Witam, mam pytanko dotyczące zawracania FleetSave. Załóżmy że idę spać, robię FS'a - wstaje po 8h i go zawracam, i poważnie mam czekać drugie tyle samo co spałem na powrót moich statków? xD
Zawracanie FleetSave
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
-
Cztery napisał(a):
ciap napisał(a):
-
Grchw napisał(a):
Witam, mam pytanko dotyczące zawracania FleetSave. Załóżmy że idę spać, robię FS'a - wstaje po 8h i go zawracam, i poważnie mam czekać drugie tyle samo co spałem na powrót moich statków? xD
-
Wysylasz z ksiezyca na ksiezyc z misja stacjonuj i powinno byc ok. Tylko trzeba sie logowac z 10 - 15 minut przed dolotem i zawrocic jesli ksiezyc docelowy bedzie zniszczony. Jak nie bedzie zniszczony, to nie zawracasz tylko odbierasz sobie.
-
myślę że chodzilo o zwrócenie kiedy sie nie ma księżyca. Ale tak jak wyżej są rozne rodzaje fs-ów.Bla, bla, bla, bla
-
Morgan Freeman napisał(a):
Wysylasz z ksiezyca na ksiezyc z misja stacjonuj i powinno byc ok. Tylko trzeba sie logowac z 10 - 15 minut przed dolotem i zawrocic jesli ksiezyc docelowy bedzie zniszczony. Jak nie bedzie zniszczony, to nie zawracasz tylko odbierasz sobie.
-
Zgodzę się z przedmówcą, jeśli moona juz nie ma to jedynie zbiórkę może uda Ci się zorganizować pod zawrotkę .. Jeśli polujesz na większą flotę nie dopuscisz do błędu, zwykła kamerka internetowa i odświeżka co trzy sekundy wystarczy do sukcesu. Proces jest bardziej złożony, uzależniony od nawyków naszego celu, jeśli poświęcimy trochę czasu na obserwację a rutyniarz obudzi się te 10-15 minut przed spodziewanym dolotem nie jest już w stanie za dużo ugrać. Najlepsza opcja to stacja moon-moon w zamkniętym układzie tak by lot gsami trwał więcej jak 4h, przy twoich 8h snu nic bardziej pewnego nie widzę.Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę -
Nie chcialem zdradzac sekretu, ale na super nanitowni badacie badanie ktore kosztuje od groma surek. I wystarczy ze leci docelowo na moona pod nanitownia. Serio. Sam tak zrobilem podstawke GSami a wiecie ile trwa lot GSow. 15 minut wystarcza.
SOLO; Mariusz483 [G-E] vs Explorer [SG-UF] - 3261,03%
zeby gornik tlumaczyl flociarzom...... -
Morgan Freeman napisał(a):
Nie chcialem zdradzac sekretu, ale na super nanitowni badacie badanie ktore kosztuje od groma surek. I wystarczy ze leci docelowo na moona pod nanitownia. Serio. Sam tak zrobilem podstawke GSami a wiecie ile trwa lot GSow. 15 minut wystarcza.
SOLO; Mariusz483 [G-E] vs Explorer [SG-UF] - 3261,03%
zeby gornik tlumaczyl flociarzom......
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0