Cześć i czołem wszystkim! Jako, że powstaje coraz więcej discordów unijnych wychodzę na przeciw waszym oczekiwaniom i stworzyłem... Nieoficjalnego discorda polskiej społeczności ogame!
Jeden discord, dla wszystkich uni z dedykowanym czatem dla każdego z nich
Zapraszam wszystkich graczy, w tym również Administratorów Forum, Gry, Operatorów jak i Moderatorów! Każdy kto pełni funkcję "publiczną" na OG otrzyma prawa administratora, żebyście nie musieli się czuć uzależnieni od mojej osoby Proszę jedynie o podanie swojego nicku oraz discord tagu poprzez wiadomość prywatną na boardzie aby uniknąć podszywania się
Zapraszam również wszystkich założycieli discordów każdego z uni! Nie jest moim celem zmonopolizować rynku polskiej społeczności discorda, dlatego jeśli Twój discord posiada przynajmniej 30 członków otrzymasz prawa moderatora aby mieć możliwość pomocy w zarządzaniu i pilnowaniu porządku, niczym prawdziwy szeryf dzikiego zachodu
Gdyby coś się psuło, nie działało jak należy, proszę powiadomcie mnie, a postaram się to naprawić możliwie jak najszybciej.
Przy okazji pragnę podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do zrealizowania pomysłu i pociągnięcia go dalej, m.in. @Tori Black, @Mihusz, @ciap, @Bombowy Bomberman
Z założenia na discordzie NIE będzie cenzury, to co z tym zrobicie będzie zależało tylko i wyłącznie od Was!
Jeden discord, dla wszystkich uni z dedykowanym czatem dla każdego z nich
Zapraszam wszystkich graczy, w tym również Administratorów Forum, Gry, Operatorów jak i Moderatorów! Każdy kto pełni funkcję "publiczną" na OG otrzyma prawa administratora, żebyście nie musieli się czuć uzależnieni od mojej osoby Proszę jedynie o podanie swojego nicku oraz discord tagu poprzez wiadomość prywatną na boardzie aby uniknąć podszywania się
Zapraszam również wszystkich założycieli discordów każdego z uni! Nie jest moim celem zmonopolizować rynku polskiej społeczności discorda, dlatego jeśli Twój discord posiada przynajmniej 30 członków otrzymasz prawa moderatora aby mieć możliwość pomocy w zarządzaniu i pilnowaniu porządku, niczym prawdziwy szeryf dzikiego zachodu
Gdyby coś się psuło, nie działało jak należy, proszę powiadomcie mnie, a postaram się to naprawić możliwie jak najszybciej.
Przy okazji pragnę podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do zrealizowania pomysłu i pociągnięcia go dalej, m.in. @Tori Black, @Mihusz, @ciap, @Bombowy Bomberman
Z założenia na discordzie NIE będzie cenzury, to co z tym zrobicie będzie zależało tylko i wyłącznie od Was!
Regulamin discorda na dzień dzisiejszy:
1. Homofobii, toksyczności, spamowi w celu utrudnienia czytelności oraz wyzwiskom mówimy stanowcze NIE
2. Na discordzie w założeniu cenzury NIE będzie, tj. niewygodne tematy, nie nadużywane przekleństwa, czarny humor - OK.
3. Sprzedaż kont surowo wzbroniona, każda próba sprzedaży konta poprzez platformę discorda będzie skutkowała szybkim, rudym, konfidenckim i zdecydowanym działaniem
4. Wchodzenie i wychodzenie z discorda tylko po to aby sprawdzić czy ktoś jest "online" będzie skutkowało szybkim machnięciem banhammerem
5. Gramy wszyscy w te głupie cyferki bo albo je kochamy, albo nienawidzimy albo jesteśmy uzależnieni. Prawie wszyscy mamy życie poza ogame, więc prośba do Was, niezależnie od tego jakie macie stosunki w grze, szanujcie się nawzajem tworząc coś... bardzo fajnego
link do aplikacji na komputery osobiste
link do aplikacji mobilnej android
link do aplikacji mobilnej iOS
Zmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
Strzel se dagmarkę!
Strzel se dagmarkę!
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Wrum ().