Witam mam pytanko...czy mozna uzywac dodatku do przegladarki auto refresh zeby automatycznie odswiezac co 10sekund podglad?
refresh auto
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
agbserver.gameforge.com/plPL-Terms-2014-OGame.html
Nie można.Ponadto użytkownikowi zabrania się wywoływania gry online za pomocą programów innych niż przeglądarka internetowa lub udostępnione mu oprogramowanie serwera. Odnosi się to w szczególności do tzw. „botów” oraz innych narzędzi, które zastępują lub powinny uzupełniać interfejs strony internetowej. Zabronione są również skrypty i programy, za pomocą których użytkownik zyskuje przewagę nad pozostałymi graczami. Należy tu również zaliczyć funkcje automatycznego odświeżania zawartości oraz inne, zintegrowane mechanizmy przeglądarki internetowej, o ile dotyczy to procesów automatycznych.
-
Nie lepiej fs-a zrobic? Jak ktos Cie bedzie chcial strzelic to i na akcie poleci.
Arnold napisał(a):
Witam mam pytanko...czy mozna uzywac dodatku do przegladarki auto refresh zeby automatycznie odswiezac co 10sekund podglad?
-
Można natomiast zupełnie legalnie robić sobie aktywkę przy pomocy stoczni
This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
Nic to nie daję.
DUDEUSZ napisał(a):
@Truck driver dobrze pisze -
Mozna tez wyslac flote na farming na idlery lub na kolonizuj czy ekspedycje, kliknac zakladke ruch floty, zostawic wlaczona przegladarke i po kazdym slocie kiedy dolatuje atak a takze kiedy flota wraca z ataku, przegladarka automatycznie sie przeladowywuje i tym samym robisz sztuczna akte np. na moonie gdzie nawet fs nie leci. Jakby nie kombinowac to nic tak nie uchroni przed atakiem jak dobry fs.
DUDEUSZ napisał(a):
-
Ja nie potrzebuje tego do robienia fs tylko do liczenia z pz i robienia pulapek...
Truck driver napisał(a):
Nie lepiej fs-a zrobic? Jak ktos Cie bedzie chcial strzelic to i na akcie poleci.Arnold napisał(a):
-
No to musisz sam
Arnold napisał(a):
Ja nie potrzebuje tego do robienia fs tylko do liczenia z pz i robienia pulapek...
-
Poczytaj moze jakies poradniki na temat gry flota bo widac, ze cos gdzies sie dowiedziales tylko nie bardzo wiesz jak sie za to zabrac. A jak sam sie nie nauczysz i bedziesz kombinowal to predzej sam wpadniesz w pulapke niz kogos zlapiesz.
Arnold napisał(a):
Ja nie potrzebuje tego do robienia fs tylko do liczenia z pz i robienia pulapek...Truck driver napisał(a):
Nie lepiej fs-a zrobic? Jak ktos Cie bedzie chcial strzelic to i na akcie poleci.Arnold napisał(a):
-
Zaczynamy trochę odchodzić od tematu. Odpowiedź została udzielona więc kłódka.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość
Rekrutacja MOD