Zla Kobieta napisał(a):
i do tej możemy sie wycofac ?
Wybory Miss i Mistera OGame.pl 2017 - dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
FILU napisał(a):
Zla Kobieta napisał(a):
i do tej możemy sie wycofac ?
-
mam pytanko do Teamu ? Jest jeszcze jedna nagroda dla Miss i jak by ją FILUSIA wygrała to może nagrodę przenieść na konto swojego przyjaciela naj.naj.naj kochanszego FILU
-
O dziwo facetów w tym roku więcej dziewczyny zostało niedużo czasu
-
-
ja zamknę drugie to jak 2 oczu nie będą widzieć to jakby ślepy
-
Nie za duże wymagania?
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
-
Trzeba będzie @FILU złapać na radar i wyszukać te jego wszystkie multikonta! Chyba, że sam się przyzna i je wyda!
Następne wybory zrobimy w Spamie, mogą być i bikini
Połowa dnia za nami, jeszcze połowa i koniec Fajnie, że trochę rozwinęło się tak na koniec, mimo maruderów!
-
FILU napisał(a):
Neferet napisał(a):
Nie za duże wymagania? ; data-verified= ">
tylko VICIA !!! -
Sa juz jacys faworyci....faworytki? jakies konkrety?salut,amor,dinero..%)
Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy, a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd.
para siempre Valencianistas
Todo por el Valencia! -
@Angelo Di Livio jeszcze nie, bo czekamy na Twoje zgłoszenie
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Raczej watpliwe zebym dostal zgode na start w takich konkursach.... ale z psychologicznego punktu widzenia, ciekawy widok... nie powiem.salut,amor,dinero..%)
Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy, a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd.
Todo por el Valencia! -
Zgody potrzebujesz? Ja wyrażam zgodę
Seek and Destroy
-
Ojciec Chrzestny też wyraża zgodę
-
ja również się zgadzam ale z psychologicznego punktu widzenia, będę musiał polać kieliszek więcejtylko VICIA !!!
-
Jeszcze bys sie zakochala i co wtedy? nie potrzebuje klopotow. Przykro mi,z mojej strony moge Cie zapewnic,ze wyrazanie zgody jest naturalne, podparte faktami,nie zas przymusem.salut,amor,dinero..%)
Todo por el Valencia! -
Angelo Di Livio napisał(a):
Jeszcze bys sie zakochala i co wtedy? nie potrzebuje klopotow. Przykro mi,z mojej strony moge Cie zapewnic,ze wyrazanie zgody jest naturalne, podparte faktami,nie zas przymusem.
-
Angelo Di Livio napisał(a):
Jeszcze bys sie zakochala i co wtedy? nie potrzebuje klopotow. Przykro mi,z mojej strony moge Cie zapewnic,ze wyrazanie zgody jest naturalne, podparte faktami,nie zas przymuse
-
Podobno kobiety grające w OGame są brzydkie
Lepiej się nie zgłaszam -
ciap napisał(a):
Podobno kobiety grające w OGame są brzydkie
Lepiej się nie zgłaszam
-
Jakie głupoty? Nie słyszałeś teorii że jak kobieta gra w grę to musi być brzydka?
Wystraszę Was i tyle będzie. -
jak mogłem ją słyszeć skoro dopiero ją wymyśliłaś
-
to popatrz na zgłoszone Panie wszystkie piękne, jakbym miał głosować to miałbym problem..tylko VICIA !!!
-
-
Stary Alkoholik napisał(a):
to popatrz na zgłoszone Panie wszystkie piękne, jakbym miał głosować to miałbym problem..
-
Cztery napisał(a):
"Pokaż fotkę bo jestem ciekawy jak wyglądają kobiety grające w OGame. Podobno wszystkie brzydkie." albo "Chce zobaczyć jaka kobieta musi być brzydka że gra w gry".
@Cztery @^ZemstA^
Dzięki za minusy tylko sobie tego nie wymyśliłam. -
-
ciap napisał(a):
Cztery napisał(a):
@Cztery @^ZemstA^
Dzięki za minusy tylko sobie tego nie wymyśliłam.
A co do treści tych pw to przecież wiesz ze dużo ludzi cie "kocha" zazdrosci,juz ten temat ci wyjaśniałem. -
ciap napisał(a):
Cztery napisał(a):
Stary Alkoholik napisał(a):
jaki lizusie.. oglądałeś te same zdjęcia co ja?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 11
11 gości