Ciekawe jakie będą newsy jak zaczną pracować

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Revenine napisał(a):
Ciekawe jakie będą newsy jak zaczną pracować
Wisior napisał(a):
Problem w tym że nie da się ich kupić na zapasMając obecnie wybrana klasę nie potrafię kupić nowej.
6
Wisior
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^^Majek^^ ().
Drakean napisał(a):
Podpisuje sie obiema rentami. Po ponad 200ekspedycjach przeprowadzonych od patcha w niedziele zaczalem widziec zupelnie nowe liczby ( cichy nerf?). Troche mi sie nie chce wierzyc w tak skrajne rng przy tak duzej probieRevenine napisał(a):
Tym co narzekają na przesadzonego odkrywcę, to powiem, że jak w piatek i sobotę ładnie wpadało, tak połowe niedzieli i puszczone expy na noc nie dały nic oprócz 3kk dexu, czyli jeden dobry strzał na ostatnie 18 exp.
Avinashi napisał(a):
A ja mam takie pytanie odnośni rynku
jestem bez urlopu i wystawiam zapytanie, że kupię deuter za kryształ. Kryształ zabierze mi od razu z konta. OK. Ale za godzinę/dwie wrzucam urlop. Co w momencie, gdy dopiero po aktywacji urlopu ktoś tenże deuter mi sprzeda? Transport zostanie wysłany tak samo, jakbym była bez urlopu, czy transakcja zostanie jakoś anulowana i zwrócą mi kryształ?
Uznając, że transakcja dojdzie do skutku i surowce zostaną mi normalnie dostarczone na urlopie, jak długo moje surowce z zakupu będą wisieć jako do odebrania? Co jeśli nie będzie mnie przez tydzień na koncie i nie będę mogła kliknąć "odbierz"? Wiadomości te zapewne też mają jakiś określony czas, po upływie którego się kasują, więc co wtedy?
Ruda napisał(a):
Proszę nie wklejać linku do kalkulatora ekspedycji, ponieważ nie jest on na liście tolerowanych dodatków.
Fatal_Error napisał(a):
rynek
Ktoś sprzedaje 100GS za 1mld 700mln krychy![]()
Jawny wał![]()
Ruda napisał(a):
Proszę nie wklejać linku do kalkulatora ekspedycji, ponieważ nie jest on na liście tolerowanych dodatków.
Ruda napisał(a):
Ruda napisał(a):
Proszę nie wklejać linku do kalkulatora ekspedycji
exRising napisał(a):
Facebook jest tolerowanym dodatkiem? Bo sporo osob ma go otwartego razem z gra
ackra napisał(a):
Ruda napisał(a):
Proszę nie wklejać linku do kalkulatora ekspedycji
@Ruda prosi żeby nie wklejać linku do kalkulatora na forum, tal samo jak by poprosiła gdyby pojawiały się linki do FB. W osobnej karcie przeglądarki gracze mogą mieć otwarte dowolne strony które nie wpływają na grę.exRising napisał(a):
Facebook jest tolerowanym dodatkiem? Bo sporo osob ma go otwartego razem z gra
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Poka Bydlaka Smierdziela ().
memento-mori napisał(a):
@ackra
kto mi teraz odda kase za anty, jak znerfilicie ekspedycje a specjalnie dla nich zmienilem range w niedziele rano ?
czy przed znerfieniem nie mogliscie napisac na forum ze zmieniacie to ? - przeciez to nie był mały szczegół....
memento-mori napisał(a):
@ackra
kto mi teraz odda kase za anty, jak znerfilicie ekspedycje a specjalnie dla nich zmienilem range w niedziele rano ?
czy przed znerfieniem nie mogliscie napisac na forum ze zmieniacie to ? - przeciez to nie był mały szczegół....
Poka_Bydlaka napisał(a):
Memento chyba, żeś się .
Wytłumaczę jak debilowi (sam się tak kreujesz postem wyżej)
Każdy, ale to dosłownie każdy z Polskiej Administracji jest pionkiem przy wprowadzaniu nowej wersji.
Na innych społecznościach nie ma wzmianki o zmianach tego typu, wręcz wątpię,aby takie coś miało miejsce.
Skoro nie ma tam informacji to co nasz Team ma wrzucić w google translate,a potem ogłosić nam? Nic.
Rzucaj się GF lub na niemieckim forum.
14 gości