@up nie chodzi o trzymanie się koordów a o pozycję w US
Starrk napisał(a):
@up nie chodzi o trzymanie się koordów a o pozycję w US

na dluzsza mete korzystniej na tym wyjdziesz poniewaz nie bedziesz latwym celem do farmienia w przeciwienstwie do typowych gornikow lokujacych swoje planety blisko siebie celem szybkich zwozek surowcow.
zwozisz sure na stacjonuj i potem telepkami odstawiasz dt tam gdzie byly wczesniej. Plusem takiego stacjonowania jest fakt, ze nie widac na falandze kiedy zwozisz surowce i na ktorego moona. Bez skanowania mozna sie jedynie domyslac po aktach gdzie leci zwozka

ale o tym pewnie zapomniales
a jak ma leciec rakietami po pol godziny to nie kazdemu tak sie chce rakietowac
Rekonstruktor napisał(a):
Co powiesz na rozstawienie planet
planeta matka losowo zależnie od momentu rejestracji
Czyli
1:x:x nie wiadomo jak wyrzuci
A cała reszta w ten sposób?
1:100:12
1:300:12
2:100:12
2:300:12
3:100:12
3:300:12
4:100:12
4:300:12
5:100:12
5:300:12
6:100:12
6:300:12
Po uzbieraniu anty z ekspedycji przenosiny planet na pozycję 15.Tutaj eko nie będzie wyglądać najgorzej myślę.Idlaki znajdą się wszędzie no i falanga będzie miała dobre pole do manewru co sądzisz?
ktos zajmie planowana przez Ciebie pozycje i zmiana taktyki
Tylko zamiast tych 12 to 13.Albo wtedy z 3 pozycji na 15,żeby chociaż to 200 pól było do zabudowy
Jedyne co będzie mi pozostawało w stawianiu kulek będzie tak jak to wspomniał Stark zachowanie innych graczy.Na podstawie ich gry wyciągne wnioski i gdzieś się ulokuje z planetkami.
W sumie mój cały staż w ogame to na razie tylko 1,5 roku gry
Starrk napisał(a):
@Truck driver ale co to ma wspólnego z tym, czy zajmujesz pozycję 6 w układzie slonecznym czy 12?
Rekonstruktor napisał(a):
W sumie to mam strasznie mało czasu by grać flotą.Chciałbym pójść full eko ale jednak też mieć mini flotkę co też będę mógł nią na coś wlatywać.

Sam go realizuje ale nie aż na taką skalę ze względów finansowych
wiec pewnie w tym caly szczegol...
Truck driver napisał(a):
Dzieki @cu8e![]()
@Starrk przeliczniki mam jednakowe w AntiGame i w tym InfoCompte.
imgur.com/2dH724e
amortyzacja nie jest jednakowa w obu wtyczkach.