- napisał(a):
Takie pytanie, co to za przelicznik?
,, Rób ta co chceta''.
-
-
Jakoś niemam problemu z przelicznikiem jeśli chodzi o surowce, po prostu szybki sposób na sprzedanie surki. Zawsze można szukać kogoś do bardziej opłacalnego handlu. Moim zdaniem większym problemem są widełki cen za przedmioty. Na przykład 30% boosta do kopania metalu można sprzedać za MAKSYMALNIE ok. 9k kryształu. Taka cena jest śmieszna, gdy gorsze przedmioty na aukcjach chodzą po 250k metalu (166k kryształu, 83k deuteru)
-
-
---Webber--- napisał(a):
Jak ktoś sprzedaje 200k krisu za 250k deuteru to coś jest nie tak, myślałem, że przelicznik minimalny to 2:1:1, czyli za 200k krisu powinno być 200k deu
W handlu normalnym pewnie dalej tak będzie obowiązywać a w rynku wolny rynek.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0