Witam, mam pytanko dotyczące zawracania FleetSave. Załóżmy że idę spać, robię FS'a - wstaje po 8h i go zawracam, i poważnie mam czekać drugie tyle samo co spałem na powrót moich statków? xD
Zawracanie FleetSave
-
-
-
-
Cztery napisał(a):
-
Grchw napisał(a):
Witam, mam pytanko dotyczące zawracania FleetSave. Załóżmy że idę spać, robię FS'a - wstaje po 8h i go zawracam, i poważnie mam czekać drugie tyle samo co spałem na powrót moich statków? xD
-
Wysylasz z ksiezyca na ksiezyc z misja stacjonuj i powinno byc ok. Tylko trzeba sie logowac z 10 - 15 minut przed dolotem i zawrocic jesli ksiezyc docelowy bedzie zniszczony. Jak nie bedzie zniszczony, to nie zawracasz tylko odbierasz sobie.
-
myślę że chodzilo o zwrócenie kiedy sie nie ma księżyca. Ale tak jak wyżej są rozne rodzaje fs-ów.Bla, bla, bla, bla
-
Morgan Freeman napisał(a):
Wysylasz z ksiezyca na ksiezyc z misja stacjonuj i powinno byc ok. Tylko trzeba sie logowac z 10 - 15 minut przed dolotem i zawrocic jesli ksiezyc docelowy bedzie zniszczony. Jak nie bedzie zniszczony, to nie zawracasz tylko odbierasz sobie.
-
Zgodzę się z przedmówcą, jeśli moona juz nie ma to jedynie zbiórkę może uda Ci się zorganizować pod zawrotkę .. Jeśli polujesz na większą flotę nie dopuscisz do błędu, zwykła kamerka internetowa i odświeżka co trzy sekundy wystarczy do sukcesu. Proces jest bardziej złożony, uzależniony od nawyków naszego celu, jeśli poświęcimy trochę czasu na obserwację a rutyniarz obudzi się te 10-15 minut przed spodziewanym dolotem nie jest już w stanie za dużo ugrać. Najlepsza opcja to stacja moon-moon w zamkniętym układzie tak by lot gsami trwał więcej jak 4h, przy twoich 8h snu nic bardziej pewnego nie widzę.Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę -
Nie chcialem zdradzac sekretu, ale na super nanitowni badacie badanie ktore kosztuje od groma surek. I wystarczy ze leci docelowo na moona pod nanitownia. Serio. Sam tak zrobilem podstawke GSami a wiecie ile trwa lot GSow. 15 minut wystarcza.
SOLO; Mariusz483 [G-E] vs Explorer [SG-UF] - 3261,03%
zeby gornik tlumaczyl flociarzom...... -
Morgan Freeman napisał(a):
Nie chcialem zdradzac sekretu, ale na super nanitowni badacie badanie ktore kosztuje od groma surek. I wystarczy ze leci docelowo na moona pod nanitownia. Serio. Sam tak zrobilem podstawke GSami a wiecie ile trwa lot GSow. 15 minut wystarcza.
SOLO; Mariusz483 [G-E] vs Explorer [SG-UF] - 3261,03%
zeby gornik tlumaczyl flociarzom......
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości