Apofis napisał(a):
Błędy na uni Leda źle pokazuje energię z satelity.
te 10 % dodaje z każdej wytwarzanej naszej energii. Fuzyjna, słoneczna i satelity.
Wersja 7.x - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
ja i tak wole ten kubek! PRESTIZ panowie PRESTIZ! xDDD tego nie przebije zadne badanie jak w pracy bede pil z takiego zajebiaszczego kubka;d ludzia galy z orbit wyjda i beda mnie za stopy lapac pod stolikiem myslac ze chwycili Boga xDNo Sacrifice, No Victory...
Punish and Enslave
przed zlomem nie ucieknie nikt, nawet Hitler xDDD ---> youtube.com/watch?v=B1v_YTE5dOg -
-
justvroum napisał(a):
@FlyMeToTheMoon ???????????????? nowe serwery - nowe uni na każdym serwerze
@ciap
"
12 listopada startują nowe permanentne serwery we wszystkich
społecznościach"
Zatem powinni napisać, ze 12 listopada wystartuje po jednym serwerze w każdej społeczności, bo opis wprowadza w błąd.
Więc reklamowali jakiś śmieciowy serwer? To jest tym wydarzeniem? Rozczarowałem się...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez FlyMeToTheMoon ().
-
jakby ktos chcial kubeczek zapraszam do wspolpracy w kupowaniu moich pushowych ofert na rynku ... zamowie 10 kubkow na allegro szarpne sie a co i kazdemu wysle z autografem ale ciosa bede lepszy od GF
oferty od
padaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deu -
@ale cios antynazista adres do wysyłki kubeczka wysyłam na pw
Wracając do tematu event biedny i irytujący pod wieloma względami.
Jakby chcieli dać 20 kubków na cały świat to już zrobiliby jeden serwer all World...Powrót do nałogu...
Spica ON
-
ciap napisał(a):
Ale i tak źle pokazuje energię w ustawieniach surowców -
Apofis napisał(a):
ciap napisał(a):
Na testowym chyba nie daje energii. -
jestem rozczarowany bo pioniery nie zbierają pz podczas ekspedycji, normalnie trzeba słać na pz osobno. To jakby ktos nie wiedział, ja nie wiedziałem
-
PiotrekPe napisał(a):
jestem rozczarowany bo pioniery nie zbierają pz podczas ekspedycji, normalnie trzeba słać na pz osobno. To jakby ktos nie wiedział, ja nie wiedziałem
uwaga cytat mojego znajomka teraz ktory mnie rozlozyl na dechy (lacina zastapiona bedzie kropkami ale i tak pewnie sie kazdy domysli;d
" ... co to za ... projektowal tego AGR pod wersje 7.0? wogole dolnych statkow nie idzie wybrac... chce rozdzielic pionierow na kilka slotow i ... nie moge bo ... nie da sie wpisac ilosci statkow do misji... no ja ... i co teraz? wgl pol strony w ikonkach z ... rozmieszczonych ktore wszystko przyslaniaja. oni sie chyba naprawde nie czuja w tym GF"
po tych slowach wylaczyl AGR xDNo Sacrifice, No Victory...
Punish and Enslave
przed zlomem nie ucieknie nikt, nawet Hitler xDDD ---> youtube.com/watch?v=B1v_YTE5dOgPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez KissOfTheDragoon ().
-
ok, wszystko masz rację, tylko myślałem że się "samo" zbierze przy ekspie
W sumie "bazowo" szybkie są bo 12000 do tego latają na nadprzestrzennym
A to chyba te od Generała same zbierają PZ i mi się pomyliło -
PiotrekPe napisał(a):
ok, wszystko masz rację, tylko myślałem że się "samo" zbierze przy ekspie
W sumie "bazowo" szybkie są bo 12000 do tego latają na nadprzestrzennym
A to chyba te od Generała same zbierają PZ i mi się pomyliło
No Sacrifice, No Victory...
Punish and Enslave
przed zlomem nie ucieknie nikt, nawet Hitler xDDD ---> youtube.com/watch?v=B1v_YTE5dOgPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez KissOfTheDragoon ().
-
@PiotrekPe pz wygenerowany w wyniku ekspa jest zbierany przy pomocy recka cze tego statku odkrywcy?
Jeżeli statku odkrywcy, to jaką ma ładowność bazową? -
Starrk napisał(a):
@PiotrekPe pz wygenerowany w wyniku ekspa jest zbierany przy pomocy recka cze tego statku odkrywcy?
Jeżeli statku odkrywcy, to jaką ma ładowność bazową?
Punish and Enslave
przed zlomem nie ucieknie nikt, nawet Hitler xDDD ---> youtube.com/watch?v=B1v_YTE5dOg -
Starrk napisał(a):
Jeżeli statku odkrywcy, to jaką ma ładowność bazową?
-
Czy %pz z expa jest równy %pz uni?
-
Punish and Enslave
-
Czy może ktoś powiedzieć jak szybko będą lecieć krążowniki na Ledzie do sąsiedniej planety? Czy dobrze mi się wydaje, że 4,5 minuty... ? Bo prędkość razy 3 to daje około 9 minut a flociarze mają 100% więcej.Top1 Nusakan, Top1 EKO Nusakan
-
to jest 100% do podstawy , nie do ogółu - 5 poziomów impulsu
-
Dzięki za odp. ale 5 leveli do impulsu to rozumiem. Że wtedy jest nieduża różnica. Jednak skoro flota zostaje przyspieszona o 100% do podstawy to nie ma znaczenia czy to przyspieszenie dostaje do podstawy czy do ogółu
3 * 100% = 6 * 300% = 18
3 * 300% = 9 * 100% = 18Top1 Nusakan, Top1 EKO Nusakan -
ma znaczenie bo każdy poziom badania przyspiesza Ci flotę o 10/20/30% - czyli ten bonus generała to 10lvl spaliny / 5 impulsu / 3,(3) nadprzestrzennej,
twoje krążowniki zamiast bazowych 15000 masz 30000 i kazdy poziom impulsu dodaje 3000
jak by było od ogółu to byś miał 30000 dostawał i 6000 za kazdy poziom
inny przykład - pancernik 10000, po bonusie 20000 i kazdy level nadprzestrzennej jeszcze dodatkowo 30% od 10000 czyli 3000, normalnie na 10 lvl masz 28000 z generałem 38000 nie 56000 -
PiotrekPe napisał(a):
twoje krążowniki zamiast bazowych 15000 masz 30000
-
Ludzie piszą na czacie sojuszowym a ja nie dostaje żadnych powiadomień co jest grane?
-
Nie jesteś w sojuszu
-
No niestety czat sojuszowy nawet jest sprany na tym uni co tu w ogóle działa? po co były te testy?17.08.2005r - ...
Zawsze z fartem -
Ogólnie błędów jest masa mi się nieodchaczayły dwie widlaki z soju i cały czas wiszą.
Leciał na mnie koleś zdublowaną flotą - ciekawe co by było jakby doleciał i czy wróciła zdublowana.
I to ma być uni na którym wygrać można kubek...Powrót do nałogu...
Spica ON
-
Po to aby ludzie sie zarejestrowali i brali czynny udzial w "Grze o Kubek", po to aby pokazać że cokolwiek robią i zrobić cashout - książkowy przykład
Zmiany które wprowadzają przyspieszą znacznie grę, dodadzą statków, szybkich dział - obciąży to i tak już strasznie stary silnik, który ma problem z wypluwaniem coraz to większych RW.
Gdzie tu sens i logika jeśli chce się dodać content i sprawić, że gra stanie się ciekawszą? Typowy money grabZmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
Strzel se dagmarkę!
-
RiV pisał że kod gry się zmienia.. więc może nie do końca silnik zostaje stary..
-
Kod gry to nie to samo co silnik skryptu RW. A ten się niestety zmienił ostatni raz gdy dodali Szybkie Działa. Potem macie tylko dodatkowe linijki z nowymi statkami
-
Dajcie cynk, kiedy zderzą się ze sobą floty o wartości punktowej ponad 10mld punktów. Będę musiał wtedy załączyć urlop, bo pewnie zalogować się nie będę mógł przez tydzień
A już się ludziska pytają kiedy powstanie uni eko x8...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 18
18 gości