Nieoficjalny discord ogame.pl

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Nieoficjalny discord ogame.pl

Cześć i czołem wszystkim! Jako, że powstaje coraz więcej discordów unijnych wychodzę na przeciw waszym oczekiwaniom i stworzyłem... Nieoficjalnego discorda polskiej społeczności ogame!
    Jeden discord, dla wszystkich uni z dedykowanym czatem dla każdego z nich :thumbsup:
    Zapraszam wszystkich graczy, w tym również Administratorów Forum, Gry, Operatorów jak i Moderatorów! Każdy kto pełni funkcję "publiczną" na OG otrzyma prawa administratora, żebyście nie musieli się czuć uzależnieni od mojej osoby :P Proszę jedynie o podanie swojego nicku oraz discord tagu poprzez wiadomość prywatną na boardzie aby uniknąć podszywania się :)
    Zapraszam również wszystkich założycieli discordów każdego z uni! Nie jest moim celem zmonopolizować rynku polskiej społeczności discorda, dlatego jeśli Twój discord posiada przynajmniej 30 członków otrzymasz prawa moderatora aby mieć możliwość pomocy w zarządzaniu i pilnowaniu porządku, niczym prawdziwy szeryf dzikiego zachodu :thumbup:

Gdyby coś się psuło, nie działało jak należy, proszę powiadomcie mnie, a postaram się to naprawić możliwie jak najszybciej.

Przy okazji pragnę podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do zrealizowania pomysłu i pociągnięcia go dalej, m.in. @Tori Black, @Mihusz, @ciap, @Bombowy Bomberman
    Z założenia na discordzie NIE będzie cenzury, to co z tym zrobicie będzie zależało tylko i wyłącznie od Was! :)

Regulamin discorda na dzień dzisiejszy:
    1. Homofobii, toksyczności, spamowi w celu utrudnienia czytelności oraz wyzwiskom mówimy stanowcze NIE
    2. Na discordzie w założeniu cenzury NIE będzie, tj. niewygodne tematy, nie nadużywane przekleństwa, czarny humor - OK.
    3. Sprzedaż kont surowo wzbroniona, każda próba sprzedaży konta poprzez platformę discorda będzie skutkowała szybkim, rudym, konfidenckim i zdecydowanym działaniem
    4. Wchodzenie i wychodzenie z discorda tylko po to aby sprawdzić czy ktoś jest "online" będzie skutkowało szybkim machnięciem banhammerem
    5. Gramy wszyscy w te głupie cyferki bo albo je kochamy, albo nienawidzimy albo jesteśmy uzależnieni. Prawie wszyscy mamy życie poza ogame, więc prośba do Was, niezależnie od tego jakie macie stosunki w grze, szanujcie się nawzajem tworząc coś... bardzo fajnego :thumbup:

link do aplikacji na komputery osobiste
    link do aplikacji mobilnej android
    link do aplikacji mobilnej iOS
    Zmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
    Strzel se dagmarkę!

The post was edited 1 time, last by Wrum ().

• Na discordzie coraz więcej osób, serdecznie zapraszam wszystkich, a przede wszystkim tych, którzy lubią pospamować ;P
    na dzień dzisiejszy weterani z u68 są najaktywniejsi, pozwolicie żeby stare pryki były uważane za większych spamerów niż młode wilcy? ;P

KLIK KLIK DISCORD
    Zmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
    Strzel se dagmarkę!
  • Darth John wrote:

żeby powstał nowy board ?

gracze stworzyli coś co się sprawdziło to przejmiemy ich pomysł co za problem.

BĘDZIEMY MOGLI CENZUROWAĆ , BANOWAĆ , ZAKAZYWAĆ SPAMU
    Ale co się tak pieklisz. Nie wnikam w to gdzie i na jakim Discordzie ktoś lubi spamować,cenzurować czy banować.

Napisałem tylko, że powstaje oficjalny discord OGame. To już NIE MOŻEMY TEGO ZROBIĆ I NAZWAĆ OFICJALNYM?!?! :D
  • Powodzenia, szkoda tylko że przez 14 lat nie robiliście nic w kierunku poprawy komunikacji ze społecznością czy społeczności i otworzyły Wam się klapki dopiero w momencie kiedy ktoś inny się tym zajął.
    Życzę powodzenia, dobrze wiedzieć kim jesteśmy w łańcuchu pokarmowym dla Was ;)

Ja w dalszym ciągu zapraszam na naszego discorda, z dnia na dzień jest coraz fajniej i aktywniej :)
    Strzel se dagmarkę!

The post was edited 1 time, last by Wrum ().

• Art wrote:

Darth John wrote:

żeby powstał nowy board ?

gracze stworzyli coś co się sprawdziło to przejmiemy ich pomysł co za problem.

BĘDZIEMY MOGLI CENZUROWAĆ , BANOWAĆ , ZAKAZYWAĆ SPAMU
    Ale co się tak pieklisz. Nie wnikam w to gdzie i na jakim Discordzie ktoś lubi spamować,cenzurować czy banować.
    Napisałem tylko, że powstaje oficjalny discord OGame. To już NIE MOŻEMY TEGO ZROBIĆ I NAZWAĆ OFICJALNYM?!?! :D

sorry byku wariaciku moje pieklenie wynika z chwili podenerwowania
    czekamy więc na oficjalnego discorda społeczności ogame i zacny team który w pocie czoła dostanie nowe obowiązki
  • Chyba się nie zrozumieliśmy.
    Napisałem, że oficjalny Discord OGame jest w przygotowaniu - czyli taki międzynarodowy, z kanałem PL dostępnym dla nas.
    Kto będzie chciał, ten wejdzie. Nie jest to tak, że nagle po tym wątku zapragnęliśmy, że będzie oficjalny serwer. Discordy oficjalne są otwierane w wielu projektach i dla OGame był on już zaplanowany jakiś czas temu.

@justvroum, wspominałeś w swoim poście o problemach z moderacją. Chętnie poczytam co i gdzie jest nie tak. Otwarcie przyznaję, że nie jestem fanem jakiejś nadmiernej moderacji i jeśli gdzieś jest szansa na poprawę, chętnie się tematem zainteresuję. Jednak musisz pamiętać, że wszelkie "burze" mogą być wyjaśniane albo na PM albo w wątku w jakiś rozsądny sposób - od tego chyba są serwerowe dyskusje.
  • To faktycznie się całkowicie nie zrozumieliśmy, mój błąd za który przepraszam. Cieszy, że GF dojrzał do decyzji o przeniesieniu się z IRCa, zmiana jak najbardziej na plus :thumbup:
    Strzel se dagmarkę!
  • [ciach]
    zapraszam serdecznie na serwer discorda, kilku zawodowych spamerów już jest ale czym więcej tym lepiej <3

Super Moderator Ruda:
    spam
    Strzel se dagmarkę!
  • przy okazji przepraszam wszystkich, których oznaczyłem, a sobie tego nie życzyli, możecie mi pocisnąć za to na discordzie ;P
    Strzel se dagmarkę!