Witam mam pytanko...czy mozna uzywac dodatku do przegladarki auto refresh zeby automatycznie odswiezac co 10sekund podglad?
refresh auto
-
-
agbserver.gameforge.com/plPL-Terms-2014-OGame.html
Ponadto użytkownikowi zabrania się wywoływania gry online za pomocą programów innych niż przeglądarka internetowa lub udostępnione mu oprogramowanie serwera. Odnosi się to w szczególności do tzw. „botów” oraz innych narzędzi, które zastępują lub powinny uzupełniać interfejs strony internetowej. Zabronione są również skrypty i programy, za pomocą których użytkownik zyskuje przewagę nad pozostałymi graczami. Należy tu również zaliczyć funkcje automatycznego odświeżania zawartości oraz inne, zintegrowane mechanizmy przeglądarki internetowej, o ile dotyczy to procesów automatycznych.
-
Arnold napisał(a):
Witam mam pytanko...czy mozna uzywac dodatku do przegladarki auto refresh zeby automatycznie odswiezac co 10sekund podglad?
-
Można natomiast zupełnie legalnie robić sobie aktywkę przy pomocy stoczniThis seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
DUDEUSZ napisał(a):
Można natomiast zupełnie legalnie robić sobie aktywkę przy pomocy stoczni
@Truck driver dobrze pisze -
DUDEUSZ napisał(a):
Można natomiast zupełnie legalnie robić sobie aktywkę przy pomocy stoczni
-
Truck driver napisał(a):
Arnold napisał(a):
-
Arnold napisał(a):
Ja nie potrzebuje tego do robienia fs tylko do liczenia z pz i robienia pulapek...
-
Arnold napisał(a):
Truck driver napisał(a):
Arnold napisał(a):
-
Zaczynamy trochę odchodzić od tematu. Odpowiedź została udzielona więc kłódka.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość