Ma chłop - @Elmo[Wieiworak] chociaż kręgosłup moralny. Winszuje
S&D Universum 68 Edycja 2 [20.10.2019-20.11.2019]
- Dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Jako kapinam wnioskuje o blokade na przyszla.edycje nasza druzyna zostala "mocno" osłabiona chociaż elmo to nie lot i jedynie co robi to podpina floty to bardzo ubolewam nad jego decyzja ;D
-
pytanko do prowadzacych temat czy legalne jest zdejmowanie moona swojemu Multi w tym przypadku koncie ktore zapycha nam układ?
Szaman poleciał na bezczela jak gruby rok temu lata w układzie na "swoje " konto zdejmuje moona i robi je na nowo nagrodę ma jak w banku??!!
SzamanU68 napisał(a):
[NM] 20:10:2019 SzamanTurbo [Tyraxes]
Atak na księżyc20.10.2019 01:41:06 184%
Od: dowódca flotyFlota z Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:3]
Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces.
Flota wraca na swoją rodzimą planetę.
Szansa na zniszczenie księżyca: 25 % Szansa na zniszczenie GŚ: 37 %
Atak na księżyc20.10.2019 01:40:45 195%
Od: dowódca flotyTwoja flota z: Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:2]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu.
Atak na księżyc20.10.2019 01:40:17 184,27%
Od: dowódca flotyFlota z Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:1]
Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces.
Szansa na zniszczenie księżyca: 26 % Szansa na zniszczenie GŚ: 37 %
-
^BrzydaI^ napisał(a):
pytanko do prowadzacych temat czy legalne jest zdejmowanie moona swojemu Multi w tym przypadku koncie ktore zapycha nam układ?
Szaman poleciał na bezczela jak gruby rok temu lata w układzie na "swoje " konto zdejmuje moona i robi je na nowo nagrodę ma jak w banku??!!
SzamanU68 napisał(a):
[NM] 20:10:2019 SzamanTurbo [Tyraxes]
Atak na księżyc20.10.2019 01:41:06 184%
Od: dowódca flotyFlota z Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:3]
Atak na księżyc20.10.2019 01:40:45 195%
Od: dowódca flotyTwoja flota z: Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:2]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu.
Atak na księżyc20.10.2019 01:40:17 184,27%
Od: dowódca flotyFlota z Księżyc [9:108:6] dotarła do księżyca planety Księżyc [9:108:1]
Szansa na zniszczenie księżyca: 26 % Szansa na zniszczenie GŚ: 37 %
po 1 nie mam zadnego multi
po 2 nie lece na bezczela weź sie typie ogarnij
po 3 przeczytaj sobie zasady bo za multi juz dawno bym bana miał
a i dla ciebie Bóg Szaman nie pozwalaj sobiePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez SzamanU68 ().
-
No jeśli to multikonto to go zgłoś i jak udowodnią, to go usuną z zawodów, a i jeszcze nagrodę w postaci przymusowego urlopu dostanie. Generalnie to w regulaminie SD rzeczywiście nic nie jest napisane, jakoby stawianie moonów, które następnie się pali, było zabronione. Więc ewentualnie trzeba przedstawić sytuację do rozpatrzenia dla opiekunów SD, z zaznaczeniem, że prawo nie działa wstecz.
-
-
^BrzydaI^ napisał(a):
@Starrk sam wiesz jak to jest teraz z banami za multi czy pushe ręce opadają.
Typ może sobie latać bez stresu o podstawki itp 24 godziny na dobe gdzie lot trwa jedynie 4h z haczykiem także kto ma szansę z nim rywalizować?
latam bez stresu bo pilnuje swoje gesi poczytaj sobie zasady i wtedy mi wypominaj a jak masz podejrzenie iż ten gracz to moje multi napisz ticketa niech go rozpatrzą bo ty jedynie mozesz bidolic na forum -
Sam tak przegrałem w SD tę kategorię i nie biadolę, bo liczy się spryt
Nagrody i tytuły i tak są gówno warte. Patrząc logicznie to w SD padają moony głównie idli, więc i tak nie ma mowy o baniu się o gęsi -
to może niech każdy z drużyny usunie po jednym graczu my przykładowo już nawet po dyskusjach jesteśmy że możemy 2 konta usunąć
tak serio to komu ulżyło że hejtuje kogoś kto odszedł na własne żądanie! powinniśmy uszanować decyzje dla niego to możliwe honorowe wyjście zwłaszcza że podał nam powód ? i drużyna ma szanse na podmiankę !!! co jest fer. Są inne i były zachowania notowane że w czasie rozgrywek były banowani gracz nawet w ciągu miesiąca 2 razy osłabiając drużynę z czołowej floty i bez możliwości podmianki
bądźmy już rozsądni i grajmy a KKS poradzisz sobie nawet bez Elmo prawda "byku" -
-
ciap napisał(a):
czy według ciebie oszukuje? jest coś takiego w zasadach? ty jedyna we mnie wierzysz -
W zasadach nie ma, bo nikt na to nie wpadł
Osobiście moim zdaniem to jawne oszustwo , ponieważ nie ma szans na uczciwą rywalizację z osobą która we własnym układzie robi sobie małe moony
Mimo iż jesteśmy w jednym zespole , mi się to nie podoba , a odnoszę wrażenie że innym graczom też nie przypadło do gustu , jest to temat śliski -
Antharas napisał(a):
W zasadach nie ma, bo nikt na to nie wpadł
Osobiście moim zdaniem to jawne oszustwo , ponieważ nie ma szans na uczciwą rywalizację z osobą która we własnym układzie robi sobie małe moony
Mimo iż jesteśmy w jednym zespole , mi się to nie podoba , a odnoszę wrażenie że innym graczom też nie przypadło do gustu , jest to temat śliski
to jest wasze zdanie które w sumie mało mnie obchodzi
a koledze dziekuje za posta fajnie się czyta gdy ktoś go pisze spokojnie -
Boże Nie wiem czy wiecie ale ta komedia w tym roku co to nazywają S&D to z boku wygląda tak: Jeden odchodzi bo mu się drużyna nie podoba mimo że nikomu w tej drużynie nie jest super z tym składem a teraz to już wgl, inny tłucze swoje gsy o moony na swoich kontach, inny mu próbuje wmówić że ktoś mu jest wstanie to udowodnić, a o tych co latają na 300% 300k niszczar to wolę nie wspominać
Dobrze że wszyscy się pushujemy bo by nie miał kto w to grać. -
-
Starrk napisał(a):
@Antharas nikt na to nie wpadł? Kpisz sobie? Takim właśnie sposobem odbywały się moonkille w ostatnich dwóch edycjach na Librze i Quantum, zatem nie jest to coś nowego ani dziwnego.
-
Stosowne zmiany w regulaminie zostały już wprowadzone więc po problemie.
-
nowynick napisał(a):
Stosowne zmiany w regulaminie zostały już wprowadzone więc po problemie.
-
Szaman pozdrawia z urlopu
Ban za tydzien zejdzie
dla go:dzieki za tydzien urlopu na quantum sobie pogram -
Zmiana nicku z Grubyy na Gruby na Perma
-
Kochani, trochę mniej jadu a wszyscy będziemy zdrowsi. Temat zostanie przeczyszczony, a ja mam ważne informacje:
- Wszystkie raporty, które zostały wrzucone w spoiler są do poprawy. Program ma problem z zaliczaniem takich rw, dlatego proszę o niezamieszczanie raportów w spoilerach.
- Proszę pamiętać o tych 12h, jeżeli chodzi o zgłoszenie niszczeń. Staram się odpisywać na bieżąco, ale w przypadku kiedy zniszczycie moona wcześniej, a ja nie zdążę go sprawdzić to nie będę mogła takiego niszczenia zaliczyć.
- Nie będę zaliczać rw z nagłówkiem który zawiera słowo "dnia". Zachęcam do skorzystania z generatora nagłówków w ogotcha, wtedy zmieniamy tam tylko nazwę soja na nazwę drużyny.
- Wszystkie raporty, które zostały wrzucone w spoiler są do poprawy. Program ma problem z zaliczaniem takich rw, dlatego proszę o niezamieszczanie raportów w spoilerach.
-
poprawioneUNI 10 K
S O L O ----> 14989,16% A C S ----> 916,06%
UNI 35 k
S O L O ----> 20782,66%
A C S ----> 37711,88% + top 1 acs uni 35 26411,39%
UNI 55 i
S O L O ----> 3552,68% A C S ----> ?
UNI 68
S O L O ----> 91731,23 A C S ----> 50108,21%
TOP 1 ogame pl Thrall [3 X] vs koparka [T2D] - 86533,37% top1 solo -
Gracz SzamanTurbo nie jest już uczestnikiem drugiej edycji S&D na u68. W związku z czym drużyna Tyraxes może szukać zastępstwa za jego osobę.
Przypomnę, że nowa osoba musi mieć mniejszą bądź zbliżoną wartość floty. -
Dajesz Gruby, ciśnij jakieś tłuste RW nielocie.
Apropo kolejnego dezertera
Może zmieńmy te nazwy drużyn na
"Drużyna Młodych Panów"
"Drużyna Skeczów Męczących"
"Drużyna Paranienormalni"
"Drużynowa scena Dwójki"
Że kabaret niby. -
jak to kolejny ja zrezygnowalem a ten typ chyba zostal wyrzucony a to roznica:D a wiadomo dlaczego?
chodzi o te niszczenia moonow?to teraz jeszcze gruby i tradycji stanie sie zadosc -
-
w Milika sie wbij
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
Jestem gwarancją że Gruby nie wtopi na Milim jak mnie weźmie na ACSa na niego, mówił że nie będzie ogarniał podstawki
-
-
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś !
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość