Cóż w takim razie może będzie można kupić darmowe boostery skoro takie są ceny
Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk
Nick w grze: Muniekk
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Jak nie założysz konta na nowym serwerze to rozumiem, że żadnych plusów z okazji 17 rocznicy powstania ogame nie będzie... Brawo GF... Apofis napisał(a):
To są widełki brane pod uwagę na szybkość gry x6 raczej albo x4 eko nie wiem dokładnieWięc nie liczył bym na zawrotne sumy raczej.Munio_Uni 1 napisał(a):
13 000 surowca za 6h booster to nieźle Kilka zer brakuje do poziomu Q, mam nadzieję że ustawią widełki z głową.
edes napisał(a):
A nie jest tak że ceny bosterów będą takie jak w import/eksport?
kto wystawi za tyle?Munio_Uni 1 napisał(a):
Cóż w takim razie może będzie można kupić darmowe boostery skoro takie są ceny

cichah2o napisał(a):
kto wystawi za tyle?Munio_Uni 1 napisał(a):
Cóż w takim razie może będzie można kupić darmowe boostery skoro takie są ceny![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Muniek ().

Dzięki za informację, rozwiałeś moje wątpliwości co do przyszłego wyboru klasy
Czarna Owca napisał(a):
Decyzja:
Raczej Górnik, ze względu na statyczny styl gry![]()
PS. Gdyby ktoś znalazł jakieś błędy lub aspekty, które nie zostały wzięte pod uwagę to można śmiało komentować
wiec zostaja nam korzysci czysto materialne w postaci surki wiec tym bardziej sie zastanowcie czy grac expo czy farming;pnaimad14 napisał(a):
rozwiałeś moje wątpliwości co do przyszłego wyboru klasy![]()
Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez KissOfTheDragoon ().
KissOfTheDragoon napisał(a):
utrzymujesz swoje zdanie?;p
roermond napisał(a):
Zbieracz nie musi nic robić.
kermit napisał(a):
z satek i crawlerow troche złomu jest
Apofis napisał(a):
Z pełzaczy jest tyle złomu co z mt
kermit napisał(a):
1667 pelzaczy do tego jakies 7k satek bo czesc zasila tez kopalnie, do tego DT do zsylek i zlomu coraz wiecejApofis napisał(a):
Z pełzaczy jest tyle złomu co z mt
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
Das140 napisał(a):
Zibal pozdrawia ze złomem z obrony
kermit napisał(a):
1667 pelzaczy do tego jakies 7k satek bo czesc zasila tez kopalnie, do tego DT do zsylek i zlomu coraz wiecej
Apofis napisał(a):
kto tyle satelit robi haha ok 2000 potrzebne do pełzaczy i z 500-1000 kopalni, chyba że obrona jest mega.kermit napisał(a):
1667 pelzaczy do tego jakies 7k satek bo czesc zasila tez kopalnie, do tego DT do zsylek i zlomu coraz wiecej
Elkanen napisał(a):
a mam 10-20k satek na kazdej planecie. Planet 13, obrona na kazdej z nich 2,5kkk +/-. Fuzyjna 21 lvl max i nie ciagnie na max mocy. I po 15k mt do zwozek. Da sie? Da
Apofis napisał(a):
Jak masz potężną obronę to tak i nic po za tym. Zależy jakie uni jeszczeElkanen napisał(a):
a mam 10-20k satek na kazdej planecie. Planet 13, obrona na kazdej z nich 2,5kkk +/-. Fuzyjna 21 lvl max i nie ciagnie na max mocy. I po 15k mt do zwozek. Da sie? Da