Cóż w takim razie może będzie można kupić darmowe boostery skoro takie są ceny
Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk
Nick w grze: Muniekk
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Apofis napisał(a):
To są widełki brane pod uwagę na szybkość gry x6 raczej albo x4 eko nie wiem dokładnieWięc nie liczył bym na zawrotne sumy raczej.Munio_Uni 1 napisał(a):
13 000 surowca za 6h booster to nieźle Kilka zer brakuje do poziomu Q, mam nadzieję że ustawią widełki z głową.
edes napisał(a):
A nie jest tak że ceny bosterów będą takie jak w import/eksport?
kto wystawi za tyle?Munio_Uni 1 napisał(a):
cichah2o napisał(a):
kto wystawi za tyle?Munio_Uni 1 napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Muniek ().
Czarna Owca napisał(a):
Decyzja:
Raczej Górnik, ze względu na statyczny styl gry
PS. Gdyby ktoś znalazł jakieś błędy lub aspekty, które nie zostały wzięte pod uwagę to można śmiało komentować
naimad14 napisał(a):
rozwiałeś moje wątpliwości co do przyszłego wyboru klasy
Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez KissOfTheDragoon ().
KissOfTheDragoon napisał(a):
utrzymujesz swoje zdanie?;p
roermond napisał(a):
Zbieracz nie musi nic robić.
kermit napisał(a):
z satek i crawlerow troche złomu jest
Apofis napisał(a):
Z pełzaczy jest tyle złomu co z mt
kermit napisał(a):
1667 pelzaczy do tego jakies 7k satek bo czesc zasila tez kopalnie, do tego DT do zsylek i zlomu coraz wiecejApofis napisał(a):
Z pełzaczy jest tyle złomu co z mt
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
Das140 napisał(a):
Zibal pozdrawia ze złomem z obrony
kermit napisał(a):
1667 pelzaczy do tego jakies 7k satek bo czesc zasila tez kopalnie, do tego DT do zsylek i zlomu coraz wiecej
Apofis napisał(a):
kto tyle satelit robi haha ok 2000 potrzebne do pełzaczy i z 500-1000 kopalni, chyba że obrona jest mega.kermit napisał(a):
1667 pelzaczy do tego jakies 7k satek bo czesc zasila tez kopalnie, do tego DT do zsylek i zlomu coraz wiecej
Elkanen napisał(a):
a mam 10-20k satek na kazdej planecie. Planet 13, obrona na kazdej z nich 2,5kkk +/-. Fuzyjna 21 lvl max i nie ciagnie na max mocy. I po 15k mt do zwozek. Da sie? Da
Apofis napisał(a):
Jak masz potężną obronę to tak i nic po za tym. Zależy jakie uni jeszczeElkanen napisał(a):
a mam 10-20k satek na kazdej planecie. Planet 13, obrona na kazdej z nich 2,5kkk +/-. Fuzyjna 21 lvl max i nie ciagnie na max mocy. I po 15k mt do zwozek. Da sie? Da
24 gości