Muniek napisał(a):
To jest kabaret ile Wy tu jestescie w stanie pisac w tym temacie i drążyć i drążyć.
Kiedy Wy czas na gre macie ?
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Muniek napisał(a):
To jest kabaret ile Wy tu jestescie w stanie pisac w tym temacie i drążyć i drążyć.
Kiedy Wy czas na gre macie ?
Apofis napisał(a):
Nie każdy używa handlarza więc nie interesuje mnie takie tłumaczenie.Elkanen napisał(a):
Ile Ty masz lat czlowieku? Jakie miales przeliczniki przed aktualizacja? 2/1/1-3/2/1. Po niedzieli handlowej przelicznik minimalny poszedl w gore na 2,5/1,5/1 i dopoki nie zaserwowali nam rynku wraz z cudowna aktualizacja, kazdy byl zadowolony. Handluj sobie jak chcesz i z kim chcesz ale nie upieraj sie, ze masz 100% racji w tym co piszesz.Apofis napisał(a):
Tak samo jest z przelicznikiem 5: 1 metal deuter dociera aluzja ?
Dla mnie dex jest cenny. Nie sprzedaje go tylko skupuje. Ze 100kk kupionego dexu mam w przyblizeniu 10kk czystego dexu dla siebie. Przetapiam u handlarza i mam zysk czyli stac mnie na kolejne dostawy. Rozumiesz teraz?Apofis napisał(a):
Wy sobie ustaliliście, że nie traci wg was jakiejś grupki ludzi. Nie dla każdego nie ma wartości jakieś głupierozumowanie dla każdego deuter stanowi coś innego. potrzebny do badań do latania do statków budowy - jak nie potrzebny zresztą ja mówię o metalu nie o dexie
Każdy był zadowolony kto kupował od kogoś dex 1;1,5 ale ta druga strona była stratna bo może mieć 1:2 kryształ i tym samym słabsze konto traciło a mocniejsze się bogaciło i tyle - czy ta osoba była zadowolona z tego przelicznika - nie skoro mogła mieć więcej ale nie ma wyboru a to jest różnica - tego nie kapujesz chyba .
Ok. ale nie wmówisz mi, że przelicznik 5;1 jest zły kiedyś taki był i było okGramBoLubie napisał(a):
zwykła wymiana gracza A z graczem B. Można ukraść 10 zł , a można 100 tys. Ty nie widzisz rożnicy bo złodziej to złodziej , ja widzę.
A niby dlaczego mnie ja daje argumenty i wypowiadam się na temat zmian rynku i przeliczników a nie tak jak ty o sprzedaży opla może ciebie wykasować.Poka_Bydlaka napisał(a):
Apofis napisał(a):
Wy sobie ustaliliście, że nie traci wg was jakiejś grupki ludzi. Nie dla każdego nie ma wartości jakieś głupie rozumowanie dla każdego deuter stanowi coś innego. potrzebny do badań do latania do statków budowy - jak nie potrzebny i bez wartości bzdura
Strata jest bo zamiast 2 jednostek dostaje 1,5 a to że dla logos deuter znaczy czy nie to jest jakieś śmieszne rozumowanie - po prostu wspieranie mocniejszych
buleon napisał(a):
Ech, znów to samo. Deuter nie ma wartości 2 kryształu. Może ją mieć, ale trzeba zainwestować antymaterię. Żeby gracze premium nie mieli zbyt dużej przewagi nad innymi ograniczono możliwość handlu do 1:1,5:2.
Apofis napisał(a):
Nie każdy gra za anty więc wiesz.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Elkanen ().
Elkanen napisał(a):
Hehe atrakcyjna cena mowicie? Spoko mamy godzine 23:10, ciekawe kiedy te atrakcyjne oferty zejda. Ilosci nie sa duze, topowi gracze raczej maja to z wydobycia a nie na fs-ach.
Mirmir napisał(a):
Bierz i kupujOkazyjne ceny masz:)Elkanen napisał(a):
Hehe atrakcyjna cena mowicie? Spoko mamy godzine 23:10, ciekawe kiedy te atrakcyjne oferty zejda. Ilosci nie sa duze, topowi gracze raczej maja to z wydobycia a nie na fs-ach.
Elkanen napisał(a):
Nie kusi mnie opcja zbijania kokosow na ekspach a mam na cos takiego sie szczypac? Albo grubo albo wcale
Mirmir napisał(a):
No to o co Ci chodzi jak sam twierdzisz ,że nie ma o co się szczypać ,o takie małe nic.Po co więc wklejasz te nic.Elkanen napisał(a):
Nie kusi mnie opcja zbijania kokosow na ekspach a mam na cos takiego sie szczypac? Albo grubo albo wcale
ziutek_17 napisał(a):
Pozdrowienia z krainy cudów
Odpaliłem sobie wczoraj technokratę czy jak tam się to nazywa, ale rozumem on wcześniej zaczętych badań nie skraca i dalej było 3 dni do końca. A dziś użyłem brązowego robota od badań (akurat wypadł na ekspie). I magicznie do końca badania został 1 dzień. Miał ktoś z czymś takim do czynienia?
Pozdrawiam.
ziutek_17 napisał(a):
Pozdrowienia z krainy cudów
Odpaliłem sobie wczoraj technokratę czy jak tam się to nazywa, ale rozumem on wcześniej zaczętych badań nie skraca i dalej było 3 dni do końca. A dziś użyłem brązowego robota od badań (akurat wypadł na ekspie). I magicznie do końca badania został 1 dzień. Miał ktoś z czymś takim do czynienia?
Pozdrawiam.
Muniek napisał(a):
czyli mozna kliknac badanie teraz.....doczekac na event 25proc szybszy czas badan.....wtedy uzyc dopałki 30 miinut i doliczy nam cały event.
To tak jakby event byl non stop, super mi pasuje.
To jest legit czy juz patologia? na poczatek dalem mala sume i ktos kupil przy wiekszych moze byc to samo wiec wole sie dowiedziecWymiana zakończona.29.12.2019 10:31:57
Od: Rynek
Handel został ukończony.
Sprzedano: 1.143.027 Kryształ
Na planecie Sergio Mora [1:226:10] otrzymano 1.417.354 Deuter.
Opłata rynkowa: 106.682 Deuter
Towar został już odebrany.
Elmo[Wieiworak] napisał(a):
To jest legit czy juz patologia? na poczatek dalem mala sume i ktos kupil przy wiekszych moze byc to samo wiec wole sie dowiedziecWymiana zakończona.29.12.2019 10:31:57
Handel został ukończony.
drakon napisał(a):
U nas legalny pushyk pełną parą. Flota za minimum kosztów przerzucana z multikonta na swoje.
imgur.com/a/5eQ7PD7
no spoko tylko za ten deu u handlarza dostane 2:1 nic tylko opychac krysztal i potem ten deu u handlarza wymieniac na krysztal i tak w kolko
Handel został ukończony.
edes napisał(a):
Kim jest ten ktoś ? Nikt normalny nie kupuje takich ofert tylko multikonta i to jest doskonałe narzędzie do ich wyłapywania
17 gości