Guderian napisał(a):
Źle napisałem, chodziło mi kupno za metal, a sprzedaż za kryształ - gdzie zysk? Kryształ > metal, od dawna kopalnie kryształu nie są aż tak rentowne jak metal czy deuter.
Na ten moment mam paliwówkę ze 100 kk deuteru. Kupuję za kryształ, jestem na jednym handlu 50 kk deuteru do przodu, handel mogę powtórzyć, a drugiej nawet nie ruszyłem. Nadal nie widzisz różnicy? Nadal uważasz, że 3-krotne ograniczenie zysku z nielegalnych kont nie jest warte zmiany zasad? 3-krotne to minimum, zwykła paliwówka, bez antymaterii i nie kupująca deuteru od innych graczy.
Guderian napisał(a):
Nie, wcale nie trzeba. Między innymi przez takie podejście jak Twoje mamy problem i dyskutujemy o nim przez dobrych 9/10 stron i do niczego nie dochodzimy. Robiąc to samo co ludzie nieuczciwi jedynie powiększasz skalę problemu.
Guderian napisał(a):
Rozumiem, że frustrującym jest posiadanie mniejszych przyrostów grając, farmiąc, wysyłając ekspedycje niż osoba, która po prostu zarobi na handlu... ale czyż nie o to właśnie chodzi w tej grze?
Guderian napisał(a):
Nie chodzi o przyrosty, punkty czy cyferki - chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę, w momencie którym przekonasz zarówno siebie jak i innych, że można się faktycznie dobrze bawić bez całej tej otoczki z gówna problem rozwiąże się sam.
Przepisy antydopingowe w sporcie też nie polegały na mówieniu o tym, że to przede wszystkim dobra zabawa. I żaden problem nie rozwiązuje się sam.
Lwica jest boska :)