ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Podziękowania za lot moi piloci oraz LzK , fajna akcja i tyle Graty należą się wszystkim , Starcie mnie cieszy mega, tym bardziej że odpowiedz za YesMana oko za oko.
Sz.O nie życzę bo już z doku poszła , mysle że z tym kontem teraz do Avalon cię przyjmą to żart oczywiście ,ma cie to zmotywować do dalszego grania
Sojusz PN
Best solo - 155576.19% GS-5133
Best ACS - 369787,52%
Łącznie Solo - 487061,37 %
Łącznie ACS - 413673,18% -
Co by tu napisać a żeby być oryginalnym ?
Chyba moi przedmówcy napisali już wszystko
A wiec nie będę oryginalny i napisze krótkie BRAWO !!!!!!
Akcja marzenie ,zysk powala ,skład nieco egzotyczny ,no i Hamer mój cichy bohater ma swoje piękne PB
No i oczywiście ukłon do wszystkich za szybkie zebranie się do lotu ,bez wcześniejszego zbyt dużego kalkulowaniaBycie OGNiowcem to wyzwanie,któremu większość nie jest w stanie stawić czoła.To jest naprawde bardzo trudna ścieżka, ale prowadząca na sam szczyt. -
Oko za oko i zabawa trwa. Gratulacje dla agresorów za determinacje i poskładanie jednego z lepszych na tym uni. Obroncy szo bo coś mi mowi ze jeszcze o nim usłyszymy.Bla, bla, bla, bla
-
hmmm...
od czego by tu zacząc, żeby to miało ręce i nogi
chyba od tego że to uni nie przestaje mnie zadziwiać a może coraz bardziej zadziwia !
Jeszcze wczoraj pochwaliłem Miliego za top solo, wcześniej jego akcja z YM. Wydawać by sie mogło że lepiej i ciekawiej już być nie może, a tu jednak widać że może byc grubiej i ciekawiej. Tutaj po uf wszystko jest możliwe i sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie.
Co ciekawe, czy to YM czy Mili czy inne duże floty padły albo z nieostrożności lub zwykłych ludzkich słabości i to u takich graczy, u których wydawało się to no nie możliwe...
Agresorom należy się uznanie. Odpowiedz za YS przyszła szybciej i spektakularniej niż myślałem. Trzeba Poziomke pochwalić bo ma zgraną ekipę konkretnych graczy z flotami. I co to wcześjiej napisałem...zaczyna się powtarzac sytuacja z u1, PN troche traci ale jeszcze więcej zyskuje. Obroncy odbudowy.
I terqz pytanie, czy koalicja 3X i spółki się jakoś odegra ? -
:o
masakra co tu sie stalo, gratki obu stronom floty i umiejętności!
fajnie grać na uni gdzie coś się cały czas dzieje
afery i kłótnie w ST jak w 2006 -
Co by tu napisać ?? Gratulacje agresorom należą się jak psu buda
Dostali zaproszenie i je wykorzystali . Bo czym innym jest zostawienie floty bez fsa.
Obrońcy rozważenia decyzji i odbudowy, a jeśli faktycznie kończysz to powodzenia w realu.Uni 41 - OFF
Uni 45 - OFF
Uni 48 - ON Top 1 Było
Sojusze DooM, n00bs, Misie
jest Uni 68 top - daleko w tyle ale ciekawie
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Hani ().
-
Procent i zysk niesamowity, dodatkowo zrobiony na dobrym graczu z przeciwnego obozu to i nie ma co sie dziwic ze i staysfakcja jest wielka. Mozna by powiedziec ze to jakas tam odpowiedz za yesmana, jednak mowienie tutaj o jakiejs akcji to troche naduzycie, no chyba ze macie na mysli organizacje skladu. Yesman padł z zaplanowanej akcji, a tutaj to klasyczy bfs według schematu skan-lot-bum tylko skala wieksza. Jak dla mnie to nie jest to porownywalne, niemniej jednak wynik jest podobny ze dwoch topowych graczy wyladowalo na pzcie.
Szczescie dopisało i wyskanowaliscie bfsa, który niestety moze zdarzyc sie kazdemu z przyczyn od nas niezaleznych. Stracic flote wlasnie w taki sposob budowana tyle lat to musi byc dolujace.
Agresorom gratulacje za organizacje i wyczucie chwili. Wykorzystaliscie okazje i teraz macie satysfakcje ze o zysku nie wspomne.
Mili , odbudowy. Mam nadzieje ze nie zrezygnujesz.
@Calipso czy ty aby na pewno masz wszystko w porzadku z glowa? Ujadasz najwiecej jakbys byl opetany, moze skorzystaj z egzorcyzmow. Apage satanas.
@69DemoN69 -
To juz któreś duze wydarzenie z udzialem czlowieka z Merkur gratuluje % miazga To padl ten przy ktorym nie bylo bezpiecznych fs'ow? Lizak przetapiaj sam wiesz w co ;p a reszta co tam sobie chce
-
Gratulacje wszystkim z udział w akcji, Selence za cel, Endriuszowi za wykonanie, Ancymonowi+Kromakowi+Hamerowi i Panu LzK za egzekucje a Miliemu szo lub powrotu do gry. Procent zacny, zezłomowanie Yes poprawiło wydajność sojuszu w zakresie mobilizacji i chęci więc za to się należą podziękowaniu Miliemu, ten kubeł zimnej wody którą dostaliśmy wg. mnie okazał się całkiem przydatny (oczywiście szkoda ze Yes dostał tym kubłem i wodą, no ale też jakoś nie narzeka na brak zajęć i pustkę po og ).
Ciśnie mi się na klawiaturę cały czas wyrażenie "po dwóch stronach barykady" (w sumie to tak romantyczne by było jak historia Montekich i Kapuletów ) ale to chyba dobrze ze PN i 3X stoją tak naprzeciw siebie to powoduje ze gra jest ciekawsza, przecież ta gra polega na prztykaniu się w nos (ps mnie proszę nie ptrykać w nic ) dlatego prosiłbym aby w dyskusji nie zapominać że to tylko gra i niezależnie czy się jest Montekim czym Kapuletem może z czasem zrodzić się uczucie Więc bawmy się pif paf
ps. @Kromak , ktoś tam wyżej zapomniał
WoW oddaj Dydka !
I wish you bluebirds in the spring ! I agree ...
"Van the Kamikadze"
"AŁ" [A4"P"-4 ''14]Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Haku ().
-
Haku napisał(a):
ale to chyba dobrze ze PN i 3X stoją tak naprzeciw siebie to powoduje ze gra jest ciekawsza
Ponieważ do publiki moje zdanie się nie nadaje, regulamin zabrania brzydko pisać. Każdy zainteresowany dostał na priv. :fgrin:
edit;
Gratulacje.
Mili złom w najgorszy możliwy sposób... BFS...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
ciap napisał(a):
Haku napisał(a):
ale to chyba dobrze ze PN i 3X stoją tak naprzeciw siebie to powoduje ze gra jest ciekawsza
Ponieważ do publiki moje zdanie się nie nadaje, regulamin zabrania brzydko pisać. Każdy zainteresowany dostał na priv.
WoW oddaj Dydka !
"Van the Kamikadze"
"AŁ" [A4"P"-4 ''14] -
Haku napisał(a):
@ciap ale to już nie stoją ? ja jestem zainteresowany jak coś, dawaj priva, plotki uwielbiam
ciapka.pl/index.php?pd=gracz&k=pl&s=68&j=pl&id=102264 ?
ciapka.pl/index.php?pd=gracz&k=pl&s=68&j=pl&id=101245 - on coś tam walczy ale do złomowania PN chyba trochę brakuje
Więc dlatego czas przeszły?
edit:
Tobie nie napiszę bo mnie zgłosisz i dostanę bana. :fgrin:Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
Spora flota poszła... za śrubki
gratyuni 43,57,63 - OFF
uni Pegasus - OFF top40
uni Taurus - OFF top50
uni Taurus + PRS - OFF top110
uni68 - ON top -
ciap napisał(a):
Haku napisał(a):
@ciap ale to już nie stoją ? ja jestem zainteresowany jak coś, dawaj priva, plotki uwielbiam
ciapka.pl/index.php?pd=gracz&k=pl&s=68&j=pl&id=101245 - on coś tam walczy ale do złomowania PN chyba trochę brakuje
Więc dlatego czas przeszły?
Tobie nie napiszę bo mnie zgłosisz i dostanę bana.
pffff ja nie zgłaszam nigdy nikogo do Teamu, ludzie obchodzą system od dawna to problem gry i obsługi. Pozatym uwżam że skoro ktoś nie dostaje bana to gra legalnie, ewentualnie wykorzystuje dane luki czy "niedociągnięcia" systemu. Jest to bardzo smutne ale prawdziwe i dzieje się to w każdej grze. Noooo i nie ładnie z Twojej strony @ciap narobisz smaka plotką i nie dopowiesz fochWoW oddaj Dydka !
"Van the Kamikadze"
"AŁ" [A4"P"-4 ''14] -
Niewątpliwie graty za walnięcie czołowego, jeśli nie najlepszego gracza na x1 (@thrall nie obrażaj się :D)
Tylko taka mała dygresja....
Czy Mili na koncie Aro może więcej ja bym zaczął się przeorganizowywaćThe End
uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End
uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End
uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End
Uni68 Bociek [3 X] - The End
Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k% -
pit napisał(a):
Oko za oko i zabawa trwa. Gratulacje dla agresorów za determinacje i poskładanie jednego z lepszych na tym uni. Obroncy szo bo coś mi mowi ze jeszcze o nim usłyszymy.
Nie mialem doczynienia z Milim ale z tego co tam pisano na sojuszu fajny gosc wiec zycze odbudowy, albo po prostu dalszej gry. normalnych ludzi nam w ogame potrzeba
to czy st na farcie, na braku deuteru, czy z nadmirem deuteru niczego nie zmienia. top1 acs jest nasze i to sie liczy
btw, hamer powinien wklejac to starcie bo zasłuzył chlop i pewnie jakims fajnym rymem by zapodał hyhy
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
Trzeba znać swoje miejsce w szeregu
Widzę, że najwięcej do powiedzenia mają osoby, które zęby zjadły na lataniu .
Górnicy, wieczni urlopowicze i inni znawcy (nie tyczy się normalnych graczy).
Mili się odbuduje to fakt. Że motywacji mu nie braknie to dwa. Wychodzi na to, że niektórym ten złom odbije się jeszcze czkawką
Agresorom oczywiście gratulacje!
RYBKA79 napisał(a):
zaczyna się powtarzac sytuacja z u1, PN troche traci ale jeszcze więcej zyskuje. Obroncy odbudowy.
Kozak nad kozakami
Narcyz nad narcyzami
***181ST*** ***2.226.215%***
-
@^obserwator^ napisał,że nie było finezji,że to zwykły bfs.
Zgoda,ale zwycięzców się nie sądzi,wyeliminowana została flota jednego z najlepszych graczy Ogame.
I z racji,że to tylko gra,to napiszę,że się cieszę.
Mili życzę Tobie odbudowy,Twój potencjał niejednokrotnie był widać w tym dziale.
Dla zgranej ekipy oczywiście gratulacje,dla tych co krzyczą,i dla tych co latają.
Najważniejsze,że jedna z najgroźniejszych flot została w części zezłomowana.
Liczymy na więcej,jeszcze nie wszystkie rachunki zostały wyrównane.
ciap napisał(a):
Haku napisał(a):
Ponieważ do publiki moje zdanie się nie nadaje, regulamin zabrania brzydko pisać. Każdy zainteresowany dostał na priv.
Nie masz jej.
Włosiu napisał(a):
Ale nie jesteś sam,dzielnie obok Ciebie w szeregu stoi @FILU"nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów" -
Włosiu zanim zaczniesz upijać sojuszników to sprawdź czy maja urlopy zapięte
szkoda flotki Miliego ale taka jest ta gra, radość jednych niesie smutek innych
graty dla agresorów jak najbardziej zasłużone
Solo: 11.843%
ACS: 33.244%
Uni 28: OFF -
Było dość nerwowo podczas lotu, skład zmieniany podczas podróży
Najważniejsze że siadło , do samego końca nie wierzyłem w powodzenie misji
Fajnie było w tym uczestniczyć, mimo odgrywania roli drugo planowej.
Padł zacny gracz, Mili nie jednokrotnie zapisał się na kartach historii ogame
Warto było zarwać całą noc, bo satysfakcja z RW rekompensuje zmęczenie
A wszystko przez nią , ta jedyna, naszą Sel
Hamer - to Twoje starcie, doczekałeś się
Endriuu - mózg operacji, Ancymon, Kromak - jak zwykle nie zawodni
Lizak - dziękuje za wsparcie i zaufanie
Panowie szacun !!! -
Uziel napisał(a):
Włosiu napisał(a):
Chyba, że uraziłem kogoś z kółka wzajemnej adoracji... to przepraszamKozak nad kozakami
Narcyz nad narcyzami
***181ST*** ***2.226.215%***
-
Akcja fajna bo skoordynować tyle flot to tez nie lada wyczyn i modlić się aby obrońca się nie zalogował przed wlotem
Jak widać nie ma flot, których nie można zezłomować. Ktoś tutaj napisał, że obrońca to tylko urlopowicz i 2 tygodnie gry bez UFS była dla niego zbyt wymagająca, myślę że coś w tym jest.
Nie mniej jednak życzę odbudowy, a agresorom zapchania stoczni
to nic i do przodu -
Uziel napisał(a):
Największy fan Wisły Kraków,chyba nie ogarnia na czym polega idea forum.
@Włosiu miał na myśli takie osoby:
Chyba_TY napisał(a):
Akcja fajna bo skoordynować tyle flot to tez nie lada wyczyn i modlić się aby obrońca się nie zalogował przed wlotem
Jak widać nie ma flot, których nie można zezłomować. Ktoś tutaj napisał, że obrońca to tylko urlopowicz i 2 tygodnie gry bez UFS była dla niego zbyt wymagająca, myślę że coś w tym jest.
Nie mniej jednak życzę odbudowy, a agresorom zapchania stoczni
to nic i do przodu
Jeśli znowu masz problemy z czytaniem mojej wypowiedzi to udaj się do specjalisty który sprowadzi twoje ego do odpowiedniego poziomu.
Agresorom jak i pozostałym zamieszanym w to starcie gratuluje % jest czym się pochwalić i będzie co pamiętać.
Obrońcy co by nie postanowił powodzenia. Głowę ma na miejscu także się nie martwię. -
Nie spodziewałam się Mili, że kiedykolwiek zobaczę Cię po prawej stronie
Gratulacje dla agresorów, jakby nie było piękna odpowiedź za Yes Mana.
Tobie Mili odbudowy, bądź powodzenia w realu cokolwiek co wybierzesz. -
Zacny procent!. Taka Gra! Fajny wynik! Grats!
Odwet poszedł! HAHAH wojenka trwa
Dok pomoże!
Obrońcy chęci- tylko!odbudowy jak sobie wymyśli!
Agresorom czego sobie życzą. -
Ta gra jest przewrotna, jednej nocy Mili robi TOP1 Solo U68, a następnej z Milego robione jest TOP1 U68, tyle że ACS. To tylko potwierdza tezę, że każdego można poskładać, kwestia wstrzelenia się w dobry moment i wbrew temu co większość myśli, to nie był zwykły BFS, a że flota stała na moonie chwilę dłużej niż 2 sekundy, to tylko ułatwiło zadanie.
Brawa dla ekipy złomującej oraz wszystkich biorących udział, a których w RW nie widać, oraz tych co tylko i aż kibicowali podczas lotu. W sojuszu było w nocy ciekawie, jak za starych dobrych czasów
Miliemu odbudowy, dok wypluje pokaźną flotę, z PZ trochę zebrane, no i surki z moona nie wywieziono w całości więc na start jest, a z Twoim legendarnym skillem, jak tylko będziesz chciał, to nie jednego jeszcze popsujesz. Gdybyś jednak odchodził to powodzenia w realu i wytrwania w postanowieniu.
M -
No i to jest Starcie Tytanów.
Gratulacje dla Sojuszników i kompana lotu.
Psujcie dalej zabawki tym niedobrym wrogom. -
Poczułem się jak za starych, dobrych czasów :). W końcu padają nie tylko górnicy, tylko topowi flociarze. Wielkie gratulacje dla ekipy złomującej.
Zezłomowanych zostało 560k Pancerników, to chyba nowy rekord. -
Gratulacje
Bardzo bardzo ładne udane starcie
Relacja z niego była tak trzymająca w napięciu , że czułam się jakbym sama leciała .
Dzięki wielkie.
Obrońcy życzę SZO. Jesteś jednym z niewielu graczy na poziomie więc graj dalej.drodze do nieba semafory z gwiazd...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 5
5 gości