Powiedz mi mędrku jeden po co to próbujesz dobić? Ja przedstawiłem sposób na jako takie (bo nie idealne - takie nie istnieje) rozwiązanie problemu. A ty twierdzisz, że się nie da. Po pierwsze nie poczytałeś. Po drugie wszystkowiedzący nie jesteś. Nie namawiaj ludzi do bugusingu bo tylko zamęt wprowadzasz i utrudniasz sprawę. Po tych tekstach, które napisałeś odebrałbym ci prawo wykonywania zawodu programisty. Bo psuj jesteś i tyle.psycho napisał(a):
@wampek ale przyznasz mi ze temat juz jest teraz nie do ogarniecia. wez to na logike... zrobilem ze 1000kkkk surowca, ktore puscilem w rynek, kupowalem wszystko jak leci, byle tylko byc upierdliwym i utrudnic sprawe. kogo zbanowac? mnie? prosze bardzo. osoby ktore skorzystaly z tego ze ja bylem upierdliwy a one wystawialy oferty ktore ja kupowalem za lewe surowce? no kurde, jak zaplacily anty, i dostaly bana bo programista dal ciala to rzecznik praw konsumenta juz by zacieral rece a niemcy by grube miliony stracily. olac sprawe? i osoby ktore siedzialy dniami i nocami a tego nie robily co? sa stratne. tutaj sprawa jest tak skrajnie zjebana ze oni sami nie wiedza co zrobic. dlatego nie ma odzewu, a nie dlatego ze sa urlopy. jak ja bym cos takiego odwalil na produkcji to by mnie z grobu chyba wyciagneli juz nawet nie po to zeby konsekwencje wyciagnac, tylko zebym to ratowal bo jestem tworca kodu. a tutaj serio... zeby zrozumiec tak stary i zjebany kod pol roku nie wystarczy w branzy kiedy wszystko leci na rescie i reactcie czy angularze to jest turbo wiekowy kod, po zrodlach htmla i jsa widac metody ktore pamietaja universum 2 na ktorym zaczynalem. po prostu syf.. ale jak powiedzialem gdzies wyzej. 2 tygodnie urlopu, praca nad rozwiazaniem, i konkretna porpozycja poparta taka wiadomoscia ze strony teamu. nie neguje ze milczenie jest przeginka z ich strony.. jest i to bardzo. moje zdanie i propozycje urlopow przedstawilem i nic wiecej bym nie wymyslil nie widzac kodu, struktury bazy etc. etc. szkoda gierki.. lubilem ja a bana dostane i to perma bo cofne cala antymaterie ktora wydalem na wyspawanie tych surowcow i puszczenie ich dalej w obieg.
To obok to moje zdjęcie, serio... Z tym, że przed złomowaniem...
WRÓCIŁEM
Kynyky
Ps. Ludzie nie pushujcie się. Psujecie grę, a te punkty tak na prawdę nie cieszą. To tak jak medal na dopingu - żałosne...
WRÓCIŁEM
Kynyky
Ps. Ludzie nie pushujcie się. Psujecie grę, a te punkty tak na prawdę nie cieszą. To tak jak medal na dopingu - żałosne...