Wybory Miss i Mistera OGame.pl 2017 - dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Wyrażam swoje zdanie.
Szkoda że na priv macie więcej odwagi do pisania.
Dobrze, dobrze chciałeś sam zagłosować to zagłosowałeś. -
-
@Zla Kobieta
Nic, nic misia
Widzę jak @Neferet się na mnie denerwuje to lepiej idę schować się.
3 głosy to stanowczo za mało! -
to tak jakby w głosowaniu na prezydenta danego kraju wziol turysta z innego kraju bo akurat raz w życiu jest jeden dzień przejazdem w tym kraju .
Życzę opanowania w ten Świąteczny nastrój i nie psucia zabawy innym oraz zadania sobie pytania czy wyrafinowane pomysły by podbić Vote są świeczki warte ? -
FILU napisał(a):
to tak jakby w głosowaniu na prezydenta danego kraju wziol turysta z innego kraju bo akurat raz w życiu jest jeden dzień przejazdem w tym kraju .
Życzę opanowania w ten Świąteczny nastrój i nie psucia zabawy innym oraz zadania sobie pytania czy wyrafinowane pomysły by podbić Vote są świeczki warte ?
-
-
-
Zla Kobieta napisał(a):
Ty Janek nie kuś tak tym realem
dodam ze to norma że niektórzy "muszą" kombinować by osiągnąć cel- niektorzy nazwa to umiejetnosciami do radzenia sobie, taki jest świat tego się nie zmieni. także polecam włączenie luzu
ciap napisał(a):
mam napisane na profilu na fb xD -
@^ZemstA^
O Ty beboku będziesz się nabijać ze mnie?
Myślałam że jakieś mroczne tajemnice masz przede mną!
I byś był mroczny jak @Stary Alkoholik -
-
z narastającym problemem kto głosuje ? Proponuje by Team Ogame zgadał się co do regulaminu głosowania ja wiem że zawsze są luki ale jak to zawsze bywa jest zdanie " regulamin zawsze może ulec zmianą" więc może nasz Team teraz to zrobić .
Bo jeśli nazwa konkursu jest "Miss i Mister Ogame " czyli można rozumieć że bawi się społeczność tylko Ogame !!! i głosować może tylko aktywna społeczność Ogame gdyż to oni chcą tą Miss lub tego Mistera !!! Paradoksem jest że głosują nie związani z Ogame w konkursie "M/M Ogame" i w dodatku czemu kontunułując paradoks nie ma kandydata z poza społeczności Ogame co by ta społeczność nie związana z Ogame miała na niego głosować ? -
FILU napisał(a):
z narastającym problemem kto głosuje ? Proponuje by Team Ogame zgadał się co do regulaminu głosowania ja wiem że zawsze są luki ale jak to zawsze bywa jest zdanie " regulamin zawsze może ulec zmianą" więc może nasz Team teraz to zrobić .
Bo jeśli nazwa konkursu jest "Miss i Mister Ogame " czyli można rozumieć że bawi się społeczność tylko Ogame !!! i głosować może tylko aktywna społeczność Ogame gdyż to oni chcą tą Miss lub tego Mistera !!! Paradoksem jest że głosują nie związani z Ogame w konkursie "M/M Ogame" i w dodatku czemu kontunułując paradoks nie ma kandydata z poza społeczności Ogame co by ta społeczność nie związana z Ogame miała na niego głosować ?
-
widać po nickach kto jest ze społeczności Ogame a resztę nicków można zweryfikować czy tacy gracze istnieją w grze czy tylko są duchami z interego na forum by komuś gdzieś się wpisać i zrobić wyrzuty bo z oficjalnego to strach się ujawniać
-
Pewnie mnie zaraz modki za to zlinczują, ale taka mnie myśl naszła , że straszną obłudą to trąci jak przez cały okres zgłaszania się niby nikomu nie zależało, nikomu się nie chciało, a teraz jak przychodzi co do czego to ściągają ludzi niezwiązanych z grą żeby tylko więcej głosów dostać
Ban wam! Amen.1w2
emerytura zawieszona... again
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez OldSchool ().
-
OldSchool napisał(a):
Pewnie mnie zaraz modki za to zlinczują, ale taka mnie myśl naszła , że straszną obłudą to trąci jak przez cały okres zgłaszania się niby nikomu nie zależało, nikomu się nie chciało, a teraz jak przychodzi co do czego to ściągają ludzi niezwiązanych z grą żeby tylko więcej głosów dostać : data-verified=
Ban wam! Amen.
-
Ech kto by pomyślał, że o miano najpiękniejszej istoty bardziej zażarta walka będzie wśród Panów aniżeli Pań
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap! -
kruszynka napisał(a):
Ech kto by pomyślał, że o miano najpiękniejszej istoty bardziej zażarta walka będzie wśród Panów aniżeli Pań
-
Wg mnie 2 glosy są ok W końcu 1 osoba tylko może zdobyć Miss Publiczności. Ciekawe, jak tam głosowanie Team
-
A ja wiem jak ale nie powiem!
Kto chce wiedzieć zapraszam > applications.comastuff.com/ogame_pl/game.html
hrhr -
a jak złożę aplikację od ręki to będę mógł głosować?1w2
emerytura zawieszona... again
-
OldSchool napisał(a):
a jak złożę aplikację od ręki to będę mógł głosować?
-
OldSchool napisał(a):
Jak nie zdążysz teraz to za rok też będą wybory. -
ciap napisał(a):
Jak nie zdążysz teraz to za rok też będą wybory.
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
ciap napisał(a):
A ja wiem jak ale nie powiem!
Kto chce wiedzieć zapraszam > applications.comastuff.com/ogame_pl/game.html
hrhr
-
OldSchool napisał(a):
-
-
Co tak tu ucichło ja się zapytowywuje trochę ożywię humorem
"> -
FILU napisał(a):
no Wes nie drocz się z nami zapodaj jakiś cynk kolor oczu czy numer buta prowadzącego w klasyfikacji teamu
Podanie, test, podpis dokumentów i witamy w ankiecie!
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0