Wybory Miss i Mistera OGame.pl 2017 - dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Wyrażam swoje zdanie.
Szkoda że na priv macie więcej odwagi do pisania.
Dobrze, dobrze chciałeś sam zagłosować to zagłosowałeś. -
-
@Zla Kobieta
Nic, nic misia
Widzę jak @Neferet się na mnie denerwuje to lepiej idę schować się.
3 głosy to stanowczo za mało! -
to tak jakby w głosowaniu na prezydenta danego kraju wziol turysta z innego kraju bo akurat raz w życiu jest jeden dzień przejazdem w tym kraju
.
Życzę opanowania w ten Świąteczny nastrój i nie psucia zabawy innym oraz zadania sobie pytania czy wyrafinowane pomysły by podbić Vote są świeczki warte ? -
FILU napisał(a):
to tak jakby w głosowaniu na prezydenta danego kraju wziol turysta z innego kraju bo akurat raz w życiu jest jeden dzień przejazdem w tym kraju
.
Życzę opanowania w ten Świąteczny nastrój i nie psucia zabawy innym oraz zadania sobie pytania czy wyrafinowane pomysły by podbić Vote są świeczki warte ?
-
-
-
Zla Kobieta napisał(a):
Ty Janek nie kuś tak tym realem
dodam ze to norma że niektórzy "muszą" kombinować by osiągnąć cel- niektorzy nazwa to umiejetnosciami do radzenia sobie, taki jest świat tego się nie zmieni. także polecam włączenie luzu
ciap napisał(a):
mam napisane na profilu na fb xD -
@^ZemstA^
O Ty beboku będziesz się nabijać ze mnie?
Myślałam że jakieś mroczne tajemnice masz przede mną!
I byś był mroczny jak @Stary Alkoholik -
-
z narastającym problemem kto głosuje ? Proponuje by Team Ogame zgadał się co do regulaminu głosowania ja wiem że zawsze są luki ale jak to zawsze bywa jest zdanie " regulamin zawsze może ulec zmianą" więc może nasz Team teraz to zrobić .
Bo jeśli nazwa konkursu jest "Miss i Mister Ogame " czyli można rozumieć że bawi się społeczność tylko Ogame !!! i głosować może tylko aktywna społeczność Ogame gdyż to oni chcą tą Miss lub tego Mistera !!! Paradoksem jest że głosują nie związani z Ogame w konkursie "M/M Ogame" i w dodatku czemu kontunułując paradoks nie ma kandydata z poza społeczności Ogame co by ta społeczność nie związana z Ogame miała na niego głosować ? -
FILU napisał(a):
z narastającym problemem kto głosuje ? Proponuje by Team Ogame zgadał się co do regulaminu głosowania ja wiem że zawsze są luki ale jak to zawsze bywa jest zdanie " regulamin zawsze może ulec zmianą" więc może nasz Team teraz to zrobić .
Bo jeśli nazwa konkursu jest "Miss i Mister Ogame " czyli można rozumieć że bawi się społeczność tylko Ogame !!! i głosować może tylko aktywna społeczność Ogame gdyż to oni chcą tą Miss lub tego Mistera !!! Paradoksem jest że głosują nie związani z Ogame w konkursie "M/M Ogame" i w dodatku czemu kontunułując paradoks nie ma kandydata z poza społeczności Ogame co by ta społeczność nie związana z Ogame miała na niego głosować ?
-
widać po nickach kto jest ze społeczności Ogame
a resztę nicków można zweryfikować czy tacy gracze istnieją w grze czy tylko są duchami z interego na forum by komuś gdzieś się wpisać i zrobić wyrzuty bo z oficjalnego to strach się ujawniać
-
Pewnie mnie zaraz modki za to zlinczują, ale taka mnie myśl naszła
, że straszną obłudą to trąci jak przez cały okres zgłaszania się niby nikomu nie zależało, nikomu się nie chciało, a teraz jak przychodzi co do czego to ściągają ludzi niezwiązanych z grą żeby tylko więcej głosów dostać
Ban wam! Amen.1w2
emerytura zawieszona... again
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez OldSchool ().
-
OldSchool napisał(a):
Pewnie mnie zaraz modki za to zlinczują, ale taka mnie myśl naszła, że straszną obłudą to trąci jak przez cały okres zgłaszania się niby nikomu nie zależało, nikomu się nie chciało, a teraz jak przychodzi co do czego to ściągają ludzi niezwiązanych z grą żeby tylko więcej głosów dostać : data-verified=
Ban wam! Amen.
-
Ech kto by pomyślał, że o miano najpiękniejszej istoty bardziej zażarta walka będzie wśród Panów aniżeli Pań
-
kruszynka napisał(a):
Ech kto by pomyślał, że o miano najpiękniejszej istoty bardziej zażarta walka będzie wśród Panów aniżeli Pań
-
Wg mnie 2 glosy są ok
W końcu 1 osoba tylko może zdobyć Miss Publiczności. Ciekawe, jak tam głosowanie Team
-
A ja wiem jak ale nie powiem!
Kto chce wiedzieć zapraszam > applications.comastuff.com/ogame_pl/game.html
hrhr -
a jak złożę aplikację od ręki to będę mógł głosować?1w2
emerytura zawieszona... again
-
OldSchool napisał(a):
a jak złożę aplikację od ręki to będę mógł głosować?
-
OldSchool napisał(a):
Jak nie zdążysz teraz to za rok też będą wybory. -
ciap napisał(a):
Jak nie zdążysz teraz to za rok też będą wybory.
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
ciap napisał(a):
A ja wiem jak ale nie powiem!
Kto chce wiedzieć zapraszam > applications.comastuff.com/ogame_pl/game.html
hrhr
zapodaj jakiś cynk kolor oczu czy numer buta prowadzącego w klasyfikacji teamu
-
OldSchool napisał(a):
Głosować, jak nie w wyborach, to zrobimy jakiś temat w Spamie z możliwością glosowania
-
-
Co tak tu ucichło ja się zapytowywuje
trochę ożywię humorem
">
-
FILU napisał(a):
no Wes nie drocz się z namizapodaj jakiś cynk kolor oczu czy numer buta prowadzącego w klasyfikacji teamu
Podanie, test, podpis dokumentów i witamy w ankiecie!
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 3
3 gości