ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Podziękowania za lot moi piloci oraz LzK , fajna akcja i tyle Graty należą się wszystkim , Starcie mnie cieszy mega, tym bardziej że odpowiedz za YesMana oko za oko.
    Sz.O nie życzę bo już z doku poszła , mysle że z tym kontem teraz do Avalon cię przyjmą :) to żart oczywiście ,ma cie to zmotywować do dalszego grania :)

Sojusz PN
    Best solo - 155576.19% :tratata: GS-5133 :tratata:
    Best ACS - 369787,52% :tratata: :top1:

Łącznie Solo - 487061,37 %
    Łącznie ACS - 413673,18%
  • Co by tu napisać a żeby być oryginalnym ?
    Chyba moi przedmówcy napisali już wszystko :)
    A wiec nie będę oryginalny i napisze krótkie BRAWO !!!!!!
    Akcja marzenie ,zysk powala ,skład nieco egzotyczny ,no i Hamer mój cichy bohater ma swoje piękne PB :)
    No i oczywiście ukłon do wszystkich za szybkie zebranie się do lotu ,bez wcześniejszego zbyt dużego kalkulowania :)
    Bycie OGNiowcem to wyzwanie,któremu większość nie jest w stanie stawić czoła.To jest naprawde bardzo trudna ścieżka, ale prowadząca na sam szczyt.
  • hmmm... :)
    od czego by tu zacząc, żeby to miało ręce i nogi :D
    chyba od tego że to uni nie przestaje mnie zadziwiać a może coraz bardziej zadziwia !
    Jeszcze wczoraj pochwaliłem Miliego za top solo, wcześniej jego akcja z YM. Wydawać by sie mogło że lepiej i ciekawiej już być nie może, a tu jednak widać że może byc grubiej i ciekawiej. Tutaj po uf wszystko jest możliwe i sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie.
    Co ciekawe, czy to YM czy Mili czy inne duże floty padły albo z nieostrożności lub zwykłych ludzkich słabości i to u takich graczy, u których wydawało się to no nie możliwe...
    Agresorom należy się uznanie. Odpowiedz za YS przyszła szybciej i spektakularniej niż myślałem. Trzeba Poziomke pochwalić bo ma zgraną ekipę konkretnych graczy z flotami. I co to wcześjiej napisałem...zaczyna się powtarzac sytuacja z u1, PN troche traci ale jeszcze więcej zyskuje. Obroncy odbudowy.

I terqz pytanie, czy koalicja 3X i spółki się jakoś odegra ?
  • Co by tu napisać ?? Gratulacje agresorom należą się jak psu buda :)
    Dostali zaproszenie i je wykorzystali . Bo czym innym jest zostawienie floty bez fsa.
    Obrońcy rozważenia decyzji i odbudowy, a jeśli faktycznie kończysz to powodzenia w realu.
    Uni 41 - OFF
    Uni 45 - OFF

Uni 48 - ON Top 1 Było

Sojusze DooM, n00bs, Misie

jest Uni 68 top - daleko w tyle
    :] ale ciekawie

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Hani ().

• Procent i zysk niesamowity, dodatkowo zrobiony na dobrym graczu z przeciwnego obozu to i nie ma co sie dziwic ze i staysfakcja jest wielka. Mozna by powiedziec ze to jakas tam odpowiedz za yesmana, jednak mowienie tutaj o jakiejs akcji to troche naduzycie, no chyba ze macie na mysli organizacje skladu. Yesman padł z zaplanowanej akcji, a tutaj to klasyczy bfs według schematu skan-lot-bum tylko skala wieksza. Jak dla mnie to nie jest to porownywalne, niemniej jednak wynik jest podobny ze dwoch topowych graczy wyladowalo na pzcie.
    Szczescie dopisało i wyskanowaliscie bfsa, który niestety moze zdarzyc sie kazdemu z przyczyn od nas niezaleznych. Stracic flote wlasnie w taki sposob budowana tyle lat to musi byc dolujace.
    Agresorom gratulacje za organizacje i wyczucie chwili. Wykorzystaliscie okazje i teraz macie satysfakcje ze o zysku nie wspomne.
    Mili , odbudowy. Mam nadzieje ze nie zrezygnujesz.

@Calipso czy ty aby na pewno masz wszystko w porzadku z glowa? Ujadasz najwiecej jakbys byl opetany, moze skorzystaj z egzorcyzmow. Apage satanas.
    @69DemoN69 :dobry:
    PB: SOLO: 14405% ACS: TOP1 U55: 21370%

*ku pamieci Mameja z u55 ]:-D

NAJLEPSZE EKO???... TWOI SĄSIEDZI :D

I SEE YOU MAN...
  • Gratulacje wszystkim z udział w akcji, Selence za cel, Endriuszowi za wykonanie, Ancymonowi+Kromakowi+Hamerowi i Panu LzK za egzekucje :) a Miliemu szo lub powrotu do gry. Procent zacny, zezłomowanie Yes poprawiło wydajność sojuszu w zakresie mobilizacji i chęci więc za to się należą podziękowaniu Miliemu, ten kubeł zimnej wody którą dostaliśmy wg. mnie okazał się całkiem przydatny (oczywiście szkoda ze Yes dostał tym kubłem i wodą, no ale też jakoś nie narzeka na brak zajęć i pustkę po og :) ).
    Ciśnie mi się na klawiaturę cały czas wyrażenie "po dwóch stronach barykady" (w sumie to tak romantyczne by było jak historia Montekich i Kapuletów ) ale to chyba dobrze ze PN i 3X stoją tak naprzeciw siebie to powoduje ze gra jest ciekawsza, przecież ta gra polega na prztykaniu się w nos :P (ps mnie proszę nie ptrykać w nic :P ) dlatego prosiłbym aby w dyskusji nie zapominać że to tylko gra i niezależnie czy się jest Montekim czym Kapuletem może z czasem zrodzić się uczucie :) Więc bawmy się :D :lm: :ow: pif paf

ps. @Kromak , ktoś tam wyżej zapomniał
    WoW oddaj Dydka !

I wish you bluebirds in the spring ! I agree ...
    "Van the Kamikadze"
    "AŁ" [A4"P"-4 ''14]

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Haku ().

• Haku napisał(a):

ale to chyba dobrze ze PN i 3X stoją tak naprzeciw siebie to powoduje ze gra jest ciekawsza
    Chyba stali :<

Ponieważ do publiki moje zdanie się nie nadaje, regulamin zabrania brzydko pisać. Każdy zainteresowany dostał na priv. :fgrin:

edit;
    Gratulacje.
    Mili złom w najgorszy możliwy sposób... BFS... :fziew:
    Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
    Fuzja a temperatury > Klik

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().

• ciap napisał(a):

Haku napisał(a):

ale to chyba dobrze ze PN i 3X stoją tak naprzeciw siebie to powoduje ze gra jest ciekawsza
    Ponieważ do publiki moje zdanie się nie nadaje, regulamin zabrania brzydko pisać. Każdy zainteresowany dostał na priv. :fgrin:
    @ciap ale to już nie stoją ? ja jestem zainteresowany jak coś, dawaj priva, plotki uwielbiam :D
    WoW oddaj Dydka !

"Van the Kamikadze"
    "AŁ" [A4"P"-4 ''14]
  • Haku napisał(a):

@ciap ale to już nie stoją ? ja jestem zainteresowany jak coś, dawaj priva, plotki uwielbiam
    Normalnie? Jakoś nie widzę tam flot które mógłby wyzłomować PN?
    ciapka.pl/index.php?pd=gracz&k=pl&s=68&j=pl&id=102264 ?
    ciapka.pl/index.php?pd=gracz&k=pl&s=68&j=pl&id=101245 - on coś tam walczy ale do złomowania PN chyba trochę brakuje
    Więc dlatego czas przeszły?

edit:
    Tobie nie napiszę bo mnie zgłosisz i dostanę bana. :fgrin:
    Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
    Fuzja a temperatury > Klik

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().

• ciap napisał(a):

Haku napisał(a):

@ciap ale to już nie stoją ? ja jestem zainteresowany jak coś, dawaj priva, plotki uwielbiam
    Normalnie? Jakoś nie widzę tam flot które mógłby wyzłomować PN?ciapka.pl/index.php?pd=gracz&k=pl&s=68&j=pl&id=102264 ?
    ciapka.pl/index.php?pd=gracz&k=pl&s=68&j=pl&id=101245 - on coś tam walczy ale do złomowania PN chyba trochę brakuje
    Więc dlatego czas przeszły?

Tobie nie napiszę bo mnie zgłosisz i dostanę bana. :fgrin:
    aaa w tym sensie, to nie, ja uważam ze 3x nadal jest silnym sojuszem z mocnymi flotami, poza tym z tego co wiem Mili ma "łeb" do organizowania akcji więc zawsze może grać z tylnego fotela. A Wojtek i Aro mimo grania z urlopu stanowią bardzo duże zagrożenie, ściągając urlop w mało dogodnym dla nas monecie (mowie "nas" jak ja bym się liczył hyh )

pffff ja nie zgłaszam nigdy nikogo do Teamu, ludzie obchodzą system od dawna to problem gry i obsługi. Pozatym uwżam że skoro ktoś nie dostaje bana to gra legalnie, ewentualnie wykorzystuje dane luki czy "niedociągnięcia" systemu. Jest to bardzo smutne ale prawdziwe i dzieje się to w każdej grze. Noooo i nie ładnie z Twojej strony @ciap narobisz smaka plotką i nie dopowiesz :P foch
    WoW oddaj Dydka !

"Van the Kamikadze"
    "AŁ" [A4"P"-4 ''14]
  • Niewątpliwie graty za walnięcie czołowego, jeśli nie najlepszego gracza na x1 (@thrall nie obrażaj się :D) ;)

Tylko taka mała dygresja....

Czy Mili na koncie Aro może więcej :E ja bym zaczął się przeorganizowywać :)
    The End

uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End

uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End

uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End

Uni68 Bociek [3 X] - The End

Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k%
  • pit napisał(a):

Oko za oko i zabawa trwa. Gratulacje dla agresorów za determinacje i poskładanie jednego z lepszych na tym uni. Obroncy szo bo coś mi mowi ze jeszcze o nim usłyszymy.
    to w sumie najlepsze co moznaby napisac. niewazne czy bfs, czy milion antymaterii wydany, wazne ze zabawa trwa i zlomy leca.
    Nie mialem doczynienia z Milim ale z tego co tam pisano na sojuszu fajny gosc wiec zycze odbudowy, albo po prostu dalszej gry. normalnych ludzi nam w ogame potrzeba :)

to czy st na farcie, na braku deuteru, czy z nadmirem deuteru niczego nie zmienia. top1 acs jest nasze i to sie liczy :D

btw, hamer powinien wklejac to starcie bo zasłuzył chlop i pewnie jakims fajnym rymem by zapodał hyhy

Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
    Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś !
  • Trzeba znać swoje miejsce w szeregu :E :E
    Widzę, że najwięcej do powiedzenia mają osoby, które zęby zjadły na lataniu :E :E .
    Górnicy, wieczni urlopowicze i inni znawcy (nie tyczy się normalnych graczy).
    Mili się odbuduje to fakt. Że motywacji mu nie braknie to dwa. Wychodzi na to, że niektórym ten złom odbije się jeszcze czkawką :P

Agresorom oczywiście gratulacje!

RYBKA79 napisał(a):

zaczyna się powtarzac sytuacja z u1, PN troche traci ale jeszcze więcej zyskuje. Obroncy odbudowy.
    Gdzie zyskuje jeszcze więcej?
    Kozak nad kozakami
    Narcyz nad narcyzami

***181ST*** ^^ ***2.226.215%***

• @^obserwator^ napisał,że nie było finezji,że to zwykły bfs.
    Zgoda,ale zwycięzców się nie sądzi,wyeliminowana została flota jednego z najlepszych graczy Ogame.
    I z racji,że to tylko gra,to napiszę,że się cieszę.
    Mili życzę Tobie odbudowy,Twój potencjał niejednokrotnie był widać w tym dziale.
    Dla zgranej ekipy oczywiście gratulacje,dla tych co krzyczą,i dla tych co latają. ;)
    Najważniejsze,że jedna z najgroźniejszych flot została w części zezłomowana.
    Liczymy na więcej,jeszcze nie wszystkie rachunki zostały wyrównane.

ciap napisał(a):

Haku napisał(a):

Obawiasz się o swoją reputację.?
    Nie masz jej.

Włosiu napisał(a):

Trzeba znać swoje miejsce w szeregu :E :E
    Widzę, że najwięcej do powiedzenia mają osoby, które zęby zjadły na lataniu :E :E .
    Największy fan Wisły Kraków,chyba nie ogarnia na czym polega idea forum.
    Ale nie jesteś sam,dzielnie obok Ciebie w szeregu stoi @FILU
    "nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów"
  • Włosiu zanim zaczniesz upijać sojuszników to sprawdź czy maja urlopy zapięte :D :D :D

szkoda flotki Miliego ale taka jest ta gra, radość jednych niesie smutek innych ]:-D

graty dla agresorów jak najbardziej zasłużone ;)

My advances:
    Solo: 11.843%
    ACS: 33.244%
    Uni 28: OFF ]:-D
  • Było dość nerwowo podczas lotu, skład zmieniany podczas podróży
    Najważniejsze że siadło , do samego końca nie wierzyłem w powodzenie misji
    Fajnie było w tym uczestniczyć, mimo odgrywania roli drugo planowej.
    Padł zacny gracz, Mili nie jednokrotnie zapisał się na kartach historii ogame
    Warto było zarwać całą noc, bo satysfakcja z RW rekompensuje zmęczenie
    A wszystko przez nią , ta jedyna, naszą Sel :cmok:
    Hamer - to Twoje starcie, doczekałeś się
    Endriuu - mózg operacji, Ancymon, Kromak - jak zwykle nie zawodni
    Lizak - dziękuje za wsparcie i zaufanie

Panowie szacun !!!
  • Uziel napisał(a):

Włosiu napisał(a):

Trzeba znać swoje miejsce w szeregu :E :E
    Największy fan Wisły Kraków,chyba nie ogarnia na czym polega idea forum.Ale nie jesteś sam,dzielnie obok Ciebie w szeregu stoi @FILU
    Skoro wiesz na czym polega idea forum to po co do mnie sapiesz?
    Chyba, że uraziłem kogoś z kółka wzajemnej adoracji... to przepraszam ;)
    Kozak nad kozakami
    Narcyz nad narcyzami

***181ST*** ^^ ***2.226.215%***

• Akcja fajna bo skoordynować tyle flot to tez nie lada wyczyn :) i modlić się aby obrońca się nie zalogował przed wlotem :juzpotobie:
    Jak widać nie ma flot, których nie można zezłomować. Ktoś tutaj napisał, że obrońca to tylko urlopowicz i 2 tygodnie gry bez UFS była dla niego zbyt wymagająca, myślę że coś w tym jest.
    Nie mniej jednak życzę odbudowy, a agresorom zapchania stoczni
    to nic :piwko: i do przodu :)
  • Uziel napisał(a):

Największy fan Wisły Kraków,chyba nie ogarnia na czym polega idea forum.
    @Uziel twoje IQ mnie poraża niczym wypowiedzi calipso....
    @Włosiu miał na myśli takie osoby:

Chyba_TY napisał(a):

Akcja fajna bo skoordynować tyle flot to tez nie lada wyczyn :) i modlić się aby obrońca się nie zalogował przed wlotem :juzpotobie:
    Jak widać nie ma flot, których nie można zezłomować. Ktoś tutaj napisał, że obrońca to tylko urlopowicz i 2 tygodnie gry bez UFS była dla niego zbyt wymagająca, myślę że coś w tym jest.
    Nie mniej jednak życzę odbudowy, a agresorom zapchania stoczni
    to nic :piwko: i do przodu :)
    Nie zna obrońcy A pie głupoty jak potluczony. Owszem forum każde może się wypowiedzieć, ale jak przeklamuje prawdę to można zwrócić takim osobom uwagę nie uważasz?
    Jeśli znowu masz problemy z czytaniem mojej wypowiedzi to udaj się do specjalisty który sprowadzi twoje ego do odpowiedniego poziomu.

Agresorom jak i pozostałym zamieszanym w to starcie gratuluje % jest czym się pochwalić i będzie co pamiętać.
    Obrońcy co by nie postanowił powodzenia. Głowę ma na miejscu także się nie martwię.
  • Ta gra jest przewrotna, jednej nocy Mili robi TOP1 Solo U68, a następnej z Milego robione jest TOP1 U68, tyle że ACS. To tylko potwierdza tezę, że każdego można poskładać, kwestia wstrzelenia się w dobry moment i wbrew temu co większość myśli, to nie był zwykły BFS, a że flota stała na moonie chwilę dłużej niż 2 sekundy, to tylko ułatwiło zadanie.

Brawa dla ekipy złomującej oraz wszystkich biorących udział, a których w RW nie widać, oraz tych co tylko i aż kibicowali podczas lotu. W sojuszu było w nocy ciekawie, jak za starych dobrych czasów :)

Miliemu odbudowy, dok wypluje pokaźną flotę, z PZ trochę zebrane, no i surki z moona nie wywieziono w całości więc na start jest, a z Twoim legendarnym skillem, jak tylko będziesz chciał, to nie jednego jeszcze popsujesz. Gdybyś jednak odchodził to powodzenia w realu i wytrwania w postanowieniu.

M