S&D Universum 68 Edycja 2 [20.10.2019-20.11.2019]

• Dyskusje

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• pytanko do prowadzacych temat czy legalne jest zdejmowanie moona swojemu Multi w tym przypadku koncie ktore zapycha nam układ?
    Szaman poleciał na bezczela jak gruby rok temu lata w układzie na "swoje " konto zdejmuje moona i robi je na nowo nagrodę ma jak w banku??!!

SzamanU68 napisał(a):

[NM] 20:10:2019 SzamanTurbo [Tyraxes]
    Atak na księżyc20.10.2019 01:41:06 184%
    Od: dowódca flotyFlota z Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:3]
    Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces.
    Flota wraca na swoją rodzimą planetę.
    Szansa na zniszczenie księżyca: 25 % Szansa na zniszczenie GŚ: 37 %
    Atak na księżyc20.10.2019 01:40:45 195%
    Od: dowódca flotyTwoja flota z: Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:2]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu.
    Atak na księżyc20.10.2019 01:40:17 184,27%
    Od: dowódca flotyFlota z Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:1]
    Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces.
    Szansa na zniszczenie księżyca: 26 % Szansa na zniszczenie GŚ: 37 %

• ^BrzydaI^ napisał(a):

pytanko do prowadzacych temat czy legalne jest zdejmowanie moona swojemu Multi w tym przypadku koncie ktore zapycha nam układ?
    Szaman poleciał na bezczela jak gruby rok temu lata w układzie na "swoje " konto zdejmuje moona i robi je na nowo nagrodę ma jak w banku??!!

SzamanU68 napisał(a):

[NM] 20:10:2019 SzamanTurbo [Tyraxes]
    Atak na księżyc20.10.2019 01:41:06 184%
    Od: dowódca flotyFlota z Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:3]
    Atak na księżyc20.10.2019 01:40:45 195%
    Od: dowódca flotyTwoja flota z: Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:2]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu.
    Atak na księżyc20.10.2019 01:40:17 184,27%
    Od: dowódca flotyFlota z Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:1]
    Szansa na zniszczenie księżyca: 26 % Szansa na zniszczenie GŚ: 37 %

sprzeciw czuje sie obrazony z twojej strony
    po 1 nie mam zadnego multi
    po 2 nie lece na bezczela weź sie typie ogarnij
    po 3 przeczytaj sobie zasady bo za multi juz dawno bym bana miał
    a i dla ciebie Bóg Szaman nie pozwalaj sobie <3

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SzamanU68 ().

• No jeśli to multikonto to go zgłoś i jak udowodnią, to go usuną z zawodów, a i jeszcze nagrodę w postaci przymusowego urlopu dostanie. Generalnie to w regulaminie SD rzeczywiście nic nie jest napisane, jakoby stawianie moonów, które następnie się pali, było zabronione. Więc ewentualnie trzeba przedstawić sytuację do rozpatrzenia dla opiekunów SD, z zaznaczeniem, że prawo nie działa wstecz.

SzamanU68 lubi to.

• ^BrzydaI^ napisał(a):

@Starrk sam wiesz jak to jest teraz z banami za multi czy pushe ręce opadają.
    Typ może sobie latać bez stresu o podstawki itp 24 godziny na dobe gdzie lot trwa jedynie 4h z haczykiem także kto ma szansę z nim rywalizować? :quasi:
    o co ty sie czepiasz
    latam bez stresu bo pilnuje swoje gesi :) poczytaj sobie zasady i wtedy mi wypominaj a jak masz podejrzenie iż ten gracz to moje multi napisz ticketa niech go rozpatrzą bo ty jedynie mozesz bidolic na forum <3
  • to może niech każdy z drużyny usunie po jednym graczu :D :D :D my przykładowo już nawet po dyskusjach jesteśmy że możemy 2 konta usunąć XD

tak serio to komu ulżyło że hejtuje kogoś kto odszedł na własne żądanie! powinniśmy uszanować decyzje dla niego to możliwe honorowe wyjście zwłaszcza że podał nam powód ? i drużyna ma szanse na podmiankę !!! co jest fer. Są inne i były zachowania notowane że w czasie rozgrywek były banowani gracz nawet w ciągu miesiąca 2 razy osłabiając drużynę z czołowej floty i bez możliwości podmianki

bądźmy już rozsądni i grajmy a KKS poradzisz sobie nawet bez Elmo prawda "byku"
  • W zasadach nie ma, bo nikt na to nie wpadł
    Osobiście moim zdaniem to jawne oszustwo , ponieważ nie ma szans na uczciwą rywalizację z osobą która we własnym układzie robi sobie małe moony
    Mimo iż jesteśmy w jednym zespole , mi się to nie podoba , a odnoszę wrażenie że innym graczom też nie przypadło do gustu , jest to temat śliski

^BrzydaI^ i Genek lubią to.

• Antharas napisał(a):

W zasadach nie ma, bo nikt na to nie wpadł
    Osobiście moim zdaniem to jawne oszustwo , ponieważ nie ma szans na uczciwą rywalizację z osobą która we własnym układzie robi sobie małe moony
    Mimo iż jesteśmy w jednym zespole , mi się to nie podoba , a odnoszę wrażenie że innym graczom też nie przypadło do gustu , jest to temat śliski
    okej to rozumie tu kolega fajnie napisał swoje zdanie nie to co ( @^BrzydaI^ ucz się od lepszych :P)
    to jest wasze zdanie które w sumie mało mnie obchodzi :D
    a koledze dziekuje za posta fajnie się czyta gdy ktoś go pisze spokojnie <3
  • Boże :E Nie wiem czy wiecie ale ta komedia w tym roku co to nazywają S&D to z boku wygląda tak: Jeden odchodzi bo mu się drużyna nie podoba mimo że nikomu w tej drużynie nie jest super z tym składem a teraz to już wgl, inny tłucze swoje gsy o moony na swoich kontach, inny mu próbuje wmówić że ktoś mu jest wstanie to udowodnić, a o tych co latają na 300% 300k niszczar to wolę nie wspominać :E

Dobrze że wszyscy się pushujemy bo by nie miał kto w to grać.

PB Solo | PB ACS | Top 1 ACS Uni28
    :top1: Top1 Złomiarzy Uni28 :top1:

Wisior, Koloc, KKS i 4 innych lubią to.

• Starrk napisał(a):

@Antharas nikt na to nie wpadł? Kpisz sobie? Takim właśnie sposobem odbywały się moonkille w ostatnich dwóch edycjach na Librze i Quantum, zatem nie jest to coś nowego ani dziwnego.
    Ja osobiście z nikogo nie kpie, wróciłem po bardzo długiej przerwie, jak widać coś zaczyna się zmieniać na lepsze , wiec proponuje zluzować i się uśmiechnąć :)

Starrk lubi to.

• Kochani, trochę mniej jadu a wszyscy będziemy zdrowsi. Temat zostanie przeczyszczony, a ja mam ważne informacje:

• Wszystkie raporty, które zostały wrzucone w spoiler są do poprawy. Program ma problem z zaliczaniem takich rw, dlatego proszę o niezamieszczanie raportów w spoilerach.
    • Proszę pamiętać o tych 12h, jeżeli chodzi o zgłoszenie niszczeń. Staram się odpisywać na bieżąco, ale w przypadku kiedy zniszczycie moona wcześniej, a ja nie zdążę go sprawdzić to nie będę mogła takiego niszczenia zaliczyć.
    • Nie będę zaliczać rw z nagłówkiem który zawiera słowo "dnia". Zachęcam do skorzystania z generatora nagłówków w ogotcha, wtedy zmieniamy tam tylko nazwę soja na nazwę drużyny.

[13:51] <+Mati> Wladza dla moderatorow, precz z GO!

:xfa: Rekrutacja MOD :xfa:

Koloc, Toadie, f4ust i jeden inny lubią to.