19dawid45 napisał(a):
Mnie i tak najbardziej śmieszy że lecą bany za rynek...dali możliwości a potem banują...biorą kasę za swoją pracę a jak wychodzi że dali ciała to nie biorą tego na siebie tylko karają tych co używali ich błędów... kosmos...w realnym życiu nie do pomyślenia
Skoro Art napisał, że wszystkie działania na rynku są legalne to znaczy że wszystko co się tam dzieje jest legalne i za to nie ma prawa dawać bana, no chyba że ktoś wykorzystuje multikonta no to wiadomo. Ale jak ktoś znalazł lukę i wzbogacił się działając legalnie bana dostać nie może, bo nie ma podstaw. Ja bym z takim graczem poszedł na układ i wszedł we współpracę na miejscu Arta. Tzn. Nie dostajesz banana (ch*j że nie ma podstaw, ale jestem wszechmocny to mogę dać każdemu), nakładam na ciebie podatek od wzbogacenia, czyli oddajesz wszystko co zarobiłeś wykorzystując słabość rynku i dajesz instrukcję, co zrobiłeś że stało się tak jak się stało i ja to naprawiam. No i obserwacja kont wszystkich cwaniaczków, może znów coś znajdą i znów układ - darmowi testerzy:)