Witam mam pytanko...czy mozna uzywac dodatku do przegladarki auto refresh zeby automatycznie odswiezac co 10sekund podglad?
refresh auto
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
agbserver.gameforge.com/plPL-Terms-2014-OGame.html
Ponadto użytkownikowi zabrania się wywoływania gry online za pomocą programów innych niż przeglądarka internetowa lub udostępnione mu oprogramowanie serwera. Odnosi się to w szczególności do tzw. „botów” oraz innych narzędzi, które zastępują lub powinny uzupełniać interfejs strony internetowej. Zabronione są również skrypty i programy, za pomocą których użytkownik zyskuje przewagę nad pozostałymi graczami. Należy tu również zaliczyć funkcje automatycznego odświeżania zawartości oraz inne, zintegrowane mechanizmy przeglądarki internetowej, o ile dotyczy to procesów automatycznych.
-
Arnold napisał(a):
Witam mam pytanko...czy mozna uzywac dodatku do przegladarki auto refresh zeby automatycznie odswiezac co 10sekund podglad?
-
Można natomiast zupełnie legalnie robić sobie aktywkę przy pomocy stoczniThis seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
DUDEUSZ napisał(a):
Można natomiast zupełnie legalnie robić sobie aktywkę przy pomocy stoczni
@Truck driver dobrze pisze -
DUDEUSZ napisał(a):
Można natomiast zupełnie legalnie robić sobie aktywkę przy pomocy stoczni
-
Truck driver napisał(a):
Arnold napisał(a):
-
Arnold napisał(a):
Ja nie potrzebuje tego do robienia fs tylko do liczenia z pz i robienia pulapek...
-
Arnold napisał(a):
Truck driver napisał(a):
Arnold napisał(a):
-
Zaczynamy trochę odchodzić od tematu. Odpowiedź została udzielona więc kłódka.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0